AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Hayır, 35'e kadar yolu var
yoo , ben 32 idim
erkeklere gec yok erkek 50 sindede evlenir. kizsan gec
27 hiç geç değil, günümüzde çoğu insan 30-35 arasında evleniyo
Hayır tabikide kalmamıştır
Bence anca hatta 29-30 olabilir
Hayır saçmalama
Hayır erkekler için 30-40 ideal bence
Geç kaldığını düşünmüyorum.
Hayır evliliğin yaşı yoktur bir kere
Hayır knk 30 ben
Geç değil
Kimine göre evet kimine göre hayır
ben 26 da uniden mevzun olucam unversiteden bireyle evlenemem bendemi evde kaldım yani çok saçma
İlişki yapmaya geç kalmıştır ama evliliğe değil.
Kadınsa evet, erkekse hayır.
Erken daha erkek için
Çabuk koşşş evlen çabuk çabuk
😂
Hayır , uygun bir yaş bence
27 de evlendim geç değil bence
Hayır ama vakti gelmiş
Hayır erken bile
He canım he mezara gir de iki kürek toprak atayım
28 yaşındayım ve hayır diyorum. d
27 yaşında evlenmek erken değil mi diye düşündüm
Erkek için 35 öncesi erken
Erkeği kadından ayıran ne? Kadın için de erken o zaman.
Erkek üremekte gecikmez.. Kadın icin 35 yas gec bir yaş.. anne olmak istiyorsa 28 i geçmemeli zaten biyolojik ve psikolojik olgunluğa 10 yıl önceden giriyoruz biz
35 yaşa erken menopoz denir ablam, keşke erkeklere yoracağın vakti kendi bedenine yorsan. Çoğu kadın 48-50'de giriyor menopoza. Erkeklerde sperm değerini daha erken yitirir aksine.
Ben olanı söylüyorum minnoşum 🙃 ben olması gerekeni yaptım sanada hayatta başarılar dilerim
Olması gereken 35 yaşın üstünde erkek almak mı 28 yaş altında evlenmek mi? Kendi hemcinslerine bence düşmanlık etme. Kaldı ki yumurtalık dondurma opsiyonların da gelişmiş artık, istersen 50 yaşında da doğurursun. Kendine eril bir bakışla bakma, her kadın kadar değerlisin.
Farkındaysan minnoşum sen saldırdın, pence görünce geri çekilme.
Fikrim saçma, sana kendine ve topluma nasıl bakman gerektiğini agresif bir tonda açıklıyorum ve değerini bilmeni söylüyorum devamında. Bu çekilme değil.
Dogru soyleyen 9 koyden kovulmusmu bakalim, alttaki yorumlari okumadan , gerci bu en altta kalcak ama , ustteki yorumlari bunu yazdiktan sonra okiyicam.
@Strongerr111 doğruyu söyleyen mi? Biyoloji faktörünü çok yönlü ekarte etmediğin sürece doğruyu kimin söylediği aşikar. Yine de 35 yaşını bekleyip olası çocuğunda otizme davetiye çıkarabilirsiniz.
@selamdünyalii bak bak hemen kadin dusmanii. Kardesim kadinda hem gencligin guzelligi hemde yumurtalar azaliyor 30 dan sonra. Ama erkekte oyle bir sistem yok, sperm uret sal gitsin mantigi, ya bunun nedeni yapiyonuz bir hata yediremiyonuz kendinize , sonra gercegi degistirmeye calisiyorsunuz. Gercegi gayet iyi biliyorsun , anliyorsun bir kere. Derdimiz sen degilsin burada , gercekleri soyluyoruz , ne kadar erken kabul edersen o kadar iyi "Senin için"
@Strongerr111 kadında güzellik bakım ile sağlanır, bakımı stabil ise değişim minimaldir. Gençlik herkeste yaş aldıkça azalır ona değinmiyorum. Erkeğin sperm kalitesi yaş aldıkça yumurtalıktan daha çok azalır. Her yaşta üretilir ama erken yaştaki kalitesini 3 yıl somra dahi veremez.
Dümdüz bilimsel konuşuyorum ben, sen sosyal ama kendi sosyal alsınlar.
@Strongerr111 bence bu minnoş bilimden bi haber , gençliğinde yüze atılan botoks sanıyordur... Şu an keyifle okuyorum yazılanları... he he diyip geçiyorum ne güzel dünyadan bi haber olmak cahillik mutluluk getirir. 🙂
Keşke dünyadan bi haber olsam ya. Deminden beri biyolojik faktörleri konuşuyorum aksine.
@selamdünyalii kalitesi oyle farkedicek sekilde azalmaz fakat o dediginiz 27-27 degil 20 yas civaridir , zaten o zamanda kimse evlenmiyor. Sperm kalitesi konusunu konusmuyoruz bu oyle cokta onemli degil, fakat kadin kisminda durum ciddi , kalitenin azalmasini birak , yumurtalar omlet oluyor omlet. Birde guzelik bakimla olmaz , makyaj bakim onlar uzun vadede cildin butun mahaiyetini alip goturuyor yoruyor. Dogal guzellik "genclik " gider , gencken bir anda cok iyi guzelsindir fakat o boyle ates kivilcimi gibidir , ha hep soylerim , guzellik bir yere kadar , zeka ve farkindalik onemli oldugu icin bunu on plamda tutarsaniz 30 yas krizi sizi etkilemez.
@selamdünyalii erkekle kadini karsilastirip evet kadinda dusuyor ama erkek daha cok dusuyor yaa off agliyicam triplerini giriyormussacasina bir hava aldim sizden , yaşin kac bilmiyorum ama 27-28 falan , tamda bunun farkedilcegi yaslar.
@selamdünyalii keske sesli ve anonim sekilde muzakere yapabilsek.
@Strongerr111 ben ömrümde güzel olmadım, dolayısıyla o güzelliği bu yaşımda da hissetmiyorum. Bakımdan kastım da makyaj değil, makyaj bir bakım zaten değil. İçten ve dıştan kendini beklemekten bahsediyorum. Düzenli cilt bakımı, besin kontrolü ve spor gibi. Kadın erkek fark etmeksizin diri tutacak şeyler yani. Kadınlarda menopoz genelde 50 yaş civarıdır. Ondan önce yumurta işlevini sağlar zaten. Bu yaşa kadar kadın doğurabilir, 35 yaşından sonra kalite azalmaya başlar ki bu erkekte de 30 yaşla başlar. Bizde dondurma opsiyonu var. Kaldı ki günümüzde çoğu kişinin doğum yapmayı düşünmemesi gibi de bir gerçek var.
Sesli ve anonim niye?
@selamdünyalii uzun yorumunu okiyicam az sonra. Sesli olmasinin nedeni daha iyi anlatirim diye , anonim dememin sebebide kendimizi gostermek istemiyoruzdur diye baska neden olcak
@selamdünyalii sen diyorsunki 30 yasindaki bir kadin ile 30 yasindaki bir erkek arasinda ureme hormonlarinda kalite olarak kadininki daha iyi. Bence ikisininkide yakin baska etkenlerde var. Ama sen cahil ozguveni kazanmis gibi net konusuyorsun ,30 yasindaki bir kadinin yumurtasi kaliteli erkegindinden , buna sen kafa yorma , şunu bil sen gencsin ama guzel hissetmiyorsun guzel degilim diyorsun , bende diyorumki guzellik en temel sozkonusu olsa idi bir erkek 20 yasindaki kizla evlenince o kiz 30 unu gecince birakirdi. burada muhim olan insanin zekasi ve ozguveni, biraz guzellik biraz bakim biraz postür ilsikiler icin yeterli. Asıl buyuk pay şu , saygı sevgi güven. Guzellik bir gunde gider , para bir gunde gider veya gelir.
@Strongerr111 mesele erkeklerin seçimi de değil özelinde, kaldı ki cahil özgüveni de olamaz zira yukarıda kadın da sen de tamamen toplumsal yargılardan giderken ben biyolojik bazı gerçekleri dillendirdim. Erkekler ömür boyu üreme şansına sahip lakin sperm kalitesi 30'dan itibaren düşer, 25 yaşında yapacağı çocuk ile 35 yaş arasında bambaşka fark olur. Kadın hayatı boyunca üremeyez, yumurtalıklar 35 yaşından somra kalitesini kaybetmeye başlar lakin menopoza gireceği 50 yaşına kadar üreyebilir. Bu tabloda bakınca erkek 35'ten önce evlenmesin demek saçma, kadın da o zaman evlenmemeli.
Kaldı ki bir ilişkiyi var eden ve sürdüren dinamikler de değişkenlik gösterir. Sadece erkek bakış açısı sunmak düpedüz saçmalık, basit mantığa da cehalet demek maalesef sizi ucube yapmaktan öteye götürmüyor.
@selamdünyalii herhangi bir yastan sonraya birakmayin demek mantikli , fakat belli bir yastan once "evlenmeyin " demek kesinlike sacma.25 te evlenmek benve gayet iyi , veya 26-27 de.35 ten once evlenmesin demek sacma yani. İliskiyi surduren dinamikler güvendir ya, derinden bir güven ve baglilik. İki tarafta birbirini taniyicak farkedicek bilicek. Kabul edicekler birbirlerini, hele arada kavga cekisme bazen zitlasma varsa offf tadindan yenmez ya. Neyse konu cok degisti
yo degil bence erkeklerde 30 civari ideal.
Bunun erkeği kadını yok.
Geç değil ama çocuk için biraz geç
Evlilik için erken bir yaş bence
38 yaşındayım bekarim
Gel alayım seni de bu dertten kurtul
🤣
Geç değil tam zamanlari
Tam vakti erkek icin
33 yaşındayım geç kalmadım
Hayır gayet normal bi yaş saf
Yok kral bende 27 bende yalnız degılım
Hayır daha genciz deme öyle 🙁
Yok kardeşim kalmadın evlenme bence 😂
Ne geçi daha erken
Aman birader dikkatli ol, kadını iyi seç
Kadını iyi seç değil evliliğe uygun musun diye soracaksın. Devamlı karşıya yüklenip karşıyı araştırıyoruz insan biraz da muhatabına bunları demeli.
@M3rovha3lss Kadınlar erkek seçiyorsa erkekler de kadını seçer
Evleneceği kadını iyi seçecek ve evliliğe uygun mu bakacak.
Önce kendini sorgulamalı ben evliliğe uygun bir adam mıyım karıma yanlış yapar mıyım çocuklarıma iyi bakar mıyım evlendikten sonra gözüm dışarıda olur mu vb.. diye uzar gider.
@M3rovha3lss Evlilik istiyorsam karar verdiysem bu sefer evleneceğim kişiyi bulmaya çalışırım demektir. Bunu bilmiyor musun da halen uzatıyorsun?
Bizim millet kendini her halükarda mükemmel gören bir millet özeleştiri nedir bilmeyen bir millet evlenenlerin çoğu bu sorumluluklara dayanamayıp boşanıyor yani emin ol senden iyi biliyorum
Bu herkes için böyledir herhalde. Siz evlilik istiyorsunuz diyelim, siz kendinizi tanımadan yola çıkmıyorsunuzdur herhalde. Bu yola çıkmaya karar verip devam ediyorsan elbette insan kendisine uygun eşi seçmeli. Eş seçimi yaparken "dur ben evliliğe uygun muyum" diye vesvese mi yapacaksın?
Benden iyi bilir misin, bilemem, olabilir ama benim de tecrübem var.
Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum burada bu kişi evlenmeyi düşünüyor özeleştiri yapmış mi bilmiyorum fakat onu es geçerek seçiminden bahsetmen yanlış önce kendisine soracaksın bu soruyu
O zaman sen bu yorumunu benim yorumumun altına yazmayacaktın, kendin ayrıca yorum yapacaktın.
Buradan da okur sorun yok
@M3rovha3lss Peki okusun efendim... İyi geceler
40 yaşında bile evlenen var. Geç değil
30 olsaydın kalmıştın shshs
Geç değil ama erken de değil
Ben bakmam genç olcak o yüzden geç
Yooo tam yaşı bence
Tam yaşı bence
@esrakcbl sence o
Anlamadım
Anladım hfjgjgnbhkv
boş ver birşeyi de anlamayıver