- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
5 ayŞu an hiç hazır hissetmiyorum. Ve ayrıca hayatım nasıl olacak, başıma ne gelecek belli de değil (evlilik dışı) . Riskli bir durum. Eğer aklımdaki soru işaretlerini silerse be ne olursa olsun hallederiz'i hissedersem (ki zor) olur. Yoksa beklemesini isterim. Yoksa kader değilmiş.
18 Yorumla- 5 ay
Öyle birisine canımı da veririm öxnxöxmdö Hallederiz erkekleri çok az kaldı
- 5 ay
Umuttan ziyade geçti benden 😅
- 5 ay
24., artık kariyer zamanı
- 5 ay
İş güç hayat düzeni kurma yaşı 24 yaş. 29 olunca tekrar düşünürüm ylf
En İyi Cevaplar
5 ayBelli bir yaştan sonra sevgililiği uzun tutarak zaman kaybetmek zaten çok saçma. Fakat bunun nedeni evlenememe korkusundan ziyade şu; insanları yaşın ilerledikçe çok daha iyi tanıyorsun, evet kimseyi %100 tanıyamazsınn belki ama, ben 22 yaşındayım bundan 2 yıl öncesine nazaran bile daha iyi analiz edebiliyorum. Hemen 1 ay içinde söz nişan yapmak aceleye getirmekte davar işi bence hayırdır diye sorarlar insana ama bir yıl içinde eğer dogru kişiyse ciddi adım atılabilir. Ha şu var bende zaman kavramı yok bu durum tamamen iki tarafın duygu düşüncesine bağlıdır. Bu arada yaş gurubumun 2 yaşında çocuğu var nasıl yaptılar bilemiyorum hayatı biraz yaşamak gerekiyor iyisiyle kötüsüyle yani...
06 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle.20,22 yaşlarımdaki insanlara bakış açımla şuanki çok farklı. Artık bir insanın nasıl biri olduğunu bir kaç ay içinde anlayabiliyorum. Çok ufak detayları yakalayabiliyorum. O detaylar kişinin asıl karakterini yansıtıyor. Hemen derken 6-12 ay içinde anlamında demiştim zaten yoksa 1 ayda pat diye tabi evlenilmez. Ne kadar tanısakta biraz birlikte zaman geçirmemiz lazım. Ama baktık 5,6 ay boyunca her şey yolunda bir sorun yok o zaman evlilik hazırlıkları başlamalı yani sevgili olarak takılmayı uzatmak saçma geliyo o saatten sonra 😅Yani aşıksak evlenme planı yapıyorsak niye hergün birlikte olmak varken araya mesafe sokup sürekli buluşmakla uğraşıyoruz 🤷🏻
Çocuk yapmak hayatı yaşamaya engel değil ya. Yaşı yok bence isteyen biri için 22 erken sayılmaz - 5 ay
Şöyle en baçta çocuk meselesine yanıt veriyim, evet hayatı yaşamaya engel olmayabilir fakat sorumluluk çok farklı bir şey, çok iyi bir gelirin çok iyi bir işin varsa belki o zaman idare edilebilir ama maddi anlamda zorluk çeken ve ağır işlerde çalışanlar için biraz sıkıntılı bir durum, mesele tabiki sadece maddiyat değil ama biraz da hayatın gerçeği diyelim. Onun haricinde de tabi yine yapabilir fakat yenidoğan bebeklerin sık sık emzirilmesi gerekir, uykusuydu osuydu busuydu minimum 3 yılda😅 diğerlerine cevap veriyim yaşın ne önemi var evleniriz onu yaparız bunu yaparız dedikleri yaşlar maksimum 28-30 bence ondan sonra artık ne ektiysen onu biçersin derler yaaa bence o hesap yani. Tamam çok mesele değil ama bence belli bir yaştan sonra iki insanın sıfırdan tanışması birbirlerine adapte olmaları falan zor şeyler. Ben hep şey diyorum büyük konuşmak istemem ama 30 a kadar evlendim evlendim, 30 dan sonra evlilik düşüncem yok😅 ya tabiki bu tercih meselesi kişisel düşüncem
- 5 ay
Ha birde 18 yaş ve altı değilsen de çok çok erken olduğunu düşünmüyorum yani 19-20 li yaşlarında sevgili olmuş çiftler 26-27 yi bence beklememeli. Bir şeyi ne kadar uzatırsan o kadar b*ku çıkıyor
- 5 ay
Çocuk konusunda haklısın büyük sorumluluk ama o sorumluluğu almaya maddi manevi her zaman hazırdım açıkcası yaşımda 29 a yaklaşırken artık ertelemek için sebep yok 😅
Belli bir yaştan sonra tanışma işi 30 a kalmıyor haberin olsun daha erken sıkılmaya başlıyorsun sürekli birileriyle tanışmaktan artık biri olsun ömürlük olsun yeter ya diyosun 😅
18,19 yaşında olanlar için okul vs derken 2,3 yıl sevgililik normal olabilir de 25 sonrası aklı başında, olgun insanlar olarak 1 yıl gayet yeterli diye düşünüyorum. Eğlencelik ilişki arayan ne halt ediyorsa etsinde ciddi ilişki isteyen insanın uzun süre sevgililik sıkar.
25 yaşından sonra bide liseli ergenler gibi hadi şu kafede bu kafede buluşalım deyip durcaz mı 😅Birine aşıksam basarım nikahı hergün kokusuyla uyanırım - 5 ay
Şehir dışına çıkmıştım yılbaşı için. şu an yoldayım dönüyorum o yüzden şimdi girebildim, yorgunluktan bayılacağım ama uyuyamıyorum da, evime gidip dinleneyim cevabımı yazacağım.😅
- 5 ay
Ne cevabı acaba @Deryaagezer
5 ayAile büyüklerimin fikrini alırım. Onlardan gelen bir talipse, hemen hemen bütün kriterlerime uyuyorsa kabul ederim. Ama doğru olması için yalnızca sadık, anlayışlı ve iyi olması yetmez. Bazı beklentilerim ve kırmızı çizgili kriterlerim var. Onlardan da geçtiyse evlilik düşünürüm.
Sevgili olayı zaten bana da ters
01 Yorumla
Ben 6ay nişanlı kalıp evlendim. İki insanda ne istediğini biliyorsa sorun olmaz. Hatta iki tarafta bu süreyi ciddiye alıp geçireceği için ciddi bir zaman kaybının önüne geçilir
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence “doğru kişi” sadece his değil, hayat uyumu da 💍✨ 6 ay bana çok kısa geliyor, hele günümüz şartlarında. Birini hem aşık olup hem de karakterini, kriz anlarını, para konusundaki tavrını görmeden evlenmek riskli 😅 Yine de enerji, değerler, aileler, hedefler delicesine uyarsa, niye olmasın diyebilirim. Senin için minimum süre kaç ay olurdu, kendini güvende hissedersin? 🧐💫
03 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayAyyy romantik çocukmuşsun sen 😍 Gerçek aşkı bulunca gazı verip nikaha koşarsın yani 😂💍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. 6 7 ay sonunda evlilik düşüncesine geçmediyse zaten bitiririm o ilişkiyi 18-20 yaslarındakiler belki biraz daha tanımak vs isteyebilir ama bizim yaslara gelince insan karşısındakini çok iyi analiz edebiliyor ve devam etmeli mi etmemeli mi anlayabiliyor. O anlayamadıysa duygularından emin değildir diye düşünüyorum ben
01 YorumlaZaten doğru kişiyi beklediğim için evlenmemisim bugün tanissam bugün evlenirim
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlenirim iyice tanıdıktan sonra doğru kişi olduğuna eminsem
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayDoğru kişi de olsa bu tür şeyleri aceleye getirmem en fazla 1 sene içinde belki
11 Yorumla
5 ayBana doğru kişinin garantisini rabbim vermiş ise
O zaman değil hemen şimdi evlenirim11 Yorumla
5 ayDoğru kişi de olsa pat diye evlenilmez
Doğru olduğunu hemen nasıl anlayacağız k
En azından bir yıl tanımak lazım
İki üç yılda aslında evlilik mantıklı bana göre
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayEvlenmem. 6 ay içerisinde bir insanın evlenilecek kadar iyi tanınacağını düşünmüyorum o yüzden her yönden uyuşsak dahi kafamda şüphe olur, netleşmesi için yeterli bir zaman gibi gelmez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayÇok seversem aşık olursam sakin ruhum gider deli ruh gelir.. karşımda da benim gibi “deli” birisi varsa kısa sürede evlenme kararı bile alabilirim evet..
03 Yorumla- 5 ay
İşte tam bir aşk kadını yorumu 😅
Her an sorumluluk almaya hazır ve fırsatı kaçırmayacak bir düşünce tarzı. Deli ruhtan kastın nedir acaba 😅 - 5 ay
Sorumıuluk almaya hazır kısmı doğru olabilir genel olarak yani, ama fırsat kaçırmayacak kısmı yanlış) evlilik ciddi bir olay tüm hayatını geleceğini etkileyen bir durum, o yüzden hayatını paylaşacağln insan bu kararına da değmeli kesinlikle.. deli ruh’a gelince daha çocuksu, daha içinden geldiği gibi davranmak, anı yaşamak, aklınla değil kalbinle hareket etmek falan işte) ve karşında bu ruhuna ayak uyduracak birisi olmalı..
- 5 ay
Fırsat kaçırmayacak derken kastettiğim doğru kişiyle tanışırsa zaman kaybetmeye gerek duymayacak biri anlamındaydı.
Evlilik tabiki aşırı önemli bir durum. Bir ömrü beraber geçirwceğimiz insanı hayatımıza almayı amaçlıyoruz sonuçta. Aile kuracağımız, çocuklarımız olacak bir insanı seçmek kolay değil. O yüzden biri olmalı ömürlük olmalı. Tamda bu yüzden güveneceğimiz doğru insanla tanışınca gereksiz zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Deli ruh açıklaması güzelmiş. Kısaca birlikte gülüp eğleneceğin, en güzel şekilde zaman geçireceğin, hiç sıkılmayacağın, her türlü deliliği yapacağın insan yani. Böyle bile çok eğlenceli duruyor gerçekten bu uyumu yakalamak bu dünyada cenneti yaşatır 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
5 ayAhah tam da olayın üstüne bu soru. 3-4 yıl biriyle konuşmuştum, sonra bir süre konuşmadık. Dün akşam yazdım hemen evlenmek istediğini söyledi. Ama benimle evlenmekten çok çocuk yapmak istiyor gibi.
08 Yorumla- 5 ay
O hep öyleydi.. ama şimdi eskiye göre daha çok beğendiğimi farkettim. Bilmiyorum belki de kısmetimde o vardır.
- 5 ay
Ahahahah ayrıldığımız süreç diye bir şey yok çünkü sevgili değildik yani..
- 5 ay
Evlenmeye yönelik tanışmak istiyor biriyle. Yurtdışında yaşıyor, burada olsa görüşürduk çoktan. Dün konuştuğumuzda kendime kızıyorum falan dedi. onun daha önce sevgilisi vardı orada biz yine konuşuyorduk
- 5 ay
Arkadaş olarak konuşuyorduk. Ayrıca da hiç senin gibi düşünmüyorum. Demek ki sevgilisi olsa da ben farklı bir şey hissettiriyordum ona. Sevgilisi yabancıydı zaten. Yani kendi kültüründen gelen biri daha farklı oluyor
Doğru kişi olduğuna inanıyorsam evet, hemen evlenirim :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayHayır hemen evlenmek değil, birlikte plan yapabilmek daha önemli olur. Doğru kişi bazen hemen evlenmek değil, aynı yolda yürümek isteyendir.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySende sıkılmışsın tayt giyen kudurmuş azgınlardan. Hersey her malı ortada birtek erkekler ve ben görüyorum ama baska kadınlar asla göremiyor görmüyor görmek istemiyor kalın kafaları almıyor. İlla kıcları sergilenek ya illa dikkat çekecek.
03 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYorumunu gördüm de😁😀
5 ayİşim gücüm olmadan kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum. Doğru kişinin yanlış zaman da gelmesini istemiyorum, istemeyerek reddederim sanırım
05 Yorumla- 5 ay
Uzun vadeli düşündüğüm için işsiz evlenmek istemiyorum
- 5 ay
Ee ara veririm. Ama işimin bir kenarda durması bile beni motive eder dncjvl
5 ayEvlenirim ve o kişiyi bulunca hemen evleneceğim
12 Yorumla- 5 ay
Aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hemen evlenmem minimum 1 sene beklerim araştırırım incelerim herşeyimiz uyumlu mu görürüm ona göre karar veririm
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
5 ayHayır evlenmezdim , bir evlilik yaptım boyumun ölçüsünü aldım , o defterleri kapattık artık
12 Yorumla- 5 ay
Öyle illaki herşeyin hayırlısı diyelim 🙏
5 ayDoğru deyip değer verdiğimizde bizi harcıyor ama onu napıcaz?
11 YorumlaDoğru kişi olduğunu nasıl anlıcam dogru kişiyide yanlış sanarım 😑
13 Yorumla
5 ayEvlenemem. Hayatım buna uygun değil şu an, çok fazla sorumluluk altındayım, bir tane daha almak istemiyorum, yorgunum diye uyuyyom ya ben erkenden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayŞu an bu durum içindeyim. 4 ay sonunda isteme söz 5 buçuk ay sonunda da nişan yaptık. Şimdi de düğünümüze gün sayıyoruz yaza olacak inşallah. :))
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayİnsan çok düşünüyor ama bu devirde doğru mu yapıyorum diye ama bir yerden de başlamak gerekiyor 😅Umarım gönlünüzce olur 🌷
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bir günde doğru kişi olduğunu nasıl anlayacağım?
02 YorumlaGölü isterdi öyle olsun ama mantık baskın geliyor ve hayır
013 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayDoğru kişi diye birinin olduğuna inanmıyorum
020 Yorumla- 5 ay
Yok
- 5 ay
Kime göre neye göre 🤔
- 5 ay
Bana göre doğru kişi ibadetini dört dörtlük yapan Allah korkusu olan 🤔 vicdanlı, ahlakı güzel olan kişi doğru insandır
- 5 ay
🤔kuran okuyorsun o zaman her gün peki kuran okuduğun halde neden namaz kılmıyorsun
- 5 ay
Bir kuranı zaten sadece arapçasını okursan yanlış olur tek tek anlamını da okuyacaksın ki anlayasın kuran sadece okumak değil anlamaktır 🙏dine bakış açımız farklı demek ki doğru insan diye birsey yok 🤔başkasının doğrusu benim için yanlış olabilir
- 5 ay
Sana göre tek bir düşüncesinin yanlış olması o insanı yanlış yapmaz 😅Zira senin düşüncen ne kadar doğru o da bilinmez🤷🏻Sen tüm mütevatir hadisler doğru dersin ben hadis yazmak yasak, Kuran dışında bişey dini kaynak olamaz derim mesela.
Sonuçta bu konuda farklı düşünsekte ahlaklı, vicdanlı, güzel kalpli olduğum gerçeği değişmiyor😅 - 5 ay
Benim için doğru insan kusursuz olmalı 🤣kusurlu insan doğru değildir he doğru insanı mı arıyorum kısmen evet
- 5 ay
Peygamberler günahsızdır ama insan olmaktan çıkmış kusursuz varlıklar değildir.🙏 günahsız olması benim için kusursuz demektir yeterlidir
- 5 ay
Hz Musa katil değil ki olay ne İsrailoğlu bir mısırlı tarafından haksız yere dövüldüğünü görüyor onları ayırmak isterken yumruk atıyor ve orada ölüyor ölmesini istemedi ki 🙄 üstelik Allah'a tövbe etti ve Allah affetmedi.
- 5 ay
Ve şöyle de bir durum var cennette zaten günahsızlar girmez tövbe edenler girer ben kusursuz aramıyorum haşa kimse kusursuz değildir tövbe eden günahını bilen ve Allah'a yakınlaşan biri benim için kusursuzdur senin kusursuzdan kastın ile benim kusursuzdan kastım aynı değil
- 5 ay
Allah affetti* olacaktı klavye yanlış yazdı okumadan gönderdim
- 5 ay
Kimsenin hayatını bilemezsin o yüzden konuşma derim
Evet ederim 6 aya bile gerek yok onu sen 3 ay yap her şey hazir
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
5 ayBende bitmiyor o iş. Evlilik teklifi edecek kişi o.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYok canim ne hemen evlenmesi😂 önce biraz beklenilir sabredilir tanışmak için zaman verilir ancak öyle
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. 6 ay mı 🙄
hı yok hazır hissetmiyorum zor bir müessese evlilik00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
5 ayEvlenmem. Gram altın olmuş 6.500 TL, borca giremem.
00 Yorumla
5 ayBabam verse evlenirim
18 Yorumla- 5 ay
Olursa vermez😅
- 5 ay
Ne bilim ya sinir ediyor beni 😅😅
- 5 ay
Evet her çıkan görücüye yok diyor 😅ben diyorum evlenmek istiyorum babam diyor erken
- 5 ay
Erken diyor işte. Hazır hissetmiyorum falan diyor😅😅
Yarın evlenirim 😅
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. En az 1 sene sonra nikah
11 Yorumla6 ay içinde olur da tam inanmam lazım.
11 YorumlaCocuk bile yaparım hsjsjs diyormusum 😂
121 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayDogru oldugunu nerden bilecez kare kodumu var okutalim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayHayır, hemen evlenmem
012 Yorumla- 5 ay
Bu zamanda doğru insan mı var?
- 5 ay
Ben diyorum 🙄
- 5 ay
Doğru insan tanımı nedir?
İki kişinin birbirine saygılı, sevgili davranması; tanımadan evlilik yapılmamalı. Evlendikten sonra erkeklerin "Halı saha maçına gideceğim" dememesi. Şiddet uygulamaması ilk sırada geliyor. - 5 ay
Yanlış insan her gün alkol, sigara içiyorsa ne eşine bakar ne de çocuklarına. Sevgilisini düşünmez, sadece kendisinden ibarettir
- 5 ay
Sigara, alkol tamam çok doğru. Saygı, sevgi olmazsa olmaz. Tanımak şart.
Şiddet asla olmamalı.
Bunlar doğru kişi tanımına uygun böyle insanlarda var kendimden biliyorum no problem.
Yalnız erkeğin halı sahaya gitmesinin evliliğe zararı ne onu anlamadım adamın ayda 1,2 eğlenmeye hakkı yok mu hergün gidecek değil ya 🤣Sen hiç kız kıza kafeye çıkmıcan mı arkadaşlarınla mesela 😅
- 5 ay
Gece çıkanlara diyorum
- 5 ay
Kadınlar erkek seçerken seçici oluyorlar. Aldatılma vs. çok olduğu için bekar kalmayı tercih ediyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
5 ayHayır evlenmem...
02 Yorumla- 5 ay
Gelmesin evlilik niyetinde olan biri değilim o yüzden farketmez...
5 ayValla evlenirim zaten doğru kişiyi bekliyorum artık it köpekle uğraşmaktan yoruldum
10 YorumlaO güveni aşılayabildiyse 1 dk düşünmem bile
10 Yorumla
5 ayEvvvvvvvvvvvet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayHiç düşünmeden evlenirim
10 Yorumla
5 ayHiç şüphesiz
111 Yorumla- 5 ay
Zaten o fırsat bir kere kaçarsa kim bilir hangi hayırsıza denk gelirim 😂
- 5 ay
" Doğru insansa " beklemenin mantığı nerede bassın nikahı geçsin 😂
- 5 ay
Ben hissediyorum ama benim nikah işi pek yakında gibi 😂
- 5 ay
Biri var birileri olsa doğru kişi değil demektir 😂
- 5 ay
İkimiz de birbirimize talibiz, oluru bizim elimizde 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
5 ayDoğru kişi kavramı kaldı mı
114 Yorumla- 5 ay
@Besiktas7834 sanmam boş iş bunlar
- 5 ay
Boş değil ancak bu dönemde doğru kadın diye bir şey kalmadı
- 5 ay
Neyse o, görüyoruz 😁
Sevgilisi olanlarlar sağa sola yavsar, sadık kalmaz
Dönem erkekleri daha namuslu gibi - 5 ay
Dediğin gibi bolca yaşadım ve yaşıyorum
Daha 3-5 saat önce tazelendi bu durum - 5 ay
Güven çok zor inşa edilebilir ama bir anda da yıkılabilir onu anladım, mesela ben mizaç olarak samimi bir insanım kanım sıcaktır ama ne kadar güvenmek istesemde artık insanlara güvenemediğimi farkettim. Hatta biri gerçekten niyetide iyi olsa bile paronayak düşünceler basıyor beni , bi yandan aslında korku iyi bir şey çünkü tehlikeyi farkedip çekilebiliriz ama doğru olana istemsiz yanlışta yapabiliriz maalesef, devir insanları diyelim:)
- 5 ay
Sonrasında da tamam bu sefer kendimi tutucam guvenicem dediğin insandan darbe alırsın
Artık ne birine güveniyorum nede inaniyorum
Bundan dolayı kapilari kapadım 😁
Varsa kendini gösterebilecek düzgün biri gelir açar beni - 5 ay
Direk basarım nikahı 😁
Doğru kişiyse zaten bu kadar aceleye getirmez
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayhayır, onu bile kaybetmeye hazırım
02 Yorumla- 5 ay
evlilik için yaşım küçük, beni beklemiyorsa uyumlu değilizdir zaten
5 ayZor öyle birini bulmak
06 Yorumla- 5 ay
Gelmez daa 😂
- 5 ay
İnşallah senin olur 🤷♀️
- 5 ay
Aminn
5 ayHayır yinede hemen evlenmem
01 Yorumla
5 ayDoğru kişiyi buldukta evlenemiyorum işte nasip
04 Yorumla- 5 ay
İstemiyor zorla gidip yakasına mı yapışıyım
- 5 ay
Haklısınız aslında
Evlilik bana göre değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evlenirim
10 Yorumla
4 ayDiem pls hahahhaha
00 Yorumla
5 ayEvlenmem daha planlarım var
00 Yorumla
5 ayEvlenemem hayır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayHayır, hiçbir koşulda evlenmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayEvlenmem. Güzel anılar biriktirirm ondan sonra
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
5 ay200 tane kızı becermeden evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayHemen olmaz biraz tanışmak gerekir
06 Yorumla
Cevap sahibi5 aySen sevgilin için mi kendin için mi soruyorsun
Cevap sahibi5 ay6 ay erken bence ne yavaş ne de acele edilmez
Cevap sahibi5 ay1 yıl içinde dediğin olabilir
5 ayTabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayAnında 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayHemen hemde
10 Yorumla
5 ayEvlenirim jsn
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım