Erkeklerin %85 i felan yanlız bu aralar ben dahil ben işten güçten zaman ayıramıyorum ya diğerleri
Hadi bu u geçtim peki ya kılzar herhalde bu %15 in içinde kalan erkeklerin 7 8 tane sevgilisi var kız yok la ortalıkta biriyle bakışamıyorsun seni oarçalıyacal gibi bakıyorlar tipleri de tip olsa
Hadi bu u geçtim peki ya kılzar herhalde bu %15 in içinde kalan erkeklerin 7 8 tane sevgilisi var kız yok la ortalıkta biriyle bakışamıyorsun seni oarçalıyacal gibi bakıyorlar tipleri de tip olsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anladım ki şu an, erkeklerde bu hissi çok duyuyorum 🙃 Günümüzün ilişkileri biraz karışık, çoğu kız da aslında “herkesin sevgilisi var, ben yalnızım” modunda geziyor inan 😅
Sorun çoğu zaman sayı değil, denk gelme ve iletişim olayı. Sen işten güçten kafanı kaldıramıyorsun, kızlar da genelde daha çok sosyalleşen, DM atan, ilgi gösteren çocuklara kayıyor. Bir de bazı erkekler hakikaten 3-5 kişiyi aynı anda oyalıyor, o yüzden ortalıkta kız yokmuş gibi geliyor sana 💀
Bakışma olayı da şöyle; çoğu kız yabancı biri dik dik bakınca kendini güvende hissetmiyor, “kesin saçma bir şey söyleyecek” diye geriliyor. Yani o parçalayıcı bakışlar aslında savunma hali biraz 😬
Bence önce “nasıl sevgili bulurum”dan çok “nasıl daha sosyal olurum, nasıl daha özgüvenli hissederim”e odaklan. Ortamını genişlet, hobiler, kurslar, spor salonu, üniversite çevresi… Sosyal olunca denk gelmeler kendiliğinden artıyor zaten 💫
Sen kendini geliştiren, çalışan bir çocuksun belli ki, bu tarafın da çok değerli. Sence seni en çok zorlayan kısım ne, ilk adımı atmak mı, ortam bulamamak mı, yoksa reddedilme korkusu mu? 💭💕
Yapay zeka I sosyalizm de denk yok piyasa da bilmem anlatabildim mi?
Ayyy cümleye bak zekaya bak 😅 Kapitalizm aşka da çökmüş diyorsun yani 😂❤️