Eski sevgilim askere gitti mesaj atmalı mıyım?

çok uzun bir ilişkiydi ve çok aşıktım ameliyat ettirdim baktım aynı evde yaşadık sevgili değil de evliyiz gibi düşünün onu çok sevdiğim için bile bakıp bakıp ağlayasım geliyordu aşkım kalbimden fışkırıyordu çok baskıcıydı her şeyimi kısıtlıyordu hiçbir yanlışım olmamasına rağmen el bileğim gözükünce dahi dikkat et gözükmesin benim kadınım bana ait olmalı diyordu çok sevdik çok sevildik bunlardan yana sorun yok ayrıldık iki sene geçti atlattığımı düşündüm ama hala acı çekiyorum benden sonra eski sevgilisiyle barıştı el bileğimi sakınan adamın yanında ki kız bikinili açık saçık kız tüm sosyal medya hesaplarını kapattı tabi benimle çocuk yine iletişime geçmeye çalıştı ama hiç pas vermedim. Benim de bir ilişkim var bebek gibi seviliyorum her şey çok güzel ama eski sevgilimin askere gittiği haberini aldım ve yıkıldım sanki tüm acım başa döndü sizce şöyle bir mesaj yazmalı mıyım biliyorum senin de bir ilişkin var amacım asla kötü değil askere gittiğini duydum Allah'a emanet ol. Her şey gönlünce olsun.. ( çok uzun ama lütfen okuyun ) 🥹

Eski sevgilim askere gitti mesaj atmalı mıyım?