- önlü arkalı atıyorum dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- terbiyesizleşmeyin bi şey sorduk 🙄
Bakayımmmm biiii 😏

Bakayımmmm biiii 😏

O andan sonra kendisiyle iletişimi direkt kesiyorum çok itici bir hareket bu saatten sonra istersen bin tane mesaj atsın görmezden gelirim kayıtsız kalırım
Valla artık öyle yapıyorum
Ya bunu kimin söylediği önemli... Sevgilim bakiim diyosa bakabilir anlık istemesinde de bir sakınca yok. Normali o değil mi anam bacım adam göresim geldi nur yüzünü at da görelim de mi demesin 🤦🏼♀️
Kimse anlık falan istemiyor arkadaşlarımla konuşurken ansızın fotoğraf atıyoruz ki anlık isteyen insanlardanda nefret ederim
Kime neyi kanıtlıyoruz
Sevgilim yok jdjdj
Kocamda istemiyor öyle şeyler özleyince görüntülü arıyor fotoğraf çekmeyi sevmediğimi biliyor sagolsun
Anlık vs muhabbetini sevmiyorum yani fotoğraf çekilmeyi zaten sevmem e bir de düzgün fotoğraf çekilmeye çalışıp atmak zorluyor insanı ama seviyorsam yine de atarım elbette.
Ben direkt netleşiyorum: “Anlık göndermiyorum.” 🙃 Ne açıklama borcum var, ne de kırıcı olmaya gerek var. Karşı taraf ısrar ederse de tatlı sert şekilde sınır çiziyorum, sonra da block party başlıyor 🚫😂
Sen ne yapıyorsun, kibarca mı geçiştiriyorsun yoksa benim gibi direkt kapıyı kapatanlardan mısın? 😏
Cevap
10Cevap
Anlık isteyen kadın sapiktir ben hiç istemedim
Sen uyu sen harici kaçıncı erkeksin bilemem
Dost acı söyler düşman yalandan avuturmuş sen düşün düşün 😃
Tamam avutmam üzülme sen😃
Yakın bi erkek arkadaşıma yönlendiriyorum @_GerdekBasan_ o görsel şölen düzenliyo ahdhdh
Hemen anlatıyorum şimdi elini aç, yüzük ve serçe parmağını kapat, baş parmağını işaret ve orta parmağının arasına yerleştir ve sonra işaret ve orta parmağınıda kapat 🤭
Sohbetim ilerlemiş ise atarım ve anlıkta isterim çünkü fotoğrafta ki ile güncel hal bir olmuyor. Milattan kalma fotoğraf koyuyor anlık güncel hal görünce şok kcjsn
Erkekler olarak atarız
Kadınlar için şüpheli
Ama manitadan isterim ( cinsel içerikli degilll )
İstemez ki.. Beni bilir ve istemez. Canım isterse ben uygun gördüğüm şekilde atarım.
Anlık isteyecek biri olmayınca böyle dertlerinde olmuyor.. mis gibi :))
İstemesi okey normalde herkese atılma oda fake olmadığımı göstermek için
Orta parmak çekip atıyorum sürekli sürekli anlık isteyen biriyle yürümez
Modumda değilsem atmıyorum iyiysem atarım sürekli sürekli çok sıkıyor ve itici
Nidennnn derim sürekli tekrarlarım taki Tamam boş ver bir şey demedim farzet diyene kadar 🤓😆😌
Sevgili dışında birisi ise direkt engel atarım cevap bile vermem
Boydan atıyorum direkt
Bi bakma
Benle inatlaşmamalı
Benden istemesin, gözleri kanayabilir.
Oo hiç hayal edemeyeceğin kadar.
Bana saçma gelir ya hele bir de nerde olduğunun fotoğrafını at dendiğinde
Elimle işaret çekip atıyorum
Ruh halime bağlı o ya değişir
Eskilerden atıyorum anlık sanıyor
Hayırdır kardeş hayırdır 🤣 diyorum
keyfim isterse atıyorum
Sevgilimse sorun yok, öteki türlü imkansız.
Yani sevgiliysek isteyebilir
Ya bi kes yaa gibi oluyor
Ay sagol ya cok iyisin
kimşn istediğine bağlı değişiyor
Hiç atmam, feci kızarım
Samimi olduğum biriyle atarım nolacak sanki
Sinir olurum
İsteyemezz
anlık tepki oluyor
atmam shdhf
Engelliyorum
atamam diyorum