Uzak mesafe ilişkide sevgilimin cafedeki garson kıza tavrı normal mi, kıskançlık mı yoksa güven sorunu mu yaşıyorum?

Bi cafeye gitmiştik sevgilimle sonra garson kız yanımıza geldi sevgilim o ara soru sormuştu sanırım (hatırladığım kadarıyla) kızda baya cilveli ve güler yüzlü gözünü ayırmadan sevgilimle konuştu bana hiç bakmadan sevgilimde aynı şekilde ona baktı, yanımızdan giderken de başka bir şey ister misiniz sorusuna sevgilim yok teşekkürler diyerek tebessüm eder bir biçimde kaldığını gördüm kız zaten bana hiç bakmadı hiçbir şekilde kafeden gidene kadar, en son kasada parayı sevgilim ödüyordu hala kız ben yokmuşum gibi davranıyo gülüyor falan abartılmadığı sürece o kadar kıskanç biri değilim ama beni yok sayıpta bu şekilde gülmesi hiç hoşuma gitmemişti sevgilim normalde o cafeye giden biri olmamasına rağmen 1 hafta sonra arkadaşıyla o kafeye gitti ben durumu açıkladığımda bana farketmedim falan diyerek geçiştirdi bir daha gitmemesi gerektiğini söyledim tamam dedi biz uzak mesafe ilişkisi içindeyiz benim aklımda şüpheler var güvenemiyorum bir türlü o kafeye giderse haberim olmaz çünkü diye ne yapmalıyım?

Uzak mesafe ilişkide sevgilimin cafedeki garson kıza tavrı normal mi, kıskançlık mı yoksa güven sorunu mu yaşıyorum?