Kişilik & Karakter Gergin anlarınızda sizden bir şey isteyenlere ne tepki veriyorsunuz? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yorgun ve gerginsiniz, ev halkı sizden çay bekliyor mesela🤭 Gergin anlarınızda sizden bir şey isteyenlere ne tepki veriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Uzak duruyorum genelde 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Asabiyken selam verene çatıyorum.. Ev hanesi de bilir zaten.. Küsmüşüz gibi davranırız.. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Ekstra sakinleşiyorum. 0 0 Yorumla
ctnbrls Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl 1 kez isterse sorun yok ama üst üste tekrar ederse el Fatiha:))) 0 0 Yorumla
Çetinçam34 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kardesım rahatsız etme yeterınce rahatsısızım kalbını kırmak istemiyorum drrım 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duruma göre değişir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzak duruyorum genelde
Asabiyken selam verene çatıyorum.. Ev hanesi de bilir zaten.. Küsmüşüz gibi davranırız..
Ekstra sakinleşiyorum.
Onlarla alakalı değilse hiç belli etmem
1 kez isterse sorun yok ama üst üste tekrar ederse el Fatiha:)))
Kardesım rahatsız etme yeterınce rahatsısızım kalbını kırmak istemiyorum drrım
Duruma göre değişir.
Hakettigini veririm
resmin dili var :D