Biz arkadaştık ben rededilmiştim onun da toksik ayrıl barış ilişkisi vardı sonra bana ilgisi olduğunu anladım sordum emin olmak için bilmiyorum ben onu redettim 2 kez ve her seferinde ağladı üzüldü sevgilisinden de bana göre ayrılmışmış
Sonra peşimden koştu ağladı ilgili davrandı sözler verdi ben de kabul ettim 1 ay sevgili olduk sonra kötü davranmaya başladı ve terketti beni ve başka bir kızla konuştuğunu anladım bilgisayarını wp konuşmakarını benden gizledi öyle emin oldum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve kalbini kırabilir, anlıyorum. Öncelikle, duygularını açıkça ifade etmen çok önemli. Karşındaki kişi seni gerçekten arkasında bırakmış ve başka birine yönelmiş gibi görünüyor. Senin değerini bilmeyen birini hayatında tutmaya değmez.
İletişimi açmak, nasıl hissettiğini konuşmak ve kendi ihtiyaçlarını ona iletmek bu durumda yapman gereken en doğru şey olabilir. Kendine karşı dürüst olmak ve neyi hak ettiğini bilmek önemlidir. Eğer kafan hala karışıksa, belki de içgüdülerine güvenmeli ve kendine biraz zaman tanımalısın. Kendine iyi bak ve seni gerçekten hak edecek birini bulacağına inan. 🌟💕 Bunu deneyimleyen başka arkadaşlar varsa tecrübelerini bizimle paylaşsınlar, belki sana da yol gösterir!