Sevgilimle 20 gündür küsüz, geri gelir mi?

Herkese merhaba. Sevgilimle 4 aydır tanışız her şey çok güzel gidiyordu. Fakat son zamanlar birazcik soyuma farkina vardim. eskisi gibi aramiyordu bende sinirledim saçımı kestirdim hep soylerdi kesdirme saçını uzun saç seviyordu falan filan. neyse bende yaptim soyledim kendisine sinirlendi buda yazdi kendin bilirsin bende yazdim tabiki kendim bilirim oda evet yazdi ben daha birsey yazmadim. o gun bu gun konusmadik. aradan 3 4 gün geçti bu beni tiktokdan falanda goruyordum profilime giriyordu sonrs sildi profilini silerkende engel yaptigim sayfami gormus sanirim hergun takipcilerime bakiyormus. neyse kendime atdi. Anlattim iste ben yaomadim bilmiom neden engellisin orada falan filan neyse konsumadik yine sogugluk vardi. Ailelerde tanışdı hatta.20 gun gecdi küsüz ama storylerime bakiyor hepsine. offf sizce seviyormu hala beni ya baskasini buldumu? Whatsapp ta fazla aktiv olmazdi yani yazana cevaplandirib cikardi simdi 1 saat orada kaliyor bilmiyorum napiyor. Instagram takipten cikardim ama yazmadi yinede hiçbir şey.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ablalari beni engellemis. instagramdanda arkadaslikdan cikarmis. ama kendisi cikarmadi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ablalarini boyle birsey yaptigini kendisine yazdim. sen neden engellemiyorsun. engelle takipten cikar yazdim. kendin yapsana bana neden soyluyorsun yazdi.
Sevgilimle 20 gündür küsüz, geri gelir mi?