5 yıllık ilişkim bir anda bitti, beni her yerden engelledi, geri döner mi sizce?

Merhaba arkadaşlar ben üniversite hayatımın il gününden son gününe kadar biriyle sevgiliydim çok güzel günler geçirdik beraber büyüdük 1 yemek söylerdik beraber yerdik bir içeceği ikimiz içerdik para bitmesin diye böyle böyle her gün yan yana 5 yıl geçti ben onun olduğu şehre kampa gittim orada gezdik o benim olduğum şehre geldi gezdik çok güzel günler geçirdik ben hep ilişkiyi canlı tutmak için adımlar attım oyun oynardık yürürüken bile zikzak çizerek ilerlerdik sonra okul bitti bi değişti ig hesabını herkese açık yaptı motoruna kullanıcı adını falan yazdı ben dedim şifreni ver bari zaten uzak mesafedeyiz bana sen bana güvenmiyor musun tripleri yaptı tamam dedim sen nasıl mutluysan öyle olsun sonra benimle ilginmeyi kesti ben ondan ilgi dileniyordum resmen yalvarıyordum 1 gününü de bana ayır diye, sonra biz bu durumdan tartıştık ben ondan özür bekledim dilemeyi geç onun yerine beni her yerden engelledi ailesine falan da ararsa sakın açmayın diye tembih etmiş yaklaşık 10 gündür böyle insan eşyasına bile alışıyor 5 yılda ki her gün beraberdik ya herrr gün benim canım çok yanıyor nolur unut falan demeyin geri döner mi beni arar mı, her saniye her dakika onu hatırlıyorum onunla güzel günlerimiz aklımdan çıkmıyor her şeye rağmen onu istiyorum nolur yazar mı bana

5 yıllık ilişkim bir anda bitti, beni her yerden engelledi, geri döner mi sizce?