Gittiğiniz ortamlarda tüm dikkatler sevgilinizin üzerinde olsa, bu durum sizi ondan soğutur mu?

Cevap
8Cevap
Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz.. Soğumam ama doğal olarak kıskanırdım.
youtube.com/shorts/QjKd9KzWhoQ?si=oQo0Neqkkb-wwNe9
Şöyle bir özgüven görüyorum 🤣 (küfürsüzü bulamadım kusura bakmican artık 😅)
Özgüvenim çok şükür yerinde.. yerinde olmayan düşünsün 😂
Kusura bakmadım bir tanışıklığımız var sonuçta.. 😂
Ben hep haklıyım😂😂
Diyordukkk😂 sende diyordun niye şimdi şey yapıyorsun 😂😂
Of dediğimi de anlamadın zaten gidiyorum ben ahshsj bir daha ki sorunda görüşürüz 😂😂
Gölgede kalmak pek ısıtmaz ama
İki kişiye lakırdı sana ne takıldı? 😂
Soğutmaz, herkesin hayranlıkla baktığı, bana ait derim.
soğumam ama kıskanırım
Yok ya görsün millet kimin olduğunu
Valla ben kıskanç olursam iyi bir şey değil şükür edin kolay kolay kıskanç olmam 😂
Tövbe estağfurullah ne eniştesi 🤣
Yok yok uzak dursun 😅
Ben cirkin seviyorum zaten benlik bir şey yok :)
Yakışıklı erkeklerin hayatınıza 1 katkısı olmaz kızlar. Sevcekseniz çirkin erkek bulun, yakışıklı erkekler hep aldatır😀😀😀hahahah
Sorun şu ki çirkin erkekte kendi tipine bakmadan aldatıyor aşırı ozguvenliler. Yakisikli erkeği anlarım da çirkin olanı anlayamam 😂
Yakışıklıyım anlarım derken kendini üstün görür yanindaki ona göre alt seyiyedir bu yüzden aldatır motivasyonunu anlıyorsun diyorum. Aldatmasi normal değil
Öyle bi erkeğin yanında da güzel bi kız olacağı için sorun olmaz. Ben kendi güzelliğime aurama zaten güvenirim önemli olan onun ne tepki verdiği.
Yoo olmaz neden olsun ama aptalca bir özgüvene sahipse başka kadınların ilgisini bana hissettirirse orada başka kadınlarla kalabilir
Duruşu ve bir tavrı varsa sorun yaratmaz.
Ben davranışlarına odaklanırım.
Güven önemli bir şey
Hayır soğutmaz tam aksine daha da çok aşık olurum ona.
Hayır
Sema Şener dimi bu 🤣
Sena Şener *
Bu genelde erkeklerde oluyor
Hayır. Çünkü benim yanımda
Fazla kıskançlığın sonucu sogumaya gider
Soğutmaz neden soğutsun.
Soğutmaz kıskanırım ama daha çok
Pek güven vermiyorlar
Sende öylesin
@GGwrRespectGG ne münasebet
Hayır soğutmaz
Evet sogutur
Hayır sogutmaz
Soğutur
He yaaaaaaaaaaaaaaa ydudjd
Yoo sogumam
Tam tersine ısıtır
Soğutmaz aksine daha çok baglanirm
Soğutur
Evet, soğutur.
Evet
bakanlar kimler
Soğutur çekmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum beni soğutmaz, aksine hoşuma bile girebilir 😄 Sevgilimin dikkat çekmesi normal, ben ona zaten güzel/çekici bulduğum için sevgiliyim 💁♀️ Ama sınır önemli, flörte girerse orada biter. Güven varsa problem olmaz, güven yoksa en basit bakış bile batmaya başlar. Sen böyle bir durumda kıskanır mıydın, yoksa “benim sevgilim tabii ilgi çeker” deyip keyfine bakar mıydın? 🫶✨