Ben koyarım, tüm dişlerle muhabbeti kesecek. Tek kural ksjs

Ben koyarım, tüm dişlerle muhabbeti kesecek. Tek kural ksjs

Kafama yatan kurallar koyabilir sadece. Mesela kıyafetime karışılmasından zerre hoşlanmam. Erkek arkadaş konusunda kısıtlayabilir. Sevdiğim bir gazeteci var ama. Arada ona yazıyorum 🥰😻. Onu kısıtlamazsa sevinirim 🤭. Hayranıyım gerçekten 😹. Ben de ona kurallar koyarım. Mesaj kutusu kapalı olacak bir kere. Mesaj kutusu açık erkekten hayır gelmez. Mesaj kutusu kapalıyken de mesaj atan erkekler var, doğru ama bunu yapıyorsa zaten demek ki doğru kişi değilmiş derim. Karşı cinsle fazla haşır neşir olan erkek sevmem. Yeni karşı cinslerle tanışmamalı, kendisine asılan kişilere yüz vermemeli ve görüşmemeli, rahatsız olduğum kişiyle görüşmemeli, mesela görünüyorsa bu benim güvenimi zedeler. Arkadaşlarının kim olduğunu bilmeliyim. Ben kıskanç bir kadınım, gerçekten kardeşi gibi olmadığı bir arkadaşı varsa kessin muhabbeti. Ne gerek var karşı cinslere değil mi?
Bana çok problem geliyo böyle "tüm dişilerle muhabbeti kesecek" tarzı söylemler ya çok sıkıntılı. Dünyanın yarısı kadınlardan oluşuyor, artık kadınlar bu dünyadaki neredeyse hemen hemen her faaliyette boy göstermeye başladı. Arkadaşlık gibi sosyal ilişkiler, toplumun vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor ki kadınlarla erkekler birbirini anlasın böyle ayrımcılıklar olmasın. Senin şu söylediğin cümle yarın bir gün birileri tarafından "kadınlar iş kollarından çekilsin, erkeklere rekabet oluyor piyasa yükseliyor iş değeri düşüyor" dedirtmeye kadar gidebilir ve bunun farkında değilsin. Herkes senin gibi düşünse işimiz epey yaş. Neyi nereye neden bağladın deme, inan açıklamaya üşeniyorum ama biraz olsun sosyoloji çalışırsan, psikoloji çalışırsan daha iyi anlayabilirsin.
Şimdi sevgilim bana kurallar koyabilir Mehmet koyabilir Çünkü yeri geldiği zaman ben de ona bazı kurallara koyarım hoşlanmadığım şeyleri söylerim özellikle mesela rahatsız olduğum durumları dile getiririm ama dakika başı böyle sorgulayıcı dakika başı bunaltıcı şekilde davranması da çok hoş bir yaklaşım olmaz ama o zamanki ilişkinin dinamiğine ve bizim konuşma şekillerimize göre de değerlendirmek daha doğru olur
Sevgilinin kuralı olmaz. Sevginin kuralı olur Adelayt…
Konudan bağımsız sana bisey diycem. Bundan önceki sorunda paylaştığım görüşümü kaldırmışlar. Herkes bize düşman haberin olsun Adelayt 😒
Est niye öyle dedin. Ama anlıyorum seni. Hatta o kadar anlıyorum ki ne hissettiğinin bile farkındayım. (Senin kaldırdığını da biliyordum kinaye yaptım 🙈😁)
Hiç sorun değil gerçekten ne için yaptığını biliyorum. Şimdi şöyle bi şey var. Fenomenlik yaptığım konular dışında nadiren görüş paylaştığım için sana verdiğim cevaplar hep göz önünde oluyor 😅
Cevap
103Cevap
Kurallar koyabilir ben de koyabilirim
İlişkide çok sıkmamak lazım karşı taraf sonra bunalır kaçar bunlara dikkat ederim
Koyulabilir ya sonuçta kimse hayatında biri yokken olduğu gibi özgür olamaz ilişki içinde
Hayır sevgilim bana kurallar koyamaz.
Hayır bunu istemem 🙃 gadası
Yorumlar gene vermeden alma peşinde olan kızlar dolu... Siz eniyisi çağtay akman baba dinleyin ancak çağtay baba sizi adam eder.
https://www.youtube.com/embed/aWDFlYTOAyUBir yere kadar ivit, sınırı aşarsa ciyaklarım
Ağlamama , kendimi strese sokmamak ve üzmeme kuralı olabilir
O kadar bence de dişi sinek bile turnikeden geçmeden tekmil verecek 😂
Aslan kadınıyım ben bizde böyle😂
Ahahah süper o zaman🙏❤️
Bir sağlık çalışanı erkek hemşire bayan hemşire ve hastalar içinde nasıl tümden uzak kalabilir
İşine karisman mümkün değil. Ama iş gereği bjrbirleri ile nöbetleşe çalıştıkları için diyalog içinde olmak zorundalar
Benim durumum öyle. Serviste 7 personeliz ve tek erkek benim diğer 6 tanesi hemşire, 4 tanede hemsirelik öğrencisi mevcut. 10 kadın içinde tekim. Nasıl diyalog kurmadan iş yapilir ki? Nöbet hasta iş ortamı hep beraberiz. Hatta 24 saatlik gece nöbetinde ise 1 hemsire bayanla nöbetci kalmak zorunda...
Yani kendini özel hissetsin diye belli sınırla rdahilinde müsade edebilirim
Bence sevgilinin kural koyması değil, sınırlarını paylaşması sağlıklı. Ama bu sınırlar tek taraflıysa ve benim alanımı daraltıyorsa, orada durup düşünürüm. Yetişkin bir kadınım, neyi neden yaptığımı bilen biriyim. Sevgi kontrolle değil, karşılıklı anlayışla büyür. Beni kısıtlayan değil, beni tanıyan biriyle daha güvende hissederim. Kurallar değil, ortak kararlar ilişkiyi ayakta tutar. Aksi halde zamanla sevgi değil, baskı birikir.
Koyabilir … beraber uyuyabiliriz kuralı , ilk mesajı ben atarım kuralı , yalnız duş alma ben gelirim kuralı , sen müsait olduğun zaman buluşuruz kuralı.. vs vs
30 35 40 übbssss durdum 😂 yaşına kadar malafatını eğitememiş birini eğitemem korse değilim kimseyi toparlayamam. Kural koymamı gerektirmesin adam olsun madam çok var artı 1'e gerek yok
Kuralına bağlıı
Bundan sonra içeceğin kahvelerin hepsini ben yapacağım benim dışımda yapılan bir kahveyi içmeyeceksin vs dese bana çok ok bir kural
Karşılığında ne alacağıma bağlı.. ya da ben onun istediğini yapacaksam o zaman o da benim istediğim 1 seyi yapacak çünkü bu hayatta her şey karşılıklıdır..
Benim kendi kurallarım var ama üzerine isterse gelsin eklesin.. Yemek yaparım, bulaşık yıkarım, dişi kişileriyle konuşmam, işten eve evden eşime koşarım. Ona, giyimine kuşamına karışmam desteklerim, motive ederim, onure ederim. Ama narsist biri olduğunu fark edersem direkt elerim. Buyursun..
Karşınızdaki 4 yaşında değil, nasıl davranacağını biliyor olması lazım. Kural koymanız gerekiyorsa muhtemelen yanlış kişiyle berabersiniz.
Bir kural koyulacaksa ben koyarım o değil 🙃
Emir komuta zinciri en üst komutandaysa kurala uyulur. Tabi değer verip sevdiği sürece bu geçerli.
Saçma bi konu olmadığı sürece koyabilir gidipte ayda yılda bir dıaşrda karşılaştıpım eski erkek sınıf arkadaşlarımı da kıskanmasın
Bana erkek arkadaşım kurallar koyamaz ama ben ona kurallar koyabilirim. Anlaştıysak olur nalaşmadıysak olmaz. Banane
Makul şeylerse tabi ki olabilir sonuçta insanların bazı prensipleri olabilir ama saçma sapan isteklerde o ilişki sürmez.
Kendimden asla taviz vermem. Koyacağı kurallar benim yararıma ise kabul ederim ki ona da kural koyacağım için sorun olmasın.
Koymasına gerek yok ben zaten bilirim ne yapacağımı veya yapmayacağımı. Yeterki bana sadık olduğunu bileyim
Bana kural koyacak durumluk olmaz hayatında nerde ne yapacağını bilen bir kadın var bunun bilincinde olması gerektiğini belirtirim😊
Koyamaz. Uyarı da bulunabilir ama kimse bana kural koyamaz
Nikahlı eşim, o da mantık ve vicdan çerçevesinde
Uyarabilir kural koyamaz o uyarıya uyup uymayacağım da beni ilgilendirir
Sınır adına evet koymak doğal bir şey zaten. Koyabilir.
Kural Koyabilir ve bende kural koyarım Fazla özgürlük iyi yerlere gitmez.
Fazla aşırıya kaçmadığı sürece ilişkiyi zedelemeyecek kurallar koyulabilir.
Yok yahu ne kuralı ben sadece anlatırım zaten o sınırları bilir
Koysun arada bi hükmedilmek istiyo insan mıy mıy olmasından iyidir
Bazı kurallar olabilir prosüdürü okumam lazım
Makul olan , ve birbirimixi rahatsız eden konularda tabiki konulabilir
Hayır.
Böyle ergence kuralları da hiç sevmem.
Yıl olmuş kaç ben olmuş kaç , kaldıracak kafa yok ilişki saçmalıklarını.
O kadar aşık olursam bir daha istediği kuralı koysun
Ben koyarım ama onun koymasını istemem herhalde
Karşılıklı güvenin olduğu bir ilişkide kurallar ve kısıtlamalar olmaz.
İnsanlar bana kural koyabilir ama bana uyarsa uygularım🤷
Olur olur, kendisinin de uyacağı kurallar ise olur
Kurallar kişiye değil ilişki içerisine koyulur örnek bu ilişki içerisindeysek karşı cinslerle sohbet etmemeli flört eder gibi konuşmamalı samimi olmamalıyız gibi gibi uzar gider kurallar dediğim gibi ilişkiye konur kişiye değil
Çizgilerime, mizacıma ters şeyler isteyemez. Diğer şeyler içinde şirin yarin katlanılır dağ gibi de olsa külfetine. Yani yarin şirin olması lazım ki bizde yeri geldiğinde tamam derken tereddüte düşmeyelim.😉
Koyabilir tabiki.
her şey karşılıklı ama
Ben hiçbir kadınla muhatap olmam, gözüm sevdiğimden başkasını görmez.
Ama o da başka hiçbir erkeğe bakmayacak, muhatap olmayacak, açık saçık giyinip vücudunu göstermeyecek bana özel olacak 😁
Ne o benim çocuğum, ne de ben onun çocuğuyum ve 10 yaşında değil, kazık kadar yetişkinleriz. Partnerim hoşuna giden ve gitmeyen şeyleri söylemekte özgür tabii ki ama kısıt koymak kimsenin haddine değil.
Beraber ilişkimiz için kurallar koyabiliriz. Tek taraflı bir olay olmadığına göre...
Ne ben onun ebeveyniyim ne de o benim. Koskoca insanlar ne yapacağını bilmeli.

Yolun acik oilsun.
Koyamaz
1 onu aldatman
2 evime eşime varsa çocuklarıma sadık düşkün olurum
3 onu çok severim
Ama o annemden tut 90 yaşında annenneme kadar kıskançlık yapıyorsa bu ilişki yürümez
Seven sevdiğini kıskanır ve korur.
O yüzden kurallar korunmak içindir. Kapıyı pencereyi aralık tutarsan yel de girer, hırsız da girer, düşman da girer.
Karşı cinsten Kanka olmaz.
Hayır tabiki de birbirinin fikrine saygı duyup ona göre davranmak var bi de çocuk eğitir gibi kurallar koyup kendine göre evirmek var kusura bakmasın kimse
Koyamaz
Tek bsna geçerli kursl kural degil kısıtlama olur ikimiz ortak hsystımıza bir kural getireceksek olur baş üstüne tsbiki
Yine ne oldum ben robot mu 🙄
Diyelim 🤣
Bı kural koyulcaksa ben koyarim 🤣
Aşk 🫀
Ben senin kocan olsam attığım adımın hesabını veririm
Koyabilir ama bende koyarım
Güven zedeleyici durumlar oluşmamışsa Kural gibi saçmalıklara da zaten gerek yok kaldı ki Güven bitmişse zaten ilişki de kalmaz :)
Kural şart. İnsan sevdiğini kıskanır. Ve kıskanıldığını bilmek keyif ve heyecan verir. Ama sert kurallar değil tabii ki
Kural değilde hoşuna gitmeyen rahatsız eden şeyleri yapmamamı isteyebilir saygı duyarım içi rahat olsun diye
Tabikide koya bilir bence ben onu bunu yapma diyorsam oda bana diye bilir tabikide. Ben zaten bi sevgilim varken başkasınla konuşmadın bakmadım bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?