Eeski sevgilim geri döner mi?

Ben onu çok seviyorum şöyle oldu olay sevgilim yks ye hazırlanıyor bende onu baya darladim bana ilgi göstermiyorsun falan diye her seferinde tamam diyip 1 gün düzelip sonra geri aynısı olmaya devam etti sürekli bana takma kafana benim gibi rahat ol diyordu ama bana hiç düzgün yazmıyordu sonra benim bu söylemlerim devam etti ve o da dediki bir daha böyle bir şey olursa ikimiz içinde kötü olur dedi bende dedim ki bu olaydan bir süre sonra ara vermek istiyorum bana karşı sogudugunu hissediyorum diye birden dediki bana sakın bir daha yazma engelledi her yerden ben tabi ulaşmaya çalıştığım için engelledi sonra bir kaç gün geçti işte aradım bugün dedim özür dilerim aramızı düzeltmek istiyorum diye barismak istiyorum dedim bana dedi ki benim sana vereceğim en iyi cevap şu diyip telefonu suratıma kapattı sonra bende yazdım dedim senden vazgeçiyorum seni sana bırakıyorum diye o da dediki Umurumda değil bir daha bana yazma ve arama bir kaç gün sonra mecbur arkadaş ortamında falan görüşürüz geri döner mi sizce bana ya da dönmesi için ne yapmam lazım olay geçen hafta cuma ayrildik

Eeski sevgilim geri döner mi?