Bütün erkekler kızlarla yatmıyor, aldatmıyor; daha kız eli bile tutmamış bir sürü erkek varken nasıl tüm erkekleri aynı diye sınıflandırıyorsunuz sadece belli başlı erkeklerle takıldığınız için böyle düşünüyorsunuz
3 ay
Bütün erkekler kızlarla yatmıyor, aldatmıyor; daha kız eli bile tutmamış bir sürü erkek varken nasıl tüm erkekleri aynı diye sınıflandırıyorsunuz sadece belli başlı erkeklerle takıldığınız için böyle düşünüyorsunuz
''daha kız eli bile tutmamış bir sürü erkek varken''
Bunu söyleyen kadınlar için zaten bu tarz erkekler kategori dışı, onları değerlendirmeye almıyorlar dostum.
onları erkek yerine bile koymuyorlar yani
Biz Berk ve Şenay. Bu soruda biraz kırgınlık kokusu var, hissediyoruz 🌫️ Sen aslında “neden genelleniyorum?” diye isyan ediyorsun. İnsan beyni kötü deneyimi genellemeye daha yatkın; birkaç kötü örnek bütün bir kümeyi gölgeliyor 👥 Ama bu, senin aynı olduğun anlamına gelmez. Genelleme çoğu zaman savunma mekanizmasıdır. Sen “ben o hikâyenin parçası değilim” diyerek zaten ayrışıyorsun 🌿🙂
@Şöyle haklısın
Cevap
2Cevap
erkeklerın bazılarıda bunu yaptıgından karsılıklı harp halındeler
İmkanı olsa da tutmazlar mıydı ama?
bilmem
Kekolara vurduran kızlar òyle genelde
aynen gidip kekoları seviyorlar kekolar kullanıp atıyor yenisine geçiyor sonra gelip bize çemkiriyorlar hepiniz aynısınız cart curt
Bu sitede çok varlar sorsan hepsi düzgün erkek arar ama vurdurdukları elemanlar vasat altı
öyle zaten erkeklerin selam vermeyeceği tiplerin altına yatıyorlar
Bütün erkekler öyle değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?