Ben onunla tanışamıcam gibi geliyor yaş da ilerliyor millet acele evleniyor bir ben kaldım beni de kimse almaz ailemden dolayı konuşamamaktan dolayı her türlü hayat zor bende bilmiyorum biri var kuzenin arkadaşı oda olmaz küçük kesin hem kuzenimin arkadaşı izin vermezler zaten bence o benim fizigimden hoşlandı niye benden hoşlansın ki 2 kere görmüşüm onu da o bana 2 kere yol vermeyince gözlerime bakınca onu hatırladım nasip kısmet ama bu aileyle bu yaşantıyla çok zor bence
İnsan bence hayallerimdeki kişi dediği insanla bile evlense, evlilikte aşkın ömrü en fazla 2 yıl. Bilmiyorum ama evlilik bana aşırı mantıksız geliyor..
Hemen evlenmeyi düşünmezdim üniversitemi bitirene kadar ve okuduğum mesleği yapana kadar 2 sene flört kalırdık ciddiyse söz ve nişan yapardık benim memleketimizde özgü şeydir nişanlınla gezmek vardır bazı memlekette nişanlısıyla gezdirmezler bizim memlekette nişanlısıyla gezmek vardır anlaşıyorsak evleniriz ama okuduğum mesleği çalışana kadar evlenmem
Ona ve kendime güvendiğim zaman evliliği düşünebilirim. Sırf evlenmiş olmak için sağlıksız bir karar vermek istemiyorum. İyice düşünüp emin olmam lazım ki yeni bir yola gireyim.