Sevgiliye konan sınırlar kurallar tek taraflı mı oluyor, yoksa her iki cins içinde kuralar aynı mı?

17 OCAK 2023
Sevgiliye konan sınırlar kurallar tek taraflı mı oluyor, yoksa her iki cins içinde kuralar aynı mı?

17 OCAK 2023
Ben sevgilime kurallar koymuyorum. çünkü bir insan zaten nasıl davranacağını bilir sevgilim de bana kural koymaz veya kısıtlamaz kıskançlığı seven birisi değilim. zaten birbirimizi çok iyi tanıdığımız için neleri sevip sevmeyeceğimi bildiğimiz için birbirimize kurallar koymayız. bunların dışında zaten hassas olduğum bir konu varsa bunu söylerim sevgilime ve sevgilim de bana söyler ve bunları biliriz tabi ki.
Aşkta kural olmaz. Aşk özgürlükle yaşanır. Karakter yapısı güçlü, ne istediğini bilen insanlar zaten neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilir. Güven ve sadakat ilişkinin temelidir. Temel iyiyse villa da dikersin yalı da yaparsın. O konuda sevgilimle harika bir iliskimiz var. Kafa dengi, gönül birliği kurduk aşkı özgürce ve musmutlu yaşıyoruz sonu evlilik ile taçlanacak
Kurallara uymak bana birazcık boyunduruk altına girmek gibi geliyor. Fakat benden bazı konularda beklentileri varsa bunlara uymaya çalışırım. Sonuçta eğer bir ilişki içindeysek her iki tarafını karşılıklı olarak birbirini anlaması ve yine birbirine rahatsız edecek hareketlerden uzak durması gerekir.
Kesinlikle öyle...
Rica ederim.
Kahkaha attım. İlşki mi yaşıyoruz okul mu yönetiyoruz :)
Bizde kural hiç olmadı.
Saygı oldu haber vermek oldu bilgi vermek oldu.. VArsa bir konu konuştuk hallettik. İnsan kendisine davranılmasını istediği gibi davranınca kurala gerek kalmıyor karşılığını fazlasıyla görüyor zaten
Görüşlerde görüyorum, üye yazmış onu yapamaz bunu yapamaz. Ayol sen bu dediklerini yapıyor musun ki? Karşındakine bu kuralları koyuyorsun? Sorayım dedim bende🤣🤣🤣
Ergen bir çift birbirine kural koyar yani site geneli :)
özgüvensiz bir insan kural koyar
güven olmayan bir ilişkide kurallar olur
olgun insan ilişkisinde olmaz ben buna inanıyorum.
Bende...
Cevap
12Cevap
Sevgiliye kural mı koyulur ya. Hoşuna/hoşuma gitmeyen şeylerden uzak dursak yeter. Birbirimize iyi gelmeliyiz, kuralarla sıkmadan bunaltmadan. Yoksa sevgililiğin bir anlamı yok
Kurallar sadece erkekler için vardır 😄
Kural koymam oda bana kural koymamalı
Mantiğima sığan kurallara saygı duyarım ve onu üzmemek için dikkat ederim. Fakat mantıksız bulduğum kurallar için çok fena isyan çıkarırım 😌
Kimseye kural koymam. Bana koyulursa aynısının yapılmasını beklerim. Ama tabii bu kurallar nedense hep kadına koyuluyor erkekler daha özgür davranıyor.
O yüzden ihlal edilen bi kural görünce aynı şekilde ben de ihlal ediyorum.
Kendim uymadığım, uyamadığım kuralları sevgilime de koymam..
Sevgilim olmuş olsa emin ol uyardım çünkü hayat tek kişinin aldığı kararla yürümüyor nasıl tek beden olunuyor ise tek beyin olmakta güzel olur sevgili ile
Neden kurlar ile sevdiğimi değiştirmeye çalışayım insan mutlu olduğu gibi yaşamalı mutlu olan mutlu eder
Ben zaten pek kural koymam ama kendim yapmayacağım şeyi de ondan istemem zaten.
nerede nasıl davranması gerektiğini biliyorsa zaten kural koymaya gerek kalmaz
Ben kural koymadım hiç o nerde nasıl davranması nı biliyor zaten
Bir kural var ise iki taraf için de olmalı yoksa bencilliğe girer diğer türlüsü
Tabiki mesela hiç açık saçık gezmem🙂
O benim hassasiyetlerini bilir, ben de onun. İkimiz de bunlara riayet ederiz.
Kural koyarsan kural koyarlar olduğu gibi kabul etmek laZım tasmalı köpek mi bu ne kuralı?
Bu zamana kadar kural hiç koymadım bu saatten sonrada kıyamam maa keşke zamanında koysaymisim diyorum
Yakisikli uzin fit erkeklerle konusmasini istemem. Cunku karsi koymasi zorda ondan
Kural yok ki aramızda 🤔
Kurallara her iki tarafın uyması gerekir.
Kural varsa herkes için geçerlidir
Kayık tek kürekle yol almaz
Kimse kimseye kural koymaz bizde
ehe.
Yokiii olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?