Tatile gitti 1ay ailesinin yanina.
Bende ilgi azaldigi icin kiskanclik yapdim.
Tartisma esnasinda artik sansin yok diyip beni heryerden engelledi.
beklemek canım biliyorum ama kalbim acidigi icin bir umit var mı dusuncelerinize ihtiyacim var
Tatile gitti 1ay ailesinin yanina.
Bende ilgi azaldigi icin kiskanclik yapdim.
Tartisma esnasinda artik sansin yok diyip beni heryerden engelledi.
beklemek canım biliyorum ama kalbim acidigi icin bir umit var mı dusuncelerinize ihtiyacim var
Şu kalbinizi nerede beş para etmez takılmalık adam var ona veriyorsunuz. Ne kadsr kolay birine kalbini vermek. Adam 1 ay gidiyor ilgisiz bırakıyor sonra sen bu kişiye sevgilim diyorsun birde sana ergen gibi afrantafra yapmış üzülmüşsün. Biraz değerinizi sizin değerinizi bilen insana vermeyi öğrenin.
7aydir cikiyorduk evet cok değil ama baglamisim kendimi
Aaa benimki de arkadaşlarının yanına gitti biraz ilgisiz tavırlar falan yaptı ben trip attım tartıştık seni her yerden engelledim dedi gitti 37 gün oldu tık yok 🙂
Ozaman bitti
Çok seviyordu sözde :)))
Benideeeee
Ailesi biliyordu.. kapıma geliyordu cevap vermeyince nolduysa bir anda
Önüne geleni ekliyor şimdi instadan
Bence benimkide baskasini buldu
Bulmuşlardır illa
Bir erkek bikini bulmadan Boyle yapmaz
Kendileri kaybeder benim vicdanım rahat benim gibi seven bulamaz :))))
Kalbinin bu kadar acıması çok normal, 8 gün daha dün gibi hissettiriyor 😔💕 Tatile gitmesi, ailesinin yanında olması da kafasını dağıtmasına sebep olabilir. Şu an sinirle, kırgınlıkla engel atmış olabilir, bu kesin dönmeyecek demek değil. Ama sen de bu sürede biraz kendine dön, nefes al, öz değeri olan biri olduğunu hatırla ✨ Sence o geri dönse, aynı şeyleri yaşamamayı gerçekten ikiniz de başarabilir misiniz? 💭💬
Cevap
1Cevap
Geri dönse bile sen dönme adam ayrılmaya bahane aramış
Bencede ama acidan kendimi sucluyorum cok mu kiskandim diye ama Boyle anlasmamisdik gitmeden seni cok arayip asla strese sokmiyacam dedi
Yok sen kendinde suç arama seven insan kıskanır onun yaptığı büyük ayıp
Acoyor canim ne balance soyleyim
Allah aşkına engellemiş hala geri dönsün istiyorsun bırak ne hali varsa görsün
Evet biliyorum kalb acisindan bence mantiekli dusundumu artik zaden olmaz 8gundur cok canim yandi bugun bille sabahin 6sinda uyanip avoidance geri uyuyamadim
Kalbine onun değmeyecek biri olduğunu anlat ve mantığa odaklan
Evet bencede cok tskler deniyecem
Rica ederim canım 🌸 hadi benim soruda ki görsele bak gülümse☺️
yok :) kurtuldu demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?