İşin sonunda ayrılacağım yok öyle edeceğim böyle edeceğim deyip bir anda gelip kank biz barıştık dediğinde o anda insanın içinde kopan fırtına 🥲🥲🥲

Ben çok rahatsız olurum başkasının derdini bana anlatmasını sevmiyorum herkesin kendi derdi var sonuçta ağlıyorsa bu ona büyük zarar veriyordur ayrıl derim
Sevgilileri ile kavga edince başım şişerdi dinlemekten. Barışınca kimse sedayı aramaz. Neyseki hepsi evlendi de kurtuldum. 6 ayda bir buluşmaya çağırıyorlar ama ben onların kocasını ve ailesini dinleyemiyorum artık. Kimse kusura bakmasın 😁
Ohhh en iyisi ama yine de maruz kalıyor insan
Tam bu fotoğraftaki Barbie gibi hissediyorsun değil mi, saç baş dağılmış ama gülmeye çalışıyoruz 🙃🔥
Böyle bir arkadaşım oldu, şunu yaptım: Önce hep dinledim, yargılamadan, “yine mi o konu” demeden. Sonra sakin bir zamanda “seni böyle görmek beni üzüyor, hak ettiğin bu değil” diye dürüstçe konuştum. Kararına saygı duydum ama sınır koydum; her seferinde aynı hikâyeyi dinleyemeyeceğimi, yorulduğumu da nazikçe söyledim.
Çünkü bazen en büyük destek, onu zorla ayırmaya çalışmak değil, düşerken yanında olup aynayı tutmak oluyor 💔 Ama senin enerjini de hıhım lazım, yoksa sen de yanarsın o ilişkide.
Sen şu an arkadaşına ne kadar tahammül edebiliyorsun, kopma noktasına geldin mi, yoksa hâlâ “belki bu sefer dinler” umudun var mı? 💬✨
Cevap
15Cevap
Artık ayrıl der saçını başını yolarım akıllansın diye djjdj
Bence erkeği imha etmek gerekir ksjsk
Yok sokaktaki köpek sürüsünden beterler birisine hoşt diyorsun on tanesi peşinden koşuyor hiç uğraşılmaz jdjdjdj
Belediye en son bunları toplamayacak mıydı ya toplasın artık dert dinlemekten bıktım ndnska
Aşkım barınakta da rahat durmuyorlar devlet ne yapsın djdjd
Uyutulacaktı vs kandırıldık mı şimdi 😂😂
Üzülüyorum ben ya, bu kadar da saf olunmaz yani. Bitirip kurtulsa, hayatına baksa daha iyi olur.
Ben açık sözlü bir insanım. karşımda ki kişiye SaIak değilsen bu ilişkiyi bitirirsin derim. eğer bitirmiyorsan da gelip bana ağlama derim.
Beni arama derdim hem akıl vercem hem de hala o adamla beraber mi olcak hiç böyle şeylere tahammülüm yok :)
Keşke bizde böyle olsak ya kcndm
Engel atardım s. gitsin o adama hatta arkasından söverdim. Bazen dövmek bile onun aklını geri getirmeye yeter. :)
Dövmek derken erkeği değil mi dövüyoruz
sağlam bir tokattan bahsediyorum kendisine gelsin diye kadın veya erkek fark etmez kendisine zarar vereceğine dosttan bir tokat yesin kendine gelsin
Yok artık kadına el kalkar mıııııı pühhh
Kalbi acıyacağına koy yanağı acısın. yanak 1 saatte geçer kalp acısı yıllar sürer :/
Edebiyat yapma 😂😂 kadına el kalkar mı heeee
Bir erkek olarak ben kadına vurmam ben senin adına söyledim :) Acıma yapıştır ona
Tabi kdksl
:)
Ah vah yazık sana deme anlayınca olumlu konuş kendi kaçar. Bırakma de aytılmayın şu yüzden demiştir bu yüzden demiştir de bak izle
Onu kendi haline bırakırım o şekilde ne derse desin ya da ben ne dersem deyim fayda etmez oncin kendine geldiğinde bunu konuştum onunla..
Dinlerim yardımcı olmaya çalışırım, bıkmadan dinlerim onlar da bunu bilir aynı şeyleri defalarca anlatabilir
Konuyu değiştiririm, bir de dinlemem bir süre sonra, zaten az çok aklı da varsa bu iplemiyor deyip anlatmaz zaten.
Genelde dert anlatmayı ve dinlemeyi sevmem böyle birine hiç tahammül edemem
Onun beyni leblebi olmuş zaten bir de kendi beynimi yakamam
Psikoloğa gitmesi lazım yavaşca onun anlamadını sağlamalısınız siz yorum yapmadan
1 sabır 2 sabır 3 sabır 4 ağzıma ne gelirse sayıp gerçekleri gösterip sonrada sgit şimdi düşün derim
Cekemem , benim dertlerim bana yeter
Gerçekten öyle ama insan da kıramıyor ya
İki tokat kendine getirir gibi 😅
😂😂😂
Bir kere dinlerim tekrar ederse söverim
İçinden bir küfürbaz haydo çikar o zaman he kxnsk
Jskslfd
Artık arkadaşım değilsin bb derim
Owww bu kadar da netiz yani kzns
Evet psikolog muyum be cldöcnlsşcldx
Değil misin aaa lcksk
Dğilimmm
Dinlerdim tabi ki onu o halde bırakamazdım..
Emin misin kdnk ilişki de onlardan çok sen yaşamış gibi yoruluyorsun
Helallll ama bazende illallah ettiriyor ama
Ayrılmaya iknâ ederdim
Yeter artık ayrıl be. Başlıycam senin ilişkine
Bir daha görüşmem tekmeyi koyarım
Git ötede ağla derim
🧐🧐
🤔🤔
Ooo sen benim engeli ne ara kaldırdın nxnska
Bugün. Seni neden engellediğimi bile hatırlamıyorum sdfgkljd
Yaww he he aynen aras kargo jxnska
Valla dfsgkjdf neden engellemiştim sen biliyor musun :D
Sen bilmiyorsan ben hiç bilmem jsjsj
Engellediğimi fark etmişsin ama bilmem kaç ay olmuş pat diye de hatırladın sdhhc
Evet hatırlarım tabi yalandan taktik uygulamam meselaaaaa 😂😂 beni engelleyen de çok var kimsenin tavuğuna da kıssss demiyorum halbuki
Sebebini de biliyorsundur o zaman cidden merak ettim dfslgdf
Yawww offf sıkıldım jxnsk
Ne inatsın beee
Bildiğin sorma inandına sende lcndk
Yahu bilmiyorum diyorum neden inanmıyorsun kadın dfgsdf
Wp yazdıklarım travma yaptı sana herhalde reset attırdım sana diyeceğimde nooo kcndm
Bir şey dicem de görüşümü kaldırmandan korkuyorum kjdflsgdf
Ne diyeceksin kötü bir şey mi yolla gelsin gelsin bakalım
Bi baksana
Yok kötü bir şey değil dfsgdf
Bıraktığım travma ile ilgili mi 😜kdksla
Ne travması yaw dfskjdf
Şaka şaka gül diye 😂😂
Yahu bi bak dedik dsfkjdf
Tamam bakayım hangi tarafa bakıyoruz kxndmsl
Kdjslaksj
Çokça sabır.. jdbdb
Sabır çevrimdışı kaldı artık kcndm
İletişimi kesin en iyisi 😄
Ama kurda teslim mi edelim belki işin ucunda verdiğimiz nasihatlar sonrası belki bu sefer gerçekten ayrılmalarına sebep olabilir jxnsn
boş ver çekerim
Kznalai
"ayrıl knk" derim.
çekilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?