Eski sevgili askerden dönüp yazdı, şu anki ilişkimi bozabilir mi, ne yapmalıyım?

Merhaba. Kisa ozet gececegim.

Sene 2023. Ben bir is yerinde ise basladim. orada bir cocuk vardi. Benden 4 yas kucuk. 4–5 ay sonra bu cocukla iliskimiz basladi. Yasim 25+ her neyse, ben iliski saniyormusum bu cocugu sevdim. Bir sure sonra yakinlasmalar oldu eve bir kac kez evine gittim birlikte olmadik ama aramizda oldu bir seyler. Sonra 2023 sonlari bu cocuk isten ayrildi bendende uzaklasti sen daha iyilerine layiksin ben henuz evlilik dusunmuyorum dedi ayrildi ve boylelikle iletisim kesildi. Ondan 2 ay sonra eskiden bu is yerunde calismis biri geri dondu ( yami bu cocuklar bir birini taniyor) toplam 5 ay sonra bizim iliskimiz basladi bu ise donen cocukla. O siradada eski bana yazdi mutluluklar diledim. Bana seni kaybettigim icin pismanim dedi. Ve o arada asker gitti. Simdi benim 2 senelik cok mutlu evlilige giden o ise donmus cocukla iliskim var. Bu eskiyi her yerden engelledim ama fbyi unuttum. Bana askerden donmus fbda 3 kez yazdi cevap vermedim engelledim simdi fbyi silmek zorunda kaldim. Sevgilimde eski iliskilerimle ilgili bir kac kez soru sordu ama yalan soylemek zorunda kaldim😭 ama cok korkuyorum hani dugundur flan derken duyarsa sevgilime bir seyler anlatirmi?

Eski sevgili askerden dönüp yazdı, şu anki ilişkimi bozabilir mi, ne yapmalıyım?