- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili olayı tam bir hortum seni içine çeker bence o acmadikca onu sormamalısın hala aralarında bir iletisim olduğunu hissedersen sevgilinle bir süre ayrı kalalım kafanı topladıktan sonra tekrar haberlesiriz de ve sınırını çiz çünkü konuşmasa kuzucum vs yazmaz samimi hitap kullaniyosa ya kız çok pişkin (ki sanmam ) ya da erkek arkadaşın seni kaybetmemek için görüştüğünü gizliyo olabilir ondan emin olunca seni yarı yolda birakabilir onun için aynı devam ediyorsa konuşmaya bir süre ayrı kal ki o eski sevgilisi ile trafiğini bitirsin ve seni kaybedeceğini anlasın bu sebeple ;)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sevgiline mesajı gördüğünü eğer kafası karışıksa biraz ara vermeyi söyleyebilirsin hu şekilde acabalar yorar seni farkında olmadan şüpheci davranırsın öyle bir durum yoksa sana karşı olan ilgisini kaybedersin.
mesaj atmış ama cevap vermemiş se belki rahatsız ediyordur oda sert bir dille uyarmadigi için yazmaya devam ediyordur aramalarda bu nedenle olabilir.
Sana karşı tavırlarından ilgisinden anlarsın muhakkak o veya başladı olsa daha önceki davranışları ile şimdikiler arasında bir fark yoksa bir yanlış anlama olabilir.
En doğrusu konuşman olucaktir kendinize haksızlık etmiş olmayın
Mutluluklar 🌸🌸40 Yorumla
Şüphe varsa , vardır. Kolay kolay insanın içine böyle bir şüphe düşmez ya da ilgisizdir sen oraya çekiyorsundur. Zaten böyle düşünüyorsan bitir ilişkiyi gitsin güven olmayan yerde bir şeyler çabalamak saçma geliyor bana.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞüphelenme sebebim; Eski sevgilisi yazmış biz sevgili olmadan önce konuşurken kız hem yazmış hem aramış o da açmış ama söylediğine göre cevap vermedim diyor doğru mu bilemem ve ilk buluşmamızda kız kuzucum diye bir mesaj atmıştı. Sevgilimde numarasını silmemiş kayıtlıydı.
+1 yılEğer seni üzüyorsa (sana bu konuda konuştuğunuz zaman kabalık yapıyorsa) son kez soracaksın böyle böyle mi diye eğer seni seviyorsa ki aldattığını düşündüğün kızla hala konuşuyorsa ilişkinizin bitmesi korkusundan onu bırakıp unutacaktır ve ilişkinizi düzgün tutmaya uğraşır şunu da söyleyeyim eğer seni seviyorsa onunla telefon bağlantısını koparır ve unutur ha sevmiyorsa hala aynı şeyi yapmaya devam eder , ederse o da senin bileceğin iş ablacım.
şu an burada hemcinslerimin açığını söyledim :)12 Yorumla
Soran+1 yılKendisini affettirmeye çalışıyor numarasını sildi ilgisi azalmadı üzmedi hiç bu konu hariç
- +1 yıl
Senin bileceğin iş ablacım ben gerekenleri söyledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılyanınızda depresif olması, zevklerinde değişiklik, telefondaki konuşmaları gizleme ve gelen mesajları silme, evde kapıları kapalı tutmaya başlaması, bilgisayar başında fazla kalması, dalıp gitmeler falaann
30 YorumlaBir kadın bu duygunun içine kapılmişsa yanliş giden bi durum vardir kadınlar zaten hisseder örnek ; gec yaziyorsa aramiyorsa umursayor eskisi gbi ilgili değilse sürekli bi bahanelrr üretiyorsa aldatıyormu hemcinslerim azcık akıllı olun aldatıyorsa zaten ilişkisine saygisi yoktur
30 Yorumla
+1 yılEğer sürekli geç yazıyosa sana yeterince vakit ayırmıyosa mesajlara geç dönüyosa ilgisizse artık eskisi kadar ilgi göstermiyosa sürekli işi veya birşeyleri bahane edip senden kaçıyosa yüzde yüz aldatılıyosundur
20 Yorumla
+1 yılHislerine degil ama sezgilerine güven. Sezgi her zaman dogru cikar, duygular ve düsünceler yaniltabilir.
20 Yorumla
+1 yılŞüpheleniyosan eskisi gibi yakın davranma bakalım o sana sorucak mı bir şey mi var diye. eğer fark etmiyosa ya da sormuyosa hiç direk kes konuşmayı ama yine de arana mesafe koy yavaşçaa
21 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı deneyeceğim bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonuna bakınca rahatsız oluyorsa bir işaret olabilir
30 Yorumla
+1 yılTelefon msjlarina bak wo msjlarina uygulaması var galiba onun barkodu okutuyosun eşin görmeden barkodu okut öyle bak diğer sosyal medya hesaplarına bak vee iş saatleri dışında ne kadar süre geziyor ona bak bir de telefonunu sana vermiyor ise %80 aldatiyordur
14 Yorumla- +1 yıl
Pardon sevgiliniz miş sevgilinizin de aynı şekilde wp msjlarina bak
Soran+1 yılUygulamanın adı ne acaba🙏🏻
- +1 yıl
Tam bilmiyorum 1 dk bakayim
- +1 yıl
WhatsApp web
+1 yılİlgini her zmnkinden az seviyede tut farketmiyosa veya farkediyosa bile sorgulamiyosa bence sıkıntı vardır
21 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı deneyeceğim
Gizli Üye(36-45)+1 yılhissetmen yeter, peşine düş. seninleyken telefonu sessizde mi veya uçak modunda mı, gelen telefonları açıyor mu, sosyal medyada takip ettikleri kim... illaki bi açık verecektir
20 Yorumla
+1 yılSanalda değilse o tuvalete veya başka bir yere gidince gizlice telefonuna bak
10 Yorumla
+1 yılaldatma değilde eski sevgilisini komple kapatmaamış o yüzden terk et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPimpirikli davranıp onu soru yağmuruna tutup daha profesyonel olmasını sağlama... serinlikle dur izle komando gibi ol yakalarsın..
21 YorumlaGörüşmemek için bahaneler uydurup sürekli erteliyorsa, kendini iyi hissetmediğini sorunları olduğunu çok dillendirmeye başladıysa, mesajlaşma konuşma rutinleriniz azaldıysa, gelecek planları yapıyorsa yapmayı bırakmıştır mesela aklıma bunlar geldi
20 Yorumlasevgilinin aldatması diye bir şey yoktur kocasının aldatması diye bir şey vardır sen kimsin ya kimsin lan sen karısı mısın !
010 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinin baska erkeklerle gorusmesi sence ne (sevgiliyken)
- +1 yıl
Oncesini veya sonrasını sormadim sevgiliyken baska erkeklerle gorustugunde ne olduğunu sordum
Soran+1 yılDövüşçü seni hadım ederim koçumm hayırdır lanlı lunlu konuşuyorsun ayık ol ya
Soran+1 yılYa bebeye bak 18 yaşında atar yapıyor * beyin hadi geldiğin yere 👌🏻
Soran+1 yılAynen iyi etmiş o f*hi*e annen olmalı oradan iyi biliyor olmalısın sende😂😂
+1 yılİlgisizlikten böyle şüpheler bazen yanlış anlaşılabilir ama güven vermeyen biriyle neden sevgili oldun ki bu zamana kadar.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar derken? Herhangi bir Bilgi vermedim belki ilişkim daha yeni? İnsanları tanımadan ufacık beyninizle yargılamayın rica ediyorum
- +1 yıl
Sende soruyu sorarken yeni olduğunu belirt vahiyle mi bileceğiz yazdığına göre uzun bir ilişki imajı vermişsin gibi belirtseydin millete hakaret edince havalı mı olduğunu sanıyorsun anlamadım ki böyle insanlar daha çok senin gibi oluyor ama yine sen bilirsin tabi.
Soran+1 yılBilmediğin bir şey hakkında yorum yapma o zaman a*cık kafa
Şüphe ettiğini belli etme bir süre daha takipte kal. Somut bişey görene kadar. en azından elinde kanıt olsun
10 YorumlaValla kadının içine şüphe düştüyse bir şeyler vardır illa ki. Kadınlar hisseder bu tarz şeyleri ondan.
13 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe ile sabit sanırım🤭
- +1 yıl
Amin ins
hissediyorsan doğru olma ihtimali yüksek eğer sana kafanda kuruyorsun tamam diyip kestirip atıyorsa öyle bişi vardır ayrılalım böyle hissediyorum de eğer çabalıyorsa yokturrr
20 Yorumla
+1 yılAnlamana gerek kalmadan ayrıl derim bir kere o şüphe düşmüş yani
20 Yorumlaİlgisizlik, soğuk davranışlar, uzaklara dalıp gitmesi, telefonunu senden uzak tutmaya çalışması gibi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Her türlü anlarsın ilgisi azalir eve gec gelir ikinci telefonu vardir mutlaka arabada saklarlar genelde
00 YorumlaHiç maddi delili var mı sadece suphemiNeden suphelendin
05 Yorumla
Soran+1 yılŞüphelenme sebebim; Eski sevgilisi yazmış biz sevgili olmadan önce konuşurken kız hem yazmış hem aramış o da açmış ama söylediğine göre cevap vermedim diyor doğru mu bilemem ve ilk buluşmamızda kız kuzucum diye bir mesaj atmıştı. Sevgilimde numarasını silmemiş kayıtlıydı.
Soran+1 yılCevap vermedim mesajlar duruyor silmedim diyor oku istersen diyor bu durumda sizce?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın aldatıldığından şüphe ediyorsa kesin aldatılıyordur
10 Yorumla Seçtiğin çocuğu iyi tanıyorsan ki kesin hovardadır anlarsın çünkü ilk ilişkilerin de Çoğu kadın hovardalık peşinde olana yazar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisinden davranışlarından anlarsın ben olsam takip ederim
00 Yorumla Somut bir davranışını yakalamadıysan şizofreni yaklaşma. Tüm ilgiyi kaybedebilirsin. Ya da bir olayı görmek istediğin gibi görürsün anlamak anladığın gibi anlarsın. Güvenmiyorsan da güvenini kaybettiyse de bitir. Güveniyorsan da mallama
025 Yorumla
Soran+1 yılSormadım ama 1 seneden az
- +1 yıl
1 sene önceki ilişkisini unutmak için iyi bir rakam. 1-3 aylar sıkıntı. Ecnebiler buna rebound relationship diyor. Önceki ilişkisine alıştığı için o boşluğu seninle doldurduğu için. Sigara gibi olur bu ilişki seninki en başta keyif alır ama sigara bitince biter. Öğren ne zaman ayrılmış
Soran+1 yılBenim ilişkim de yeni bitmişti açıkçası o yüzden ona da sormadım. Benim ilişkim bitikten 1 ay sonra konuşmaya başladık.
Soran+1 yılAramızda fazla yaş var flört isteyeceğini sanmıyorum (10 yaş)
Soran+1 yılBana saygı duymadığını düşünmüyorum benimle çok ilgileniyor. Ayrıca flörtöz birisi değilim flörte sıcak bakmıyorum.
- +1 yıl
Kısa zamanda saygı duyar tabi. Genel resme bakmak lazım. Bugün cephede kazanırsın çekici gelirsin ama ilerleyen zamanda savaşı kaybedersin. Flört et dediğim tanı. Değerlendir ölç biç tart. Sonra karar ver. Eski sevgilisi ile mi konuşuyor s. ktir çek ve arkana bakmadan devam.
Soran+1 yılKonuşuyorsa zaten görüşmem giderim😉
Soran+1 yılSırf keyfim için yüzük atmışlığım var mutsuz olduğum yerde kalmam
Soran+1 yılTamamdır reis
Soran+1 yılDövüşçü hala inliyor musun la burda 18 yaşındaki bakir g*vat gübresi
Soran+1 yılSüpersin reis😂😂
bence bir ağzını ara boyle durumlar çoğalmaya başlarsa ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın hisseder. Hissiyatı yüksek biriysen hissedersin
10 Yorumla
+1 yılDe herşeyi biliyorum falan biraz üstüne dur itiraf eder kendiliğinden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil suphelenmeye basladin ben yakaladigimda anca anladim ruhum bile duymadi😂
10 YorumlaTuvalete telefonla gidiyorsa. Telefonu hep sessizdeyse. Gece telefonunu alip wc gidiyorsa hayirli olsun dostum
20 YorumlaFazla ilgi vicdan yaptığını gösterir
Konuşurken farklı tarafa bakmaya başlar
İlgisi azalır
Tartışma çıkarmaya meyillidir gibi gibi10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam sahte bir hesap açıp denerdim onu:)
20 Yorumla
+1 yılFake hesap aç dene onu 😅
21 Yorumla- +1 yıl
Her erkek düşmez ona
Laf arasında sorabilirsin benim yakaladığım olmuşu ama direk aldatıyor musun gibi değil de daha cümle içinde saklı bir biçimde
00 Yorumla
+1 yılKadın şüpheleniyorsa mutlaka bir bokluk vardır.
50 YorumlaSupheleniyosan doğrudur sezgiler cok onemli bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılCep telefonuna gır watsap takıp
24 Yorumla
Soran+1 yılAdı ne uygulamanın
- +1 yıl
Unuttum hatırlayıncâ yazrım
Soran+1 yılNolur bul çok ihtiyacım var
Soran+1 yılHa birde bu bir suç mu sevgilim avukatta
+1 yılYani gizli takip sanırım ya da yem atma bilemedim çokta emin değilim
00 Yorumla
+1 yıl"şüpheleniyor isem doğrudur" mantığında ilerleyebilirsin ya da falcıya gidebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılSeni şüpheye düşüren şey nedir
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi yazmış biz sevgili olmadan önce konuşurken ve ilk buluşmamızda mesaj atmıştı. Sevgilimde numarasını silmemiş kayıtlıydı.
Erkeğin sürekli yorgunum demesinden anlayabilirsin
20 Yorumla
+1 yılHissetmesi yeter ama pesine düş
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılAynı evdemi yaşıyorsunuz yani evlimisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır evli değiliz
Sana ilgisi düşmüşse farkında ol
10 Yorumla
+1 yılEve geç gelirse telefonla sürekli uğraşırsa...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılŞüpheleniyosan anlamışsındır
10 Yorumla
+1 yılCasus yazılım yükle ben öok memnunumuz
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılİçine o kuşku düştüyse tamamdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHal ve hareketlerini izle
00 Yorumla
+1 yılKör değilse anlar erkekler bir şey saklayamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhisler asla yanilmaz merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle güvensizlikler, açık aramalar daha sevgiliyken başlamışsa o iş başlamadan bitmiş zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
+1 yılhislerine güven bence önce sen bitir iliskiyi
20 YorumlaTelefonunu karıştır takip et
20 Yorumla
+1 yılTakip etmelisin anca
33 Yorumla- +1 yıl
Haklı
Soran+1 yılNasıl mesela
- +1 yıl
yani nereye gittiğini neler yaptığını kimlerle konuştuğunu vs.
+1 yılCok basıt bı ıkı yontemle
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi iki yöntem
- +1 yıl
Müsaıtsen anlatabılırım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakipte Kalın
10 Yorumla
+1 yılSupheleniyorsan dogrudur
10 YorumlaŞüpheleniyosan doğrudur
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası