Gittiğim kafede bir kız garson var aşık oldum kıza ama güvenemiyorum soru sormaya korkuyorum tepki göstereceekk diye?

Sizce ne yapmalıyım? Bu arada kendisiyle tanıştım hatta benim hakkımda sorular sordu şimdi ben onu tanımak için sorular sormaya başladım ona sorular beni tanımak için muhabbetimiz oldu en fazla hal hatır soruyoruz çok değil ama oldu. Hep merhabalaşıp hal hatır sorarız normalde böyle yani emin olmayarak konuşuyorum şu ana kadar negatif bir durumm olmadı olumsuz bir tepkisi olmadı gerçi bakışsak hafif bir gülümseme olur ama sonradan aramız bozulursa tepki gösterirse diye korkuyorum iltifat etmeye bile korkuyorum konuşacak konular da bulamıyorum yerine ve zamanına uygun konu olması lazım acaba ben mi yanlış yaklaşıyorum ya da iyi iletişim kuramıyor muyum diye düşünmeye başladım ya benden soğursa ya üstüne o kadar düşmediğim halde çok üstümee düştün diye benden soğursa diye korkuyorum güzel yaklaşmaya çalışıyorum çok fazla üstüne düşmemeye dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor mu acaba?
Gittiğim kafede bir kız garson var aşık oldum kıza ama güvenemiyorum soru sormaya korkuyorum tepki göstereceekk diye?