Ben onu çok seviyorum şöyle oldu olay sevgilim yks ye hazırlanıyor bende onu baya darladim bana ilgi göstermiyorsun falan diye her seferinde tamam diyip 1 gün düzelip sonra geri aynısı olmaya devam etti sürekli bana takma kafana benim gibi rahat ol diyordu ama bana hiç düzgün yazmıyordu sonra benim bu söylemlerim devam etti ve o da dediki bir daha böyle bir şey olursa ikimiz içinde kötü olur dedi bende dedim ki bu olaydan bir süre sonra ara vermek istiyorum bana karşı sogudugunu hissediyorum diye birden dediki bana sakın bir daha yazma engelledi her yerden ben tabi ulaşmaya çalıştığım için engelledi sonra bir kaç gün geçti işte aradım bugün dedim özür dilerim aramızı düzeltmek istiyorum diye barismak istiyorum dedim bana dedi ki benim sana vereceğim en iyi cevap şu diyip telefonu suratıma kapattı sonra bende yazdım dedim senden vazgeçiyorum seni sana bırakıyorum diye o da dediki Umurumda değil bir daha bana yazma ve arama bir kaç gün sonra mecbur arkadaş ortamında falan görüşürüz geri döner mi sizce bana ya da dönmesi için ne yapmam lazım olay geçen hafta cuma ayrildik
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lan bırak erkek mi o bizde yks hazırlandık paşalar gibi derecede yaptık ilgimizide eksik etmedik o kendine güvenemediği için emin ol yaşadımda söylüyorum dönse neeee dönmese ne
Aynen yani insanın gün içinde yazacak 5 dk sı bile mi yok yani dışarda gezip tozuyor bana yazamıyor sadece şunu bilmek istiyorum bir daha onu aramam sormam zaten sadece geri döndüğünde bende ona seni istemiyorum meşgulüm diyebilmek istiyorum
Bu işler zamanla olur seni başından savıyor ben sınav senemde günde 10-15 saat minimum çalışıyordum abartmıyorum ama sevgimi ilgimide hiçbir zaman eksik etmedim merak etme geri döner ama böylelerine erkek demiyoruz
Çok teşekkür ederim şu ana kadar aldığım en iyi cevap bu oldu içim rahatladı zoruma giden birkaç gün sonra mecbur arkadaş ortamında görüşecek olmamız ama arkadaş ortamında kimse sevgili olduğumuzu ayrıldığımızı falan bilmiyor o sıkıntı
Özgüvenini topla çalışıyorsan çalış öğrenci isen dersine çalış öyle birisi olsa ne olmasa ne
Aynen gereksiz biri bende kendimi suçlu olarak görüyordum onu darliyorum bunalıyorum diye ben ona şans bile verdim hatasız olmama rağmen ama yinede ben haksız çıktım en iyisi akışına bırakmak
Bazen zorlamamak gerekir merak ediyorum şu an ne yapıyorsun mesela hangi şehirdesin öğrencilik durumun var mı?
Adiyamandayim 11. Sinifim
Benim hiçbir suçum yokmuş sevgili yapmış ayrılalı 6 gün oldu daha şaka gibi kesin benimle sevgiliyken o kızla sevgili oldu
vay eşşoğlu
Adım gibi eminim var ya o kız onu bıraktığında köpek gibi pişman olacak ama ben o zaman onun yanında olmayacagim
4 5 gun once instagramdan engelimi kaldirmis priw hesabimi da engellemisti onu da kaldirmis
https://www.youtube.com/watch?v=_4yepZ1ZaX0
Neden bu sarkiyi attin
Dinle güzel parça attım işte ne olacak ki
Biliyom seviyorum zaten bu parcayi
Biraz gurur mu yapsan ki? Seni sevmeyeni sen niye seviyorsun? Sal çocuğa ya ne b. k yiyorsa yesin cidden sinir bozucu.
Bir daha zaten asla aramam sadece isteğim bana geri dönsün bende onun suratına seni istemiyorum diyebilmek istiyorum
De mi yaa bunu demen senin acindan güzel olur
Haa bu arada arkadaş ortamında buluşacaz demişsin senin için çok güzel bir ortam. Hiçbir şekilde yüzüne bile bakma umursamiyormus gibi yap
Zaten bakmiycam asla suratına eğer konuşmak zorunda kalırsak mecbur konuşurum ama soğuk bir şekilde bence pişman olur böyle yaparsam
Yani biraz olsun değer veriyorsa pişman olur ama cidden artık duygusu yoksa sana karşı bilemem 🤷♀️
Onu zaman gösterecek bakalım ne olacak