Evlilikte sürekli reddedilmek, bencil ve depresif bir eşe karşı ben ne yapabilirim?

4 yıllık evlilikte mahrem yerini bile sadece 1-2 kere gördüm o da kazara yoksa asla göstermiyor. İlişkilerimiz sadece onun isteğine göre. Beni hep reddediyor 2 aya yakın olmadığı bile oldu. Şimdi de 3 hafta oldu yine yorgunum diyip reddetti. Sürekli süsleniyorum, ben de öyle bir özgüvensizlik oldu ki büyük tuvaletimi her yaptığımda duş alıyorum ki olur da bir şey olursa hiç kusur olmasın istiyorum. İlişkimizin başından beri kiloluyum bu hiç sorun olmamıştı, ben her bir şeyler olmayınca bu yüzden mi dedim kaç kere saçmalama dedi ama başka sebep bulamıyorum. Tertemizim, mis gibi kokular sıkıyorum, asla paspal olmamaya dikkat ediyorum ama hep reddediliyorum bunu yapan kadın olsaydı şimdiye aldatılmıştı. İlişkimiz olduğunda da kadın gibi kadınsın sen de sorun yok diyor bu ne saçmalık anlamıyorum. Çok zoruma gidiyor hem sevgi , hem bir şey dileniyormuşum gibi oluyor gururum çok inciniyor. Ağlayınca da niye ağlıyorsun oluyor. Sürekli yorgun, sürekli depresif. Benim hayatım ona göre hep daha zordu bir sürü hayatımda ekstra sıkıntılar var, organlarımda iyi ve kötü huylu kitleler var bunlarla yaşıyorum ama yine de hep neşemi kaybetmemek için elimden geleni yapıyorum ama o beni daha da aşağı çekiyor. Karşında ruhsuz, mahkeme suratlı, tek isteği uyumak olan biri var. Sorunun neyse konuşalım diyince de beni rahat bırak. Senle zorla mı olayım, sebebini bilmiyorum sadece yorgunlukla açıklayabiliyorum diyor. O zaman bunu düzeltmen için çaba gerekmez mi diyorum. Senin isteklerine göre mi yaşıycam ben, robot muyum,,… kölesi miyim beni rahat bırak diyor. Bana bizim sorunumuz senin asık suratın diyor oysa tam tersidir ben neşeliyken beni asık surata dönüştüren odur. O asık suratlı da olsa, bana elini de sürmese hep anlayışlı olmam, suratımı yine de asmamam gerekiyormuş. Bütün hayatını kendi rızasıyla işten ibarete çeviren o , bense çalışan bir kadın olduğum halde evin bütün yükü bende ama bencil olan yine ben oluyorum. Neden bu kadar şeye rağmen boşanamıyorum ben de bilmiyorum,

Evlilikte sürekli reddedilmek, bencil ve depresif bir eşe karşı ben ne yapabilirim?