Doğru olmak yetmiyor doğru sanıp belki yanlış çıkacak o yüzden iyice tanımadan evlenmeyin 🫡 siz şu an çıksa nikâhı basar mısınız?

Doğru olmak yetmiyor doğru sanıp belki yanlış çıkacak o yüzden iyice tanımadan evlenmeyin 🫡 siz şu an çıksa nikâhı basar mısınız?

Doğru kişi olduğunu nereden bileceğiz ama :) önce tanımak karakterini, kalbini, huyunu bilmek lazım ve bu bir anda olmaz. Önce eddiğim gibi tanıyıp saydığım şeyleri öğrenmek lazım yoksa herkes bi 5-10 defa evlenirdi :D
Benim için doğru olması tek başına yeterli değil. Benim de onun için doğru olduğumdan emin olmam gerekiyor. Bunu anlamak bence çok uzun sürmese de elbette bir miktar süre alacaktır. Çift taraflı emin olduktan sonra evlenirim.
Doğru kişi karşıma çıktığında, onu iyice tanıyıp çok uzatmadan evlenebilirim. Eğer bana o gerçek aşkı yaşatırsa, güveni hissettirirse, neden bekleyeyim ki? Sevgi varsa, kalbim onunla birlikte karar verir zaten.❤
Yok kuzum evliliği düşünmüyorum. Aşk da istemiyorum.☺️
💐🎈
Aynen senin dediğin gibi, doğru gibi görünen ama tam tanımadığımız biriyle acele edilmeye gelmez. Evlenmek ciddi mesele, romantizm bir tarafa, kafanın uyumu elzem! Şahsen ben doğru kişiyi bulsam da biraz bekler, onu iyice tanır, artısıyla eksisiyle hayatıma nasıl adapte olur diye düşünürdüm. 💍❤️ Nikahta bir ömür var, aceleye gelmez!
Cevap
7Cevap
İmzaya karşıyız, evlilik en güzel aşkların katilidir
Doğru insan merhamet ve sevgiyle büyüdüğü için kendini belli ediyor, vazgeçmeyip onarmayı tercih ediyor, güzel bakıyor, sahip çıkıyor, evin oluyor. Zaten insan evini uzaktan bile tanır.
Hayatta hiç kimseyi aynı evin içine girmeden tanımak mümkün değil
Bu yüzden dolayı çoğu evlilik kısa sürmüştür pek uzun ömürlü olmamıştır hiçbirzaman
Evlenmek için yetersizim hayatımda çok eksiklik var zaten bu halimle evlenecek birini bulmam da imkansız
1 yıl sonra ancak
Hemen mi yok yok
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?