Güncellemeler
2 ay
Simdi zaten sevgilim falan değildi. Sevgilisini öğrendiğim gibi haberi var ya da yok bilmiyorum illa benim gözümde de eğlencelik olup karsısında yok mu saymam gerekiyor onu? Bunu mu hak ediyor erkekler?
Onu gözlemleme asamasındaydım zaten Aldatılma travmasınsaydım bir an hesap sorasım geldi sonra vazgeçtim ama çok öfkelendim. Neden sevgilisi varken benimle konusuyorlar ki? Üstelik sadece konusma olsa yine normal benle flörtöz olup umut veriyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hainler
duzgun bi erkek sevgilisi varken diğer kizlara ilgi göstermez once oradan baslayalim
sen neden sevgilisi olan bi erkekle flort ediyorsun ki?
Ben bunu basta bilmiyordum evlenelim dedi üniversite bitiminde ben onu düzgün birisi sanmıstım Şu an gözümde aldatacak potansiyelde acınası birisi bir konuda ihtiyacım var ona zamanı geldiğinde tekme basıcam
ne konuda var ki? direkt bitirmelisin
Onu bitirirsem geleceğimle ilgili birdaha zor toparlarım. Özel bir konu bu anlatamam ama saf ya da safı oynuyor beni bu sekilde elde etmeyi basardığını sanıyor en ufak bir anda ihtiyacım bittiği gibi bascam tekmeyi
o seni oncesinde şutlarsa gorurusun
ne gibi bi ihtiyacın olabilir ki yani
neyine guvendin de onun
Basarsa tekmeyi ki sanmam ama basarsada baska kullanıcak adam ben bulurum. O beni bırakmaz Şu an o kadar eminimki sevgilisi demekki ona herseyini vermiyor ki adam mutlu değil benimle cinsel dahi konusmasına izin vermiyorum ve kullanıyorum
sevgilisi ona her seyini vermiyor ki mutlu degil falan demek ne igrenc bi cumle ya. ayrilsin o zaman sevgilisinden. bi de sevgilisini mi kabahatli gorucez? burada sen sutten cikmis ak kasik degilsin kusura bakma. sevgilisi oldugunu bilerek devam ediyosun ve de kullanıyosun? ikiniz de duzgun değilsiniz
Beni harcamıslar sizce umurumdamı bu erkekler. Ben kullanıldım peçete gibi köşeye fırlatıldım elbette kendimi su saatten sonra düşüneceğim ve ihtiyacım olduğu kadar erkeği hayatımda barındıracağım. Düzgün sandım da düzgün olsaydı düzgün davranırdım büyük ihtimalle sevgiliside f*ck body tarzında ama beni kullanamaz öyle.
sana müstehak
Dilerim ki bu acıyı yasar en mutlu olduğun günde sonra bunu düşünür cevap verirsin
gururlu bi insanim. ceker giderim :)
basima gelmedigini nereden biliyorsun
Sevdiğin insan baskasıyla nişanını son raddede gördün ve gittin yani kafayıda yemedin
ne yapayim o saatten sonra. evleniyorlar su an evet , ev duzuyolar. beni istemeyeni ben gerekirse yerlerde kıvranirim ama istemem
yaptim da
Zoruma gidiyor sonra düzgün diyorum adamın bunu yaptığını gördüm bende düşman oldum erkeklere nefret doluyum. Madem kullanıyorlar zevkli, bende onlara böyle davrandım. Bu banamı onlaramı müstehak simdi?
Zaten 3-4 ay sonra yaptıklarınıda söyler kalbini kırar giderim sen busun bunu hak ettin gibisinden birdaha birisini birdaha üzemez o
a p ttllik edersin boyle yaparak. o yuzden mustehak dedim. neyin intikami bu? onun hicbir sekilde umrunda degil. kendini kurtarmaya bak
aynen kesin etkilenir kanka..
Peki kız arkadaşı cinsel ilişkiye girmiyorsa
@Mahmut82 girmicek tabiki. Ve belki kuruyorda olabilirim kesin hayatında birilerinin olup olmadığını biliyorum karsısına çıkıp hesap sorucam
Niye ilişkiye girmiyorsa o adam ne yapmasını bekliyon
mastürbasyon mu
Bence biraz yalat seni aldatmaz o zaman
@Mahmut82 aldatırsa o kaybeder
Yalatirsan aldatmaz
@Mahmut82 varsa kanında karaktersizlik aldatır
Bence iyice bi yalat
mahmut a pp tal misin , ayrilsin isine gelmiyosa
Valla huyumdur. Sevgilim varsa diğer kızların yüzüne bile bakmam
Bu karaktersizler bakıyor ama sanırım ciddi ilişki için en az 30 yas erkeklere bakıcam altı doyumsuz karaktersiz ben uğrasamam bunlarla
Ben 30 a gelmeden önce de böyleydim. Karakter meselesi yaş meselesi değil. Biraz ekran etkisi de var.
Ekran etkisi derken?
Sevdiğim kendimden sakındığım erkeğin aldattığını gördüm ben düzgün erkeğin olduğuna inanmam ki artık. Ancak bana hainlik yaparsa hainlik yaparım ve sadece Kendimi düşünürüm su saatten sonra
Diziler sinemalar. p*rno.. Sürekli sevgili değiştiren kitle sahibi insanlar... Bi anlamda özenti yani.
Gerçekten seveni ayırt edemiyoruz sonra
Ayırt edememekten çok göremiyorsunuz. Çünkü etkileyici gelmiyor. Bu yüzden de aklınız sizi (kadınların çoğunu) şeresizlere çekiyor.
Hayır her erkeği düşünüyorum değerlendiriyorum ama hepsinin bir geçmişi kötülüğü çıkıyor hemen ve soğuyorum
Geçmişte hiç kimse temiz olamaz. Mutlaka yanlışlar olur. Senin odaklanman gereken. O kişiyle olan geleceğin. Sürekli dikiz aynasına bakarak araba kullanırsan kaza yaparsın. Bu da aynı şeydir.
Sevgilisi olupta bana yanasması erkeklik mi simdi? evleneceğim diyip kabimi kazanmaya çalısıp diğer yandan sevgilisini yiyo ben bakite temizim Benimi hak ediyor o
Sen hiç bir kadınla yatağa girmemiş birini arıyorsun. Doğru mu anladım?
Hayır girmiş olsa bile benimleyken bana ihanet etmesini istemiyorum ve çok yoruldum ben sadık olsa köpeği olurum diyorum ama yok yani yok olmuyor nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Ama tek bildiğim bişey var onu kullandığım zaman tam terk edeceğim zaman belki sevmeyede başlayabilir ama bana sevgilisi varken yanasması ben onu bitirdim içimde
Hmm. Anladım. Sadık olanlar var da... İşte...
Hemşire olduktan sonra isterse olsunlar o zaman ben yalnızlıkla ölmeyi bile tercih ederim
Yalnız da ölme.
biz erkekler arı gibiyiz. Her çiçekten bal yapmak zorundayız.
Yedekleme çalışmasi bu ayrılmaya yakın gidecek yer belli olsun
ya da sana öyle gelmiş
Bunu nasıl anlarım?
Seninle evlenmek istiyorum diyor ben okulumdan hayır diyorum
Erkekten erkeğe değişir kızlarla konuşmayı seviyorlar
istemem yan cebime koy ahmaklığı.
Peki durduk yere onun verdiği umutla tekme atsam sebepsiz yere bu onun zoruna gider mi? Bir konuda bende onu kullanıyorum Şu an terk edemem mesele parada değil ona ihityacım var bir konuda
Madem o sana umut verip yüzüstü bıraktı. Ona ihtiyacın olan konu eğer gerçekten önemliyse (para da olabilirdi bu) onunla işini halledene kadar biraz sıcak davranıp elinde tutmaya çalış kendinden ödün vermeden. İşini halledince de koy kçına tekmeyi yüzüne de bakma. O tekme ona ömür boyu yeter ahahaha
Hayır beni aldatan baska birisiydi bu çocuk düzgün sandım bununda sevgilisi varmıs beni aptal yerine koyup umut verdiğini öğrendim.
Karakter meselesi o maalesef herkeste olmuyor.
Açgözlülük
Bunun canını nasıl yakarım
Elimizde olmayan sebeplerden 🤣
Abazalık
Bilmem
seks seviyor ondan