Sevgilim geri dönermi?

(erkeğim) 11 aylık ilişkim bitti şöyle oldu sevgilim okuluyla birlikte yemeğe gitti arkadaşları (kız arkadaşları) beni sevmediği için benim gelmemi istememişti yemeğe gittikten sonra bana keşke gelseydin sensiz geçmiyor çok sıkılıyorum filan dedi bende beni götürmediği için tepki göstermiştim önceden kızmıştım bana kötü laflar etmişti yemekteyken böyle şeyler dedikten sonra ben sinir oldum zaten haftada 1.30 saat görüşebiliyoruz zar zor (okulu var) ilk defa şık giyinip bir yemeğe gidecektik eğlenecektik ondada arkadaşları sevmiyor beni diye götürmedi bende bi sonraki gün trip attım sinirlendim aşkım deme bana filan dedim kızdım sinirden ayrıl ozaman ya dedi bende sinirden ayrılıyorum dedim ikimizde sinirlenince birbirimize çok kötü şeyler diyoruz farkındayız ikimizde çok stressli günler geçiriyoruz sınav stressi filan ve biraz tartıştıktan sonra ayrıldık ve ben 2 saat geçti 2 saat sonra aradım açmadı uyumuştu bir sonraki gün yazdım barışmak istemedi ikimizde birbirimize saplantılı sevgiliydik orta okuldan tanışıyoruz 7. sınıfta tanıştık 7 de sevmeye başlamış beni 8. sınıfa kadar sevmiş en yakın arkadaşımdı hiç anlamamıştım beni sevdiğini arkadaş olduğumuz için yakınız zannediyordum ama sevdiği için yakınmış bana 8. sınıfta okul bittikten sonra liseye geçtiğimiz dönem bana açıldı beni sevdiğini söyledi bende üzülmesin diye kabul etmiştim sonraki gün anladı benim sevmediğimi becerememiştim rol yapmayı ve kötü bir şekilde arkadaşlığımızı bitirmiştik 2 yıl boyunca konuşmadık düşmanmış gibi davrandık birbirimize dedikodumuzu yaptık arkamızdan birsürü laf ettik birbirimize ama 2 yıl sonra 10. sınıfta bir şey oldu instagramdan dm den yazdı kuzenin neden benim okulumla ilgili sayfaları takip ediyor diye bende açıkladım söyledim konustuk filan okulu üsküdarda bende üsküdara hiç gitmemiştim güzel oralar gelicem bir gün filan dedim oda gel okulun son haftası zaten ders işlenmiyor dedi geldim ve geldikten 1 hafta sonra beni hala sevip sevmediğini sordum seviyorum dedi beni görünce içindeki hisler canlanmış bende onu 2 yıl sonra görünce içimde bisiyler oldu hissetmistim ve sevgili olduk kabul ettim 11 ay boyunca sevgili kaldık ilişkimizde çok kavga ettik ama çok ta güzel anılar yaşadık cinsel birlikteliğimiz de olmuştu ilklerimizdi ve ikimizin en uzun ilişkisiydi benden önce bir sevgilisi daha oldu 20 günlük olmuş sonra ayrılmışlar benim olmadı benim ilkimdi tecrübesizliğime çok kavga ettik değerini çok bilemedim ilk 5 6 ay boyunca ben ona eziyet çektirdim çok kavga ediyordum onu engelliyodum o hiçbir zaman beni engellemiyordu 6. aydan sonra tahammülü azalmaya başlamıştı ama bende değişmeyede başlamıştım ona bağlandım çünkü çok seviyordum sonra böyle gitti kavgalarımız arada bir oluyodu son 1 ayda her hafta 1 kere kavga ediyoduk en sonundada bu yemek olayı çıktı ve barışmadı benimle çok kötü laflar etti bana argo kelimeler etti ama beni çok sevdiğini biliyorum ve dedikleri umrumda

Güncellemeler
+1 yıl
a
,
Güncellemeler
+1 yıl
değildi sinirden söylüyordu çünkü seni hala çok seviyorum ama yapamıyorum dedi şu an 12. günümüzdeyiz ayrılışmızın ayrıldıktan sonra engelledi heryerden yan hesaplar açıp yazdım rahatsız
Sevgilim geri dönermi?