Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette, 27 yaşında evlilik için geç kalmış sayılmazsın. Bu, toplumun ve bireylerin evlilik konusundaki düşüncelerinin zaman içinde nasıl değiştiğini gösteren güzel bir örnek. Eskiden, özellikle kadınlar için, evlilik yaşı daha erken kabul edilirdi. Ancak günümüzde, eğitim, kariyer hedefleri ve kişisel gelişim gibi faktörler nedeniyle evlilik yaşı giderek yükseliyor. 27 yaşında olmak, hayatının bu önemli evresine başlamak için hala çok genç olmak anlamına gelir. Bu yaşta, hem kişisel deneyimlerin hem de olgunluğun artmış olması, sağlıklı ve uzun süreli bir ilişki kurma potansiyelini artırır. Ayrıca, bu yaşta evlenmek, kariyerini veya kişisel hedeflerini gerçekleştirmek için daha fazla zaman ve fırsat sağlamış olabilir.
05 Yorumla- 5 ay
@Nobody07 o zaman ben 40 yaşına geldim. Evde kaldım galiba 😂😂😂
- 5 ay
@Frankenstein16 oooo kral sen dünya işlerini bırak bence artık ahiretin alt yapısını hazırlamaya başla
En İyi Cevaplar
5 ayEvliliğin belirli bir yaşı olduğunu düşünmüyorum 18 yaşından büyük her birey kendini hazır hissediyorsa eğer evlenebilir ki buna erken ya da geç kalmak diye bir tabir yok kendini hazır hissediyor musun doğru insanı buldun mu istiyor musun ve mutlu musun bunlar önemli cevabın evetse hiçbir şeye geç kalmamışsındır her şey vaktine tabidir
00 Yorumla
5 ayEvlilik için hiçbir zaman geç değildir. Ama çocuk için geç kalmamak lazım. evlendiklerinde Teyzem 39 yaşında , eniştem 45 yaşındaydı. Bir kızları oldu , daha liseyi bitiremeden ikisini de 1 yıl arayla kaybetti. Küçük yaşta kimsesiz kaldı.
Çocuğu büyütmek için ömür lazım ve o da bir kaza hastalık olmazsa gençlikle olur.
24 Yorumla- 5 ay
Yaa çok üzüldüm. Kızı kim büyüttü
- 5 ay
gecmiş olsun @Dilekdemirci
- 5 ay
@isimsiz147 hiç evlenmeyen bir teyzem var o yanına aldı sağolsun
- 5 ay
Yaa iyi yapmış
Kadınların her geçen sene güzellik ve saflığından kaybetmesinden ötürü her geçen sene kadınlar için geç kalmışlığa ilerliyor isteyen istediğini söyleyebilir hayatın gerçeği bu, özellikle günümüzde kadınların sekülerleşip erkeklerin daha muhafazakarlaştığı bir dönemde hele daha da zorlaşır ama ben erkekler için ne kadar geç evliliğin o kadar iyi olduğunu düşünüyorum, erkek kendi ayakları üzerinde sağlam bir şekilde durmaya başladığı, olabildiğince bağımsız olduğu zamanda evlilik düşünürse iki tarafında mutluluğuna olur ama erkek yolculuğuna devam ederken onun yanında olacak onunla bu adımları atacak bir kadın bulması zor ama mükemmel ilişki olur ama dediğim gibi bence zor
011 Yorumla- 5 ay
Kadınlar yaşlandıkça şarap gibi güzelleşir ama erkek çöker bu hayatın gerçeği 30 yaşında ki adamlar evlenmiyor evde kalıyor
- 5 ay
@Kdodkdkdkdmd katılmıyorum, kim ne derse desin erkek bir kadında saflık, doğurganlık ve güzellik arar, bunların hepsi daha genç kadınlarda bulunan özellikler, bir erkeğin 30unda evde kalmasın en en genel sebebi kendine hayatta hiçbir şekilde dikkat etmemesidir, para, iletişim, spor vesaire vesaire, kadının şarap misali güzelleşmesine katılmıyorum
- 5 ay
Şu devirde erkek doğurganlık değil seks arıyor masal anlatma bence ve iyi bir seks hayatınıda 30 yaş üstü kadın verir. Erkek 30dan sonra sevilmiyor parası varsa parası sevilir yoksa işi sakat. Ama kadın özellikle 30dan sonra ekonomik gücü olduğu için daha iyi bakım ve beslenmeye sahip olur 20lerdeki fakirlik bakımsızlık parasızlık gider yerine afet hatun gelir.
- 5 ay
Gençliği aktifliği o genç enerji beni çekiyor şahsen 30 yaş üstü erkeklerin o yaşlı aurasını sevmiyorum
- 5 ay
Sana kötü haberi vereyim yaşıtım erkekleri geçtim kendimden küçük erkeklerden bile genç duruyorum yani bu da beni değerli biri yapıyor kendimden küçük erkeklerle evlilik yolundayım.
- 5 ay
O devir eskide kaldı dayı artık küçüklere yöneldik
- 5 ay
Sen yaşlısın dayı seni niye bulayım
Yapay Zeka Cevapladı
27 kesinlikle geç değil, hatta tam tadı😍 Evlilik yaşı diye sabit bir şey yok, herkesin hayat temposu, hedefleri, duygusal olgunlaşma zamanı farklı. Özellikle günümüzde 30’dan önce evlenmeyen bir sürü insan var, çoğu da çok mutlu 🥰 Önemli olan doğru kişiyle, hazır hissettiğin zamanda evlenmen. Peki sen kendini evliliğe hazır hissediyor musun, içinde nasıl bir istek var şu an? 💭💍✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
5 ayYok be ya.. Geç filan değil. Daha erken bile. Çocuk yapanları görmüyormusun. Kıllı göbekli, derisi çatlak, başı kel adamlara dönüyorlar. Aklını peynir ekmekle yemeye hazır değilsen her şeyi hallet öyle evlen. Erken yaşta çok çıldırırsın bence yoksa. Ben çevremde ki kel, hödük ve çocuklu adamlardan hep aynı şeyleri gördüm. Sende bak, genelde tipleri o yönde oluyor.
00 Yorumla37 yaşında hala bekarız (salla gitsin modundayız)
Boş ver böyle şeyler için hiç kafanı yorma.
Evlenmek için çok para (sen milyon sen milyar milyar*milyar milyon para) lazım o kadar borcun altına girip mutlu olmazsın kardeşim, tabi zenginsen istediğini yapabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEvet. Eger cocuk isteniyorsa cok gec kalmamak lazim. Sonra hem cocuga enerji yetmiyor hemde cocuk okumadan, uni kazanmadan, evligini gormeden gocup gidiyorsun, o da iyi olmuyor. Erken ana babalik bence daha iyi. Digerleri 30-40 larinda debelenirken sen cogu seyi kurtarmış oluyorsun. 40-50 yasinda da kafan rahat ediyor. Erkegin meslegi duzenli geliri vs varsa ertelemesin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayErgenliğin bile artık 32 de bittiğini söylüyorlar, zaten günümüzde insanlar bu yaşlarda evleniyor ne geçi, erken evlenene madalya mı takıyorlar, önemli olan erken geç evlenmek değil doğru insanı bulup mutlu olabilmek. Yaşım geçiyor diye aceleden evlenip illallah edip senelerce boşanmayla uğraşanlar da var
01 Yorumla
5 ayŞaka mı yapıyorsun? 27 yaş günümüzde daha yolun başı sayılır. Millet artık kariyerini, hayatını oturtmadan 30-35'ten önce evlenmiyor bile. Geç kalmak bir yana, tam hayatını yaşama ve kendini tanıma zamanı bence. Hiç acele edip yanlış karar verme, akışına bırak.
22 Yorumla- 5 ay
Aynen 😊👍
- 5 ay
sende abartma yolun başı değil sonlara yaklaşmış 30dan sonra zorlaşıyor
5 ayevlensen ne olacak kral evlenecek kadın mı kaldı sanki yemediği halt yok bir tane keriz bulup evleniyorlar ama geç değil bence yaşın yine evlenirsin ama bana kalsa bu devirde evlenilmez benim arkadaşlarımın hepsi pişman evlendiğine ben bekarım mutluyum
10 Yorumla
5 aySenin yaşında, yanlış bir evliliğin içinde sıkışıp kalmış çok insan var. Evlenmek marifet degil ki önemli olan doğru insanla, doğru hayatı kurabilmek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ay27 yaş geç değil, tam kararında bence. Hayat hızla akıyor, önemli olan ne zaman başladığın değil, nasıl yaşadığındır. Yani ne yapacaktın 17 yaşında mı evlenecektin sanki 🤷🏻♀️ öyle hisettme bence
00 Yorumla
5 ayEvlenip evlenmemek değil kimle evlendiğin önemli uygun birini bulamadıysan beklemen daha mantıklı zaten erken yaşta evlenenlerin çoğu boşanıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayNe mana? evlenmek, bosanmak gibi eylemler bi basarı değil bence. Gecikmenin güzelliği var neden karamsarlığa düşesin ki ya
10 Yorumla
5 ayBence erkeklerde net 30 yaş kuralı olmalı evlilik için ve askerliğe mutlaka gitmeliler 6 ay yoksa büyümez bir erkek
150 Yorumla- 5 ay
Bunun yaşla alakası olmadığını bir gün anlamanız dileğiyle.
- 5 ay
Bunun erkeklerde bilimsel ergenlik bitme yaşı olduğunu duygusal olgunluğa yeni ulaştıkları yaş olduğunu bilmen ümidiyle
- 5 ay
Askere giden buyuyormu ve neden buyuyor. Birde askere gitmeden buyunmez imasi algiladim, sebep ne.
Aciklarmisiniz. Aileden uzak kalma , yanliz kalma vs vs , ben onlarin nirvanasini yillardir yasiyorum o yuzden bu konuyu konusmak istiyorum. - 5 ay
Anlaşırız senle aramızda 5 yaş var. 😄
- 5 ay
@Strongerr111 askerliğin şekline bağlı bence. Aileden uzak kalmak yalnız kalmak insanı kendi kendine yetebilmek zorunda bırakır ama bu demek değil ki olgunlaşmak. Belki insan yalnızlığa o kadar alışır ki başka insanlarla birlikte yaşama fikri çok rahatsız edici gelir. Belki de aile sıcaklığına o kadar hasret kalır ki ailesine sımsıkı bağlanır. Bu kişinin karakteriyle ilgili. Olgunlaşmak kişisel değerlerle alakalı bence. İstediği kadar yaş alsın istediği kadar hayat tecrübesi yaşasın içinde sorumluluk ve vicdan duygusu oluşmuyorsa oluşmuyırdur
- 5 ay
- 5 ay
Yine de olgunlaşıcak potansiyelde insanı daha hızlı olgunlaştırıyor bence askerlik fakat dediğiniz faktörler ayrı bir noktası
- 5 ay
@Strongerr111 tecrübe her zaman kazanılır ama alınan veya alınması gereken ders her zaman aynı olmayabilir. Çok ciddi bir savaş vari ortamda bulunursun gözünün önünde kimlerin öldüğünü görürsün. Bu durum seni hayatın kıymetini anlamaya iter. Hayat kısa kimseyi kırmayım üzmeyim sevdiklerime sahip çıkayım algısı da oluşabilir; ölümden döndüm her şey boş canım ne istiyorsa onu yaparım onu yaşarım kimsenin duyguları umrumda değil algısı da oluşabilir. Aynı tecrübe çok farklı yorumlanabilir
- 5 ay
Aslında olgunluk kişinin aldığı aile terbiyesi ahlaki değerler ve de en önemlisi vicdanla şekilleniyor. Yaşa çok bakmıyor. Maalesef 35-40 yaşlarında olup hala ergenliğini tamamlayamamış çok kişi gördüm ama aynı zamanda daha 20-25 yaşlarında olup beni hayrete düşürecek kadar ince olgun net kişiler de gördüm. Karakter çok başka bir şey
- 5 ay
Yaw askerlik dedigin sutoglanlarini bir nebze olgunlastirir. Askerlik neden olgunlastirir dedim kimse cevap vermediki , ben devamini getiricektim ama.
- 5 ay
- 5 ay
Askerlikten ziyade aileden bağımsız uzak bi yerde olduğu için kendi kararlarını alabilme fırsatı doğar kişide. Bu da onu olgunlaştırır bunu düşünüyorum.
- 5 ay
@tevekkulet dediğiniz gibi olmuyor bu insanın kendisiyle alakalı. Uzak dursa bile annesine bağımlı onun kararlarını uygulayan erkekler var.
- 5 ay
Tamam o zaman askerlik demeyelim ona şoyle diyelim" Bagimsizlik ve tek kaldiginda ne yapiyor" gibi bisey. Askerlik=olgunlasma degil.
Mesela ben 14-15 yildir zaten ailemden uzagim , yanliz cok kaldim ve birde farlindaligim gelisti. Ama hala askere gitmedim. Askerlik bende bisey degistirmezki yani ne olcak gittigimde ailemimi ozliyicem , zaten uzagim, ya da sevgillimmi ayrilcak , zaten ayrildi, parammi olmiyicak, e zaten yok. Komutanlar sertmi davranicak , felegin cemberinden gectim zaten. - 5 ay
@İsimssizüyee galiba annesinden dolayi sizden ayrilan bir erkek var. Fakat boyleleri kendini bastan belli eder siz tolere edersiniz, tolere etmeyinki kendinizi gorunki bu durumlara kalmayin.
- 5 ay
@Strongerr111 benle alakası yok böyle erkekler çok var Türkiye de ırk farketmeksiniz erkekler annecidir
- 5 ay
@İsimssizüyee pf offf genellemeyin ya. İcinideki seyin aynasini buluyordunuz hep, e hep onu buldugunuz icinde baska bir duruma ihtimal veremeyecek kadar kıt hale geliyorsunuz
Ben anneci degilim , ee ne oldu butun seyini yiktim senin o zamn. Ee cevap ver hadi. Ha sunu de bana bak ""BENİM TANİDİGİM ERKEKLER ANNECİDİR" DE BENDE TAMAMMMMMM DİYİMMM - 5 ay
@Strongerr111 abicim sen kıt mısın ben yaşamıyorum diğer ilişkileri görüyorum anneci adam dolu ortalık anası istemiyor diye anam diyip ayrılan anasının eteğini öpen mi dersin anası istedi diye boşanan mı dersin anasının dediği olsun diye çitkefleşen mi dersin bir sürü eleman var böyle gına geldi bu erkeklerin ana sevdasından bizde anamızı seviyoruz ama ayakları üstünde durup kendi fikirlerini veren bireyleriz böyle erkekleri görünce evlilikten soğuyorum
- 5 ay
@İsimssizüyee oyle erkeklerden uzak dur o zaman. Bak o zaman butun erkekleri genelleme. Sen ne gormek istiyorsan onu goruyorsun cevrende. Kendi kararini veren erkek illaki var ama sana bu erkekler ayna oldugu icin bir kaçis olarak hep anneci erkeklere bakiyorsun sonrada genelliyorsun. O zaman cevremdeki erkekler de buna , erkekler diye genelleme. En basitinden , ben. Ben kimseyi dinlemem kendi kararimi veriirm.
- 5 ay
@Strongerr111 annesini dinlemeyen erkek binde bir
- 5 ay
@İsimssizüyee annemi dinlerim , karari ben veririm. Dinlememek saygisizca cunku. Yaw arkadas insanlar neden kendi yapamadigi seyi baska biri yapinca inanamiyor sebebi şu , kendi kıt beyniyle yapamadigi icin yapacak ihtimal dahi bulamadigi icin yapanlara camur atiyor.
Kardesim sen eger anneyle rekabet eden biriysen karsina hep anneci erkek cikar. Cogu sey sana ayna aslinda. Dersiji alana kadarrr. Mesela bazilarida vardir ya iste hep paraa avcisi kizlara denk geliyorum , yaw arkadas sen paranla hava atmayi birakman icin o kizlar sana ayna , bunu anlamiyorlar ya da anlamak istemiyorlar sonra sorun karsi taraf. Hayir sorun biziz. Mesela bende bazen cok inatciyim , nedeni ne , insanlarin ihtimal zincirinin kisitli olarak gormesini hazmedememem, bunun benle alakasi yok gibi ama benle alakali. - 5 ay
@Strongerr111 kardeş sen anlamıyorsun galiba benim karşıma çıkmıyorlar ben rekabet etmiyorum kadınların eşlerine bakıyorum anam anam diyip ölüp diriliyor. Sorun erkeklerde annelerinde de değil. Çıkıp ana benim kararım ben ne dersem o olur benim hayatım dese olay kalmaz. Ama pısırık çok.
- 5 ay
@İsimssizüyee kardes ben hem anneci olmauan hemde anneci olan erkek cok gordum ikisindende. Sana diyorumki rekabet dedigim sey icguduseldir. Bunu iste farketsen. Zaten farketsen anlardin yazdigimi. Cahilsin ne diyimki sana ya offf
- 5 ay
@Strongerr111 cahillik başka birşeyde senin gibi kıt olanlar ayrı bir şey yahu sana diyorum ki Türkiye’de ırk farketmez erkekler 30 yaşında bile anne emziğiyle geziyor geneli bu. Azınlık annesini dinlemez evet. Ama geneli bu anlıyor musun geneli bu.
- 5 ay
@İsimssizüyee yaw bu anneci olmayan erkeklerle evlenen ya da sevgili olan kizlara deki nerden buldunuz bunlar
- 5 ay
Arkadaşlar artk burdan tartışmayın
- 5 ay
@Strongerr111 adım başı var ülkede oğlan anneleri yönetmeyi seviyor
- 5 ay
Arkadaşlar özele geçip konuşun ne meraklısıymışınız benim yanıtlarımda devamlı bildirim geliyor. Gönderi sahibi silebilir mi yorumumu daha konuşamayın yeter insanlıktan anlamıyor musunuz ya
- 5 ay
Tamam.
- 5 ay
@tevekkulet düzgün konuş.
- 5 ay
Defolgit slk ya
- 5 ay
Arsız hala yazıo
- 5 ay
Şunun üslubuna bak Kezban sen 30 yaşındaki adamdan daha ergensin değil 30 50 yaşına gelsen bu ergen kafan olgunlaşmaz kadın değilsin sen ağzı bozuk aâsâlağın tekisin
- 5 ay
@İsimssizüyee yiyin birbirinizi hey allahim ya
- 5 ay
@Strongerr111 siz yiyin birbirinizi aveller
- 5 ay
Engelliyorum ya bunu aşırı çirkef muhatap dahi olmam şu kaliteye
- 5 ay
Engelle , durdugu yerde kendi huzursuzlugunu kusuyor toksik eleman.
- 5 ay
@Strongerr111 @Strongerr111 lan mal en başta senin ağzına sıçtı şimdi kenara çekiliyor taktik yapıyorsun küçük aklınla 😂😂
- 5 ay
@Strongerr111 ne ucube küçük beyinlisin ben öyle değilim diye sayıklayıp kendi mutsuzluğunu yansıtma burada kuduruk
- 5 ay
@Kdodkdkdkdmd geberme ya icin huzursuz senin. Bu kisi o degil onun adi gizli uyueydi. Birde sana ne diyosam aynisini kopyalama amac ne senin
- 5 ay
@Kdodkdkdkdmd sana basti engeli baska hesapla geliyon bunuda engeller simdi
- 5 ay
@Strongerr111 ama sorun çıkaran sensin kamil
- 5 ay
@Strongerr111 o olmayan aklınla her boku yiyip kenara çıkıp suçu atarsın seni ana kuzusu mal
- 5 ay
@Kdodkdkdkdmd pff yazma artik
- 5 ay
@Strongerr111 boş konuşuyorsun annesinin kuzusu
- 5 ay
@Strongerr111 git annenin kucağına kızlardan da uzak dur kimsenin hayatını karartma ananla birlikte parazitsiniz
- 5 ay
@Kdodkdkdkdmd bak iste diyorumya , onlar senin aynan , sen oyle olmayan birini bile oyle goruyorsun , cunku dedimya gormek istedigin o.
Bu kimseye zarar vermez sana zarar verir. Kendini gor kabul etki aşabilesin. Ben neden hep ana kuzusuna denk geliyorum acaba. Ben onlari seciyor olabilirmiyim diye sor. Senin zaafin bagimsizlik olabilir bunu farket , bu bir ornek tabi. - 5 ay
@Strongerr111 aaaa bu hala konuşuyor mu ne toksiksin sen ya
- 5 ay
Knka engelliyorum takıntılı hasta kız geri geliyor deli mi ne engellivwm yine
- 5 ay
Engelleme boş ver , hic ugrasma. Bırak.
Gizli Üye(30-35)5 ay25im 26ya giricem bir ay kaldı bende bekarım kısmetimizde yok demekkiii bide ben yaşımdan küçük gösteriyorum 22 23 gibi onunda payı var sanırım
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayHayır tam yaşlarında, bende kendimde biraz düzene sokacağım şeyler var bakalım o yaşa kadar hallolursa mis.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayHayır henüz geç değil, aslında hiçbir yaş geç değil sadece insan yaş aldıkça oldukça zor seçimler yapıyor. Belki doğru olan odur bilemeyiz 🙂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Herkesin zamanı kendine göredir sana geç başkasına erkendir falan. Hem bu devirde acele etmemek lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayEvlenmek için hiçbir yaş geç değildir. Bir ats sözü var. Geç olsun , güç olmasın diye. Sabret ya da ara, Bulursun Kismetini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayEvlilik çok ince bir karardır. Bazısı 28 yaşında veya 35 yaşında evlenip 5 ayda boşanıyor. Bunun yaşla ilgisi yok
02 Yorumla- 5 ay
boşananlar hep geç olan
- 5 ay
@mahirfhcfh kesinlikle yaşla ilgisi yok
5 ayDaha yeni başlamıştır bence geç kalmaz 27 ve aşağısı erkekler pek olgun ve sorumluluk sahibi degil gbi
00 YorumlaKim kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman evlenmelidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayBence evlilik için ideal yaş aralığı 27-32. Geç kalmamışsın..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu zamanda şartlar zor artık normal bir yaş hazır hissedene..
10 Yorumla
5 ayEvlilik nasip işi olduğundan hayır. 50 yaş bile buna geç değil.
10 YorumlaHayır tabiiki istersen 60 ol o kişiyi istiyor isen asla geç kalınmış değildir
00 Yorumla
5 ay29 um ve bekarım nasip bu işler ama tabi güzel bir yuva kurmak nasip olur inşallah
00 Yorumlabence uygun bir yaş çok geç değil bana göre sınır 25 ama kişiden kişiye değişir
00 YorumlaHayir ideal yaslar 25 28 arasi 29 35 arasi gec kalmaya ramak kalmis 35 ve ustu gec kalmis yaslar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 aySaçma bir düşünce. Bu fikre nereden kapıldınız :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 27 yaşındaki bile geç kalmışsa biz intihar edelim 😅
01 YorumlaDün itibariyle Yıl olarak 28 ay olarak daha 27
Yanni bende aynı maddayım 🤣00 Yorumla
5 ayGeç kalmış sayılır ama hiçbir şey için de geç değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayTam ideal zaman 👍 yatırımını yapmış , işini gücünü kurmuş 👍
00 Yorumla
5 ayMslek kariyer yap… arabanı evini al… Bu modan sonra düşünürsün bunları
00 YorumlaNormal bir yaş ama nasip kısmet sırf evlenmek için evlenmek de doğru gelmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayHayır hala erken 30 yaş öncesi evlilik tavsiye edilmiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 29 a yaklaşıyorum bence şu an tam yaşları.
30 sonrası geç kalınmış olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayDaha üç yıl beklemesi gerekiyor ideal yaş 30
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
5 ay27 yaşında ve bekar olan ben inşallah bu sene evlenicem ya kocayı bulursak tabi 😂
01 Yorumla- 5 ay
35 yaşında evlenende Var
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
5 ayHayır hiç bir şeye geç kalmamıştır. Her yaşta geç kalmışlık hissi oluyor ülkemizde.
00 Yorumla Ben hala kendime geç kalmış olarak bakmıyorum yani yaşamın sonuna kimse karar vermiyor sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayErkekse daha kalmadı kızsa sınırda. Linçlemeyin benii
21 Yorumla- 5 ay
İnsanin zeka seviyesine gore degisir kalip kalmamasi.
Gizli Üye(18-24)5 ayKardeş sen naptın iş güç var mı 27 yaşında çoğu insan hayatını kurmuş oluyor. Evet gec kalmıştır tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ay32 yaşında izliyorum uzaktan hala evlilik fikrini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ay47 yaşındaki geç kalmıştır daha 20 senen var rahat ol
10 Yorumla
5 ayGec olsun guc olmasin. Mumkunse evlenmeden once kendi gayrimenkulune sahip ol. Mumkun degilse evlenme. Parasiz erkegi annesi bile zamanla sevmeyi birakir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAynı yaştayiz seninle ben artık evlenmeyi düşünüyorum
06 Yorumla- 5 ay
Bende
Cevap sahibi5 ay@AtınıArayanKovboy en kısa zamanda nasip etsin
- 5 ay
İnşallah bakalım
Cevap sahibi5 ay@AtınıArayanKovboy ins ♥️
- 5 ay
Belki nasibim sensindir
Cevap sahibi5 ay@AtınıArayanKovboy nasıl yani
Gizli Üye(25-29)5 ayTek derdimiz evlilik olsun sanki her şeyi rayına oturttuk o kaldı. Birini bulunca bakarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBu zamanda evlenmedigine dua etmelisin. Bir kadınla evlenip nafaka ödeyebilirsin ömür boyu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 5 ayBence geç değil tam yaşları
00 Yorumla zaten evlilik bu yaslardan baslanmali 25-35 arasi. erken evlenenler aile desteyi falan filan olmazsa bosanmalar oluyor. daha kendisini kesfetmemis insanlar aile kuruyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBence evet benimde bir işim vardı olmadı gibi 21 yaşındayım maddi güç yerinde gidip evlenecem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayırlısı neyse o olsun kısmetin yokmuş erken evlenip boşanan çok var.
00 Yorumla
5 ayEvlenmenin yaşı yoktur, kimin kısmeti ne zaman çıkarsa o zaman evlenir.
14 Yorumla- 5 ay
@inciqasımovaa sen evli sn
- 5 ay
@Poyrazefe2531 hayır
- 5 ay
Hmm
- 5 ay
Bende senn gibi yim
Evlenmek için hiçbir yaş geç değildir bence
10 Yorumla
5 ayNe erken ne geç diye düşünüyorum. Kişiye göre değişir ☺️
00 Yorumla
5 ayasla, böyle bir telaşa hiç gerek yok. özellikle de şu ekonomik düzende
00 Yorumla
5 ayDeğil 100 yaşına da gelsen sorun yok zaten paran için evleniyo hemcinslerim cogu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYoo asıl erkeklerin tam evlenme yaşı 27-30 arası bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
5 ayHayır gayet iyi bir yaş.
20 Yorumla Tam yaşı aslında
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Ben 35 hala erken diyorum 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat