Arkadaslar merhaba biz internetten tanıstık bugun ilk defa bulustuk ama tamamen fiyaskoydu... arabayla geldi 1 saat oturduk sonra araca bindik, benim oturdugum tarafın camı kapanmamaya basladı, cocuk tutturdu işte sert kapattın kapıyı cam bozuldu diye bu sonra gitti 1 saat görüştük hiçbişey anlamadım, aksam da mesaj attım fakat dönüş yapmadı birdaha da görüşmeyiz artık heralde... çok üzüldüm ama bilerek yapmadım yani bende ne diyebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayAy senin üzülecegin bir olay yok ki ortada. Çocuğun öyle bir şey demesi ayıp olmuş. Bilerek yapmadım falan diyorsun bir de. Çocuk da canım. Araçta bir sürü elektronik aksam var, onlardan biri bozulmuş olmalı ki cam kapanmıyor. Senin kapıyı kapatmanla alakası yok. Mekanik mi sanki araç. Eskidendi o mekanik camlar. Ayrıca kapı kapatmayla bozulmaz 🤣 hiç centilmen değilmiş. Benim tanıştığım centilmen bir erkek var, ilk buluşmada kapıyı kendisi açıp kapatmıştı. Bir de ben ilk buluşmada cüzdanımı evde unutmuşum 🤦 eve gelince farkettim. Yani buluşma boyunca cuzdana bile gereksinimim olmadı. Başka bir erkek olsa 50-50 yapalım mı diyebilir ya da hesap ödeneceği zaman sana bakar sen ona bakarsın garip bir ortam olur. 🤣 Tabi sonraki buluşmalarda kapımı açmıyor inerken ama binerken bazen yine açıyor şimdi kapımı. Inerken de kendim açayım bi zahmet kapımı. Dediğin gibi bu çocukla buluşman tam bir fiyasko olmuş. O istese bile sen görüşme yani yaptığı ayıptan sonra. Mesaj da atmasaydin keşke.. özür dilemesi gereken oyken neden sen mesaj atıyorsun..
210 Yorumla- 5 ay
Kaşe artı imza hanimefendi
- 5 ay
- 5 ay
@MustafaHergül aynen paraya nereden çekildi anlamadım 🤣
- 5 ay
Ayrıca da benden kaç kat fazla kazanıyor o durumu iyi yani
- 5 ay
- 5 ay
boş ver sadece kendi düşüncesini anlamak istiyor bu
- 5 ay
yahu neyi tekrar okuyayım resmen herifin centilmenliğini yarı zamanlı amele yarı zamanlı cüzdanlığa indirmişsin yok kapımı açıyor yok hesabımı ödüyor.
sen muhtemelen bak ne kadar düşünceliye getirmeye çalışıyorsun ama yalan o dediğin şeylere niyet edeydi ama yapamayaydı ben o zaman görürdüm centilmen diye mi çağıracaksın diye.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 5 ayBöyle kaba, çocuk ruhlu insanlarla ayrıldığınız için sevinin. Bugün böyle yapan yarın görüşürse neler neler yapar. Manipüle etmiş sizi kısaca, suçluluk duygusu yaşatmak için ➡. Cam önceden de bozuk olabilir bunun sert kapatmayla herhangi bir ilgisi yok. Hadi diyelim ki var ; bunu bu şekilde söylemesi mi lazımdı. Kibar olabilirdi. Kötü yetiştirilmiş erkeklerin rehabilitasyon merkezi değilsiniz, kendinizi üzmeyin, şimdiden yüzünü görmüş oldunuz. Onunla Dünya'ya gelmediniz, onunla var olacaksınız, kim ki bu bu tavrı kime kendini ne sanıyor yani siz konuşmayın o özür dilerim demeyene kadar yazmazsa da bitirin dünyadaki tek erkek o değil. 🌺💟
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
5 ayÇocuk daha ilk buluşmada sana suçluluk duygusu yüklüyorsa hiç devam etme derim , cam bu bozulabilir kırılabilir vss ama bunu size bu şekilde yansıtması hiç hoş olmamış , ilerde bir yere gidince hep tedirginlik yaşarsınız oyuzden salın gitsin derim ,
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sanalda yapılan ilişkiler realde dökülünce o ilişki sağlam olmuyor o beğendiğin kişi senin ilk sanalda tanıştığın kişi olmaktan çıkıyor biraz daha bekle bakalım eğer yazmazsa sen de yazma
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
İlk buluşma kısmını okurken gerildim resmen, seni çok iyi anladım 😔 Cam bozuldu diye trip atmak ne ya… Sonuçta sen bilerek yapmadın, bu tamamen onun sorunu.
Mesaja dönmemesi de bence net bir işaret. Büyük ihtimalle bir daha görüşme olmayacak, ama bu kötü olduğun için değil, onun olgun olmadığı için. Sen özrünü içinden diledin, vicdanın rahat olsun. Böyle saçma bahanelerle insan harcayan biri yerine, sorun olduğunda konuşabilen biri çok daha iyi.
Sen böyle durumlarda ne hissediyorsun, sence tekrar yazmalı mıydı? 💬💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
80Cevap
5 ayArabası dandik ve uyduruksa sizin suçunuz ne? Kendinizi boş yere suçlamayın. Aşırı bencil biri olduğunu görmeye çalışın. Malı mı değerli siz mi değerlisiniz ortaya çıkmış işte. Siz onun gözünde ikinci sınıf değere sahipmişsiniz. Sadece siz değil, karşısında olan herkese böyle kaba ve bencilce davranabilecek biri olduğunu da söyleyebilirim. İyi kurtulmuş ve güzel tanımışsınız. Üzülmeyin, nasıl biri olduğunu görün. Sizi her suçladıklarınızda üzerinize mi alınacaksınız. Size sağlıklı bir ilişki örneği göstereyim. Böyle bir durumda sizin kendinizi suçlu hissedebileceğinizi hiç bir şey yapmaması ve aracının uydurukluğu üzerine dalga geçmesi gerekirdi. Sizin böyle camı açık kalmak zorunda bıraktığı için özür dilemeli ve durumu bir şekilde telafi edebilmeliydi. Hiç birini yapmamış. Gözlerinizi açın, bencilliğini, kendisinden başka bir şeyi düşünmediğini görün. Siz onun için sadece bir kukla, et veya objesiniz. Size verebileceği şey bu. Kurtulun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadın yorumları gerçekten saçmalık... biri çiek niye getirmedi diyor öbür ki ayrı saçmalıyor... Ne sanıyorsunuz siz kendinizi? Kralice elizabetin 4. dükünün kızı mısınız sanıyorsunuz... Bir erkekle en fazla lisede voleybol oynadığını düşünüyorum bu sitede ki pembelilerin... Sonrasında erkek görmemişler ve filimlerde dizilerde geçen tipleri biliyorlar görüyorlar... Bizlerin de penis gibi şişip kabaran vajinalar ve fişkiiye gibi boşalan kadınları mı hayal etmeliyiz bir kadınla buluştuğumuzda? Söylesenize he böyle tek düze gerçek dışı beklentiler sizce ne kadar gerçekçi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÖncelikle 1.) ilk buluşmaya neden çiçek getirmedi?
2.) Ayrıca bir insan yeni tanıştıgı birisiyle böyle sert davranmaz.
3.) insanız herkes hata yapabilir bu arada bu senin hatan degil demekk ki bozukmuş. Şeyde diyebilirdi aman boş ver ya hallederiz sonrada diyebilirdi ama bunu demedi.
4.) sen neden mesaj atıyorsun ? Onun yazması gerekmiyormuydu? Çok yüz vermişssin poposunu kaldırmana gerek yoktu.
5.) böyle tipleri nerden buluyorsunuz anlamadım cidden daha düzgün iletişime açık, birisini bulabilirdin.
00 Yorumla
5 ayOha hesabı ödeten … camın lafını yapan… azarlayan erkekler net ya şakalar, ya piskopatlar ya da taktik icabi etkilenin diye yapıyor ama tutuyor yani sen burada hala çocuktan özür dilercesine soru soruyorsun….
elinde çiçekle geldi mi date’e
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
5 ayDaha ilk günden olumsuz bir durum karşısında seni suçlayan adamla neden bir daha görüşmek istiyesin ki bacım. O kişilik ve karakterini göstermiş oldu. Ondan bir cacık olmaz. Özür dilese bile nafile, bir daha herhangi bir olumsuzluk olsun, bir daha seni suçlar. Cam kapanmadı diye mahçup olmuş “şansa bak, bozulacak zamanı bulmuş” diye biraz mahçup, biraz da espiriye vurmak varken, seni suçlaması… 🤦♀️ psikolojik vaka, kendini ve huzurunu seviyorsan uzak durmak en iyisi
00 Yorumla
5 ayİlk kez buluştuğu kıza şimdi böyle yapıyor ise sonra neler yapar
Sanal ortamda yapılan ilişkileri çoğu zaman güvenli bulmuyorum
Daha sen bozdun diye çocukla oturup birde sohbet etmiş birde mesaj atmışsın
Niye üzülüyorsun psikopat birinden kurtulmuşsun yol yakınken
Sevinmen ve ders çıkarman gerekli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayHiç canını sıkma çünkü o kişi camı bahane etmiş belli ki kafasında kurduğu gibi birisi çıkmamışsın ona göre bu yüzden de bahane bulup iletişimi koparmaya çalışmış. Ne olursa olsun bir kadına buluşmada şu tür bir muamelede bulunmak adam olanın yapacağı bir şey değildir bence daha en başından gerçek karakterini gördüğün için şükretmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKapıyı sert kapatınca cammi bozuluyormuş... Ben her eşime sinir olduğumda yapıyorum daha bişeyin bozulduğunu görmedim. Eşimde daha bir kere düzgün kapat napiyorsun demedi... Sen ilk günden böyle bişey yaşadin ona rağmen bir daha olmazmi diyorsun. Öleceksiniz erkeksiz kalırız diye🤦♀️bu çocuk ya seni hiç beğenmedi bahane uydurdu ya da cidden malına dever veren bir dangoz... Annen seni kadir gecesi doğurmuş ama farkında değilsin...
24 Yorumla
Cevap sahibi5 ayNe ben o kapıyı bozacak hale getiririm ne de eşim böyle bir talepte bulunur. Herkes kalbinin ekmeğini yer, sende bu kötü niyet ve temennilerinle umarım layığın olan insanı bulursun🙏
- 5 ay
beddua etmeye utanmıyorsun hadi anladık da adamın arabasına zarar vereceğini bildiğin hareketleri sırf kapris olsun diye yapan biriyken bana mı kötü diyorsun? herkes kalbinin ekmeğini yiyecek olsaydı senin şu an da ted bundy gibi bi seri katille falan evli olman gerekirdi tasmayı taktığın garibanın değil.
Cevap sahibi5 ayHahahhaa benim eşim zaten haksız olduğu için bişey demiyordur belkide sayın önyargılı hadsiz. Asıl bedduayi sen ettin yukarda çirkin kalpli vitaminsiz. Çatlada patla... eşim beni, ben de onu çok seviyorum sana da böyle uzaktan havhav düşer🤪
Gizli Üye(25-29)5 aySanaldan ilişki yapmayın ciddiyim gerek yok. Çevreden birilerine bakın çıkın gezin çalışın sosyalleşin olmuyor sanaldan biri sana bakıyorsa gidiyor başka birisinede mavi boncuk dağıtıyor. Yazarsa da cevap verme ilk buluşmada kıza bu şekilde yaklaşan hanzodan bir b*k olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayNeden üzülüyorsun ki , senin kabahatinden değilken sana bu şekilde davranması çok kaba bir durum saygısız bir durum bu sebeple sen üzülme sana zerre kadar saygı bile hissetmemiş biri , arasa bile heryerden engelle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bacımsu zaten bu tiple bir daha özgür iradenle görüşme zaten. "Senden değerli mi?" demek yerine ne demek "sen yaptın!". Paramla döverdim o an onu. Lafa bak.
16 Yorumla- 5 ay
Diykat’cim o salça olan kişiyi ben çoktan engelledim. Benden ilk ve tek engeli yiyen. Laftan anlamayan malın önde gideni 😂 hiç uğraşma canım, engelle gitsin 😉
5 ayArabasının camına s. kayın bozulduysa bile bunu yapmaman lazım yani senin yüzünden oldu demek yerine ya hava soğuk üşürsün hasta olursun desen düşünebilsen zaten buluşmanın seyri değişecek
00 Yorumla
5 ayArabası senden kıymetliyse onunla takılsın. Çocuk değilsin artık 28 yaşında olgun biri gibi olayları değerlendirmen lazım. Duygusallığı kenqra bırak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Neolursa olsun ilk buluşmada bu şekilde davranan biriyle zaten olmaz birde laf söylemiş ben olsam inerdim o arabadan senden önemli olması gerek dua et işte ilk günden ne oldugunu göstermiş
01 Yorumlaİlk date kötü geçti diye her şey bitmiş sayılmaz ama burada asıl sorun fiyasko değil, çocuğun tavrı.
Cam mevzusunda seni suçlaması, sonrasında ortadan kaybolması olgunluk göstergesi değil. İlgisi ve niyeti olsaydı en azından mesajına dönüş yapardı.
Senin bilerek yaptığın bir şey yok kendini suçlama belki tekrar görüşme ihtimali var ama bu onun yazmasına bağlı. Yazmazsa da kaybettiğin bir şey yok.
00 Yorumla
5 ayOndan bi bok olmaz davranışına bak okuz.. gerçekten bu ınsan ıcın mı üzülüyorsun.. kendıne değer ver ve onu her yerden engelle. evlenıp mutsuz olmak mı ıstıyorsun. yapma kendıne ben boşandım daha beterdı eskı esım. sımdı aklım başıma geldı. Lütfen toparlan ve onundekı maçlara bak memlekette başka adam mı kalmadı kız
01 Yorumla- 5 ay
👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canın sağ olsun ne olmuş arabanın camı bozulduysa. İlk buluşma önemli boşuna dememişker nasıl başlarsa öyle gider. böyle de gitmesin zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
5 ayKesın araba kendının degıldır
Kaldı ki kendının bıle olsa buna mı takıldı yanı zaten o eğlenmelik ılıskı pesındeymıs
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Çok komik ya benim anlamadığım sen bu düşüncesizle tekrar buluşmak ister gibi bir tavrın var.. neden?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. Araba camını bahane ediyorsa şimdiden hiç ilerletme daha iyi
13 Yorumla- 5 ay
Evet bunu bahane ederek gitti yanımdan zaten 1 saat falan oturduk sonrada mesaj attım suçlandım baya bi , konustuk sonra yanıt vermedi bende vermedim yanıt artık öff korkunctu
- 5 ay
Saolun
- Aşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı.
5 ayArabasına bu kadar düşkün olan erkeklerden uzak durman gerektiğini anlamışsındır boş ver
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayadamın can damarından vurmuşsun öyle sert kapatılırmı :D :D :D saçmalamış boş ver ondan bir halt olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
5 ayVar böyle oyuncagina dokununca ağlayan bağıran olmamışlar... sıkma canını en azından seni kendinden koruyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seninle alakası olmayan bir arıza öncedende varmış. Sanırım ikinizden biri diğerini beğenmemiş.
00 YorumlaSaçmalık, arabasına senden fazla değer veren biri hayatında olmasın zaten. Araba araç araç senle bir tutmasin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayÇok iyi rol yapan yani com iyi durumu idare eden ayıp olmasın diye iyi geçtiğini düşündürenler bile her şey iyiydi ama bir daha ses yok soruları çok sorulmuştur burada, senin dediğin durumda hiç şans yok boş soru
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaptırmayı teklif ederim :)) benden kaynaklanan bişeyse hallederiz
Sonrasında ki tavrına göre ya ok ya nok00 YorumlaEdepsizlik yapmış, kapı bozulsa ne olacak, şimdiden böyle yapan insan ile ne düşünüyorsunuz, gerçekten çok iyi niyetlisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayboş ver yol ver gitsin arabanın düğmesi camı nedir dünya malı dünyada kalır buluttan nem kapan birinden hayır gelmez
00 Yorumla Kral boş ver arabasına senden çok değer veriyosa zaten konuşma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKanka kırılma canını yakmak istemiyorum herkesin başına geliyor beğenmemiş seni arkadaş olarak değilde sevgili olarak görmüş çocuk seni
111 Yorumla- 5 ay
Arkadası olarak görmüş olmasın cümleyi tersten kurmuşsun
Cevap sahibi5 ay@Leuvergnex arkadaş olarak gorseydi beğenmese bile arkadaşca konuşurdu sohbet ederdi niyeti ya sevgili olmaktı ya da cinsellikti beğenmeyince görüşmeyi kesmiş bu kadar basit
Cevap sahibi5 ay@Leuvergnex ya ikinciye çağırır ya da whatsapptan görüşmeye devam ederdi eğer ara ara yokluyorsa az beğenmiştir aşırı güzelde bulmamistir çirkinde yedek dursun demistir
- 5 ay
He evet bu açıdan doğru dedın
- 5 ay
Ama buluşmadan önce hıc mı gormedıler birbirini ben sosyal medyada tanıştığım kısıyle buluşmadan önce kesın görüntülü konuşurum hem kendım ıcın hem onun ıcın bırbırımızı begenmemız lazım
Cevap sahibi5 ay@Leuvergnex fotograflarda acı farkı var eski sevgilimi fotoğrafta beğenmemiştim ama yüzyüze aşık olmustum ilk görüşte
- 5 ay
Bende oyleyım fotoda çok kötü çıkıyorum bazen ama normalde o kadar değilim internetten buluşmak sıkıntı iş biraz
- 5 ay
Ya da olduğumdan daha iyi çıkıyorum bu sefer de beklentı yüksek oluyor o yüzden görüntülü görüşmek en iyisi
Cevap sahibi5 ay@Leuvergnex bazen fotoğraflarda beğeniyorlar realde beğenmiyorlar bazende bunun tersi oluyor fotoğrafta beğenmiyor realde beğeniyor son görüstugum çocuktan öncesi realde resmimden daha çok beğendi
- 5 ay
Evet aynı şeyler banada oldu saçma sapan durumlar
- 5 ay
Ya dostum uzun süre telefonda görüştük görüntülü konustuk ki hep ev halimi gördü ev hanımıyım artık, o hallerimi gördü hep, gayet her şey cok güzeldi bulustuk iyidi böyle bi olay olunca her şey degişti
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
5 ayCam yapılabilir, ne olmuş yani ne bu şiddet Yoo ver gitsin
10 Yorumla
5 ayAraba camına değer vericek kadar prensesmiş demek ki. ondan bir halt olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
5 ayÜzülmeye değmez. Kibar bir insan böyle yapmaz ayrıca. O yazsa sen yazma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayNe sacma nedenler bos ver zaten hic gorusme daha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
5 aykurtulduğuna sevinecegin yerde bide üzülüyorsun 😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 aySıkma canını ponçik. Arabasını ilah bilen çöp ruhlu bir tip bu. Değmez canını sıkmaya.
00 Yorumla
5 aybilerek yapmadım demene gerek yok bir şey yapmamışsın ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ne alaka bu yüzden bir şey olmaz ki hoşlanmadi bence senden boş ver önüne bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayboş ver sana bu şekilde davranan biriyle muhattap olma
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayCanim boş ver bunla olmasın , üzülme , bunla senin alakan ne
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayHiç umursama, kesinlikle de üzülme niye üzülüyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayÜzülme üzülme kapı camı için bırakıp gidecekse o kapı da o cam da onun neysee üzülme sen işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aybak geçen bende buluştum kızı beğenmedim ama kalkip ona bağirmadim oturduk tatlimizi yedik tekrar işine biraktim akşam acik acik ona dedim benim sıkıntılarım var diye ciden hata bende ayrilali 20 gun olmus hemen başkasi ile denemeye kalktim gram his gelmedi kız baktim bana dedi gel 2 ay deneriz ben senden cok hoslandim sana iyi gelirim bende dedim bu sekilde olmaz baktim 2 sefer daha yazdi bu tonda ama olmaz yani yara bandi aramiyorum
03 Yorumla- 5 ay
Hala ondan bahsediyorsun diğerinde his gelmemiş bence ilk kıza karşı kıpırtı var
Cevap sahibi5 ay@İsimssizüyee bende bişi olmus his yok 20 gun oldu belki yeni oldugu için boleyim
- 5 ay
20 günde az değil baya geçmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 5 ayDünya malına bu kadar değer veren adama üzülmen de ne bileyim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayAlsın mezara götürsün arabasını. boş ver, erkenden farketmişsin gerçek yüzünü
00 Yorumla Ne kadar kaba bi adammış ya bununla tekrar görüşmek gibi bir hata yapma gözünü seveyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayArabasını alsın popon soksun kanka sende hala görüşürmüyüz diyosun gururunuz yokmu sizin bu davranışın üstüne engel atar insan
01 Yorumla- 5 ay
Yok haklısın ama üzüldüm yani istryerek yapmadım bende sonuctaa
Gizli Üye(30-35)5 ayO kapı onun g*tüne girsin. Bir araba kapısı için kalp kırıyor. Dünya malına tapıyor. Ondan bir halt olmaz, üzülme.
10 Yorumla
5 ayHelala lan ben Olsama camı söker Onun kafasına kırardım camla arkdamdayım yazmasa Enggele cano boş şeyelere için sıkma canını onu gerçek yüzü beli oldu ilk buşulmadan araba için Gt veriri
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBöyle kaba ve olmamış bir adamla gerçekten ikinci kez görüşmek ister misin ki zaten? Hem de ilk buluşmada böyle davranan…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayTakoza mı biniyormuş ya sert kapattın diye cam bozuldu falan. Öküzmüş biraz. Karar onda olmamalı zaten. O istese bile sen buluşma bir daha.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBazen ilk buluşma kötü geçebilir geleceğinizi buna göre ayarlamamalısın
10 Yorumla
5 ayMalı mülkü sizden daha kıymetli demekki,
Bardağın dolu tarafından bak olaya
Kurtulmuşsun işte bugün sizin bayramınız sevinmeniz gerekirken üzülüyorsunuz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
5 ayBu soruyu okurken benim eski aracı perte çıkaran eski sevgilim geldi aklıma yattığı yer nur olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySırf zararsiniz adam belki arabayı kiralamıştı 🙄🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYaa off ne safsın sen diyemedin mi arabanın camı gtüne girsin beni bi daha arama diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKusura bakma ama cam bahane, çocuk gerçekten istese camı değil arabayı bile yakardı senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHemen suçlaması saçma olmuş çok değerliyse garajda bıraksaydı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÖnce bir noktalama kullanmayı öğren ya. Gerçekten yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk datemiz çok kötü geçti, bir daha görüşme ihtimalimiz var mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler