son zamanlarda çok üstüne gittim barisalim diye zamana ihtiyacı vardi ama çok abarttım normalde böyle biri degilim ilk defa oldu ona da söyledim bunu islerin dahada kötü olmasıni beni herkesle bir tutmasını istemiyorum ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En güzeli zamana bırakmak. Sen üstüne gittikçe senden sıkılıp daha çok kaçar.
Biraktim zaten
Ben şöyle düşünüyorum bir kaç gün susmak iki tarafın sinirinin geçmesi açısından mantıklı. Ancak bana sorarsan bu zamana bırakma işini eğer çok uzatirsan senin yokluğuna alışmasida kolaylaşır alisirsa kaybedersin.
En son konuşalı 2-3 gun falan oldu aramalimiyim ya da ne dicem
ama çok bunalttim ve beni kircak çok şey söyledi yuzsuzluk olmaz mi
Bana sorarsan yaz ama sorunlarınizla ilgili değilde örnek veriyorum çalışan bir insansa" merhaba nasilsin işlerin nasıl gidiyor" ya da öğrenci ise derlerinden konu aç yani önce iletişim kopuklugunuzu çöz daha sonra bir kaç günluk süreçte yavaş yavaş sorunlarınızı çözmeye odaklan tabi bunaltmadan.
Denerim belki ama telefonumu acmazsa kafasında yapiskan biri imaji bıraktım galina
Gecen aradım böyle reddetti geri dönmedi bende gurur yaptım şey yazdım başkasını aricaktim pardon dedim cevap vermedi geri aradım dedim ya o an kötü olsaydım dedim yanlış aradım dedin dedi ben tekrar aynısını söyledim calisiyodum dedi tamam görüşürüz dedim hoşçakal dedi
Yani seni ya tamamen sildi ya da sinirinde dolayı uzak duruyor çokta üstüne gitme dediğim gibi bir iki gün sonra mesaj at ama böyle havadan sudan naber nasılsın tarzi falan cvp verirse yavaş yavaş konuşursunuz bir yerde bir çay kahve için anlasirsiniz sonrası gelir zaten inşallah barışirsiniz bende şu anda aynı durumdayim ve elimden geldiği kadar sana destek olmak istedim
Teşekkür ederim ama duzelceni sanmıyorum artık mesajimada bakmaz bence
İnşallah siz duzelirsiniz
Amin inşallah düzeliriz inşallah sizde duzelirsiniz inan şu anda Ankara 'da olsan gelirdim yanına sen benimkini ikna et ben seninkini ikna edeyim derdim yaşadıklarıni anlıyorum çünkü aynı surecteyim
Özelden aramama kiziyo ama normalden ararsamda açmaz sence napmaliyim
Bana tekrar konuşmak istemiyorum derse
Eğer engellemediyse seni mesaj at ama üst üste atma yani bir tane at örnek veriyorum 5 6 saat sonra bir tane daha at baktın yine yazmiyor 2 3 gün yazma sende
Balmorak mesajima
ne yazim sence
Bence hiç üstüne gitmeden yaklaş selam nasılsın falan yaz
Bende ne yaptıysam barisamadim bu saate kadar sırf camdan bir kez görürüm diye binasının orada bekledim ama çıkmadı cama ne yaparsam olmadı içime dert olan şey tamamenmi bırakıp gitti yoksa sinirindenmi yapıyor acaba bende senin gibiyim sevipte kavusamamak çok zor
Kusura bakma yoğundum bakamadim
bence git açık açık sor sende ona göre yolunu belirlersin
Bi yerden sonra yapcak bişey yoktur çünkü dua et bol bol hakkında hayırlısı olsun ama bence git açık açık konuş
İstersen bende konuşabilirim kız kızın derdinden anlar bana güvenebilirsin bu konularda kimsenin üzülmesini istemem