Aldatıldım. Ahımı çok aldı ama zarar gelsin istemem kimseye?

Uzun süren ilişkimiz vardı ama meğersem beni 4 senedir aldatıyormuş. Ciddi değil eğlencesine takılıp benimle ciddi düşünüp ailesine anlattı. Ben hepsini yeni öğrendim. Ailemle sürekli kavga ediyorduk sevgilimi istemiyorlardı doğulu diye. Uzun süre küslük ve kavgalar yaşadık. Annem kanser olduğunu öğrendiğimde kavgalarımız bitti mecbur. Okulumu da bırakmak zorunda kaldım. Hem işe de gidiyordum onun maddi sıkıntısı vardı destek olmak istemiştim. Ayrıca çok arkasından ağlayıp dua ediyordum. Çabuk sinirlenen biri ve öfkeyle o an ağzından çıkana hakim olamıyordu. Bende saf bir şeyim beni seviyor diye öyle kabul ediyordum ama çok göz yaşı döktüm. Beni farklı kişilerle aldattı. Korkuyorum iki kız kardeşi var biri evli diğeri bekar, ikiside benden küçük. Annesi de dünya iyisi kadım anneme çok dualar ediyordu tedavi sürecinde. Ahım onlarda çıksın istemiyorum ama çok korkuyorum ahımı cok aldı. Benim en ufak haksızlığımda illa bi bedel ödüyor karşı taraf. Bu sefer ama çok korkuyorum hepsine değer veriyorum ve seviyorum. Ona bilene zarar gelsin istemem. Hissediyorum ama istemesemde ahım çıkacak. Dua ediyorum sürekli zarar gelmesin kimseye diye ama çok korkuyorum

Aldatıldım. Ahımı çok aldı ama zarar gelsin istemem kimseye?