Gençler lütfen okuyun?

4 aylik bir ilişkim vardı ailelerinde birbirini tanıdığı ama habersiz yürüttüğümüz bir iliski daha sevgili olmadan önce cicek alırdı ise bırakırdı ya da sürpriz yapıp işten almaya gelirdi sözde ciddi düşünüyorduk allah var bir gun bile ilgisiz davranmadı ama sevgili olduktan sonra ne plan yapti ne ufacik jest ne bir cicek artik katlanamıyordum ben 27 yaşında bir kadınım cocuk degilim ki sadece mesajlarındaki sen cok değerlisin seni çok seviyorum iyi ki varsın laflarına sadece inanayım ilk falsosu asla plan yapmaması ikinci falsosu istememe rağmen cicek almaması artik dayanamadım kavga ettim evime ailemden dolayı gönderemedigini bahane etti isyerine bir kere bırakırken öpecekti haliyle izin vermedim bundan dolayı beni zor durumda bırakmamak için gelip almadığını çiçeği de istememden sonra 2 hafta geçmesine rağmen buluşmada vermek istediği zaten ben söylemeden de alacağını aklında olduğunu söyledi ama sözlerinden başka hiçbir şeyini gormedim o kadar sinirden sonra kesinlikle istemediğimi beni rahatsız etmemesini gerektiğini söyledim geliyim konuşuruz hallederiz dedi ama neyi halledicektik ben anlamadim kabul etmedim engelledim her yerden kavgada onu engellersem ne olursa olsun bir daha asla yazmayacağını ilişkiyi kurtaran tarafın o olmayacağını söyledi ama ben yine de engelledim 3 gun oluyor ama biraz pişman da olmaya başladım sizce ben bir seyleri fazla mi abarttım?
Gençler lütfen okuyun?