Ve sırf bu yüzden mesaj atmaktan, aramaktan çekiniyorum şu an, aramalı mıyım?
Arka plandaki seste baya canlı müzik falan var, yarında iş yokmuş, kesin iş toplantısı yani
aldatıldığını düşünüyorsan çıkacaksın karşısına tüm gururunla ben böyle böyle düşünüyorum diyeceksin böyle bir şey yapmıyor olsan bile bana bunları hissettirdiğin için suçlusun diyeceksin bağırmadan sakinliğini ve asaletini koruyarak yapacaksın tüm bunları o an anlarsın zaten ses tonundan mimiklerinden vs eğer bunlar da senin düşüncelerini onaylıyorsa hoşçakal deyip bitireceksin gururunu ayaklar altına alma asla ve öyle gizli takip gibi basit oyunlar içine de girme
Telefonlara casus yazilim. yukleniyor ortam sesini. duya biliyor yerini ogrene biliyor gitdi yeri arayalak teyit et kimler gitdise ismini ogrem sirketi ara oyle bisi var mı diye sor gercekten. icerden tadik biriNi bul haber versin surekli kredi karti harcalarina bak daha bir. cok. seyden cikar bisi yapiyorsa zatem bir. yerden mutlaka cikar
kartı yok, telefonu akıllı telefon değil, şirkette tanıdık birini de bulamam. telefon görüşme dökümanına bakmıştım internetten onda da şirketten bir kızla ben yokken akşamları konuştuğunu öğrendim 1 hafta kadar, sonra bırakmışlar konuşmayı
Ya sana daha uzak davranmaya başlar ya da yaptığı şeyi gizlemek için fazla sevgi gösterir. Bence ara, etraftaki seslere dikkat et şirket yemeği gibi mi duruyor.
Sadece bu aralar biraz neşesiz. iş stresinden olduğunu söylüyor, onun dışında bir değişiklik yok söylediğin gibi
Ara tabiii
Olur mu hiç öyle şeyy düşüncesi bile kötüü
Tabi arayacaksınn
Cevap
12Cevap
Eve geldiğinde daha önce sana çiçek ya da benzeri hediyeler almayıp da bu aralar alıyorsa şüphelen, sana önceden tatlı dil kullanmayıp da şimdilerde aşkım canım gibi şeyler söylerse şüphelen , insan sonradan aşık olmaz neyse başta sonda da o olur onun için değişiyor diyemezsin.
Söylediğin şeylerinde bir değişikliği yok, sadece yanımda biraz daha neşesiz gibi eskisine göre, sorduğumda iş stresi diyor, biraz kendi halime bırak beni üstüme gelme diyo
O zaman doğru söylüyordur işle alakalı bir durum olabilir bencede.
Ama iş yerinden bir kızla ben yokken baya bir mesajlaşmışlar, mesajları da silmiş ben geldikten sonra :( beni çok kıskanç biri olarak görüyo olay yapma diye silmiştir bir arkadaşım ama bir erkek sevgili varken başka bir kızla niye konuşur ki akşamdan gece 1 e kadar falan
İş biraz karışık o zaman sen şüphelenmekte haklısın bacım
Fotoğraf iste bulunduğu yerden. Tek gitmediyse tanıdığın bir arkadaşı da varsa onun üzerinden zarflamayı dene.
Niyetimi direk anlar
Bu şirkette 2. ayı ve 1 ay önce şirketten bir kızla mesajlaştığını öğrendim, hala şirketin yerini bilmiyorum kimseyle tanışmadım. Yani evet olabilir ama beni yanında istemiceği bir durum olduğundan şüpheleniyorum.
Güncellemene istinaden söylüyorum, ya ciddi anlamda zaten çoktan sıkılmış o yüzden rahat bırak felan diyor ya da arayıp sormaman için yol yapıyor. İlla birşeyler öğreneyim istiyorsan, zaafı olduğu bir konu hakkında arayıp zarfla. Telefonu açacak mı, nasıl tepki verecek dene bakalım.
Aldatma kuşkusu girdigi anda ilişkiyi kesip atıcaksın bırakıcaksın cunku en ufak guvensizlik girdiyse o ilişkiye o guvensizligi asla yenemezsiniz ve bitmiş anlamına gelir.
biraz nötür konuştum ama gerçek bu malesef.
şüphe oluşmuşsa ilişkide bitmiş her şey geçmiş olsun
Iyi bir takip bu isi cozer
Nasıl takip etmeliyim yakanlamadan, yani evden çıkıp adım adım takip edemiceğime göre
Fiziki takip yapabilirsin ya da yaptirabilirsin.
iyi de sabahtan akşama kadar ofiste orada izlenemez ki, yine de teşekkürler
Herkes izlenip takip edilebilir. Rica ederim
7 24satlaman lazım varsa yakalarsın
Evlimisiniz
Yok, erkek arkadaşım
Şüphesi varsa bırak.
Sıktıgını soluyosa aldatıyor
Soruyu tam okumadim ama kesin aldatiyo icime dogdu
fake hesap aç bir dene delikanlıyı
ara ara
Kesin aldatiyor baskasi takip etsin
Aldatıyor olabilir.