Tekrar yeniden aramız duzelirmi?

Beni seven birisi var uzun zamandır seviyor biliyorum beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan akrabayız uzaktan onunla biz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi gelirlerdi gezerdik ayrı şehirlerdeyiz onunla işte her geldiğinde sevdigim şeyleri beğendiğim şeyleri alıyordu hediye ederdi bana sonra mezuniyet töreni kıyafetimi aldı hediye etti kontorume kadar yolluyordu arada kıyafetler filan alıyordu müzik yapıyordum stüdyo tuttu benim için sonra işte sevdiğim yerleri gezdiriyordu filan hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk ne olsa ona anlatıyordum oda bana beni dinleyen sadece o vardı sonra ben okulumdan birisiyle flört etmeye başladım bunu duyunca da acıldı sevdiğini söyledi bende olmaz unut çocuktuk dedim konuşmadı benimle sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra tekrar konuşmaya başladık barıstık yine ilgiliydi bana karşı yine hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk sonra işte üniversite de birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş saydırmış oda bana söyledi bende beddualar ettim engelledim onu aradı konuşmadım numaramı değiştirdim filan heryerden engelledim şimdi görüşmüyoruz karşılaşmadık bile hiç kavga uzayınca aileler de etkilendi bu durumdan tabi onlarda mesafeliler artık bendemi bütün suç nasıl düzelir bu durum veya

Tekrar yeniden aramız duzelirmi?