Böyle kolay kolay teslim olmayan cinsten 🌝 #aşkilişkileri

Böyle kolay kolay teslim olmayan cinsten 🌝 #aşkilişkileri

Zor kadın var zor kadın var. kimisi aslında korkak olduğu için zor kadını oynar. yok ben sert kadınım dominatım ayaklarına yatar ama gerçek hayatta korkağın tekidir.
Kimi kadın vardır kendine sert ya da zor demez tavırları olgunluğu bunu yansıtır.
Güzel açıkladın heee
Teşekkür ederim aşko 😊
Belki söz de öyledir ama gerçekçi olmak gerekirse uygulamada öyle olduğunu sanmıyorum sonuçta matematik sorusu çözmüyoruz kimsenin aa bu çok zor kızmış diyip etkileneceğini sanmıyorum çok işsiz güçsüz değilse uğraşmak istemez kimse, iki taraf için de geçerli bu. Ama başkalarına karşı zor kendisine karşı sıcaksa orası ayrı, muhtemelen zor seviyoruz derken kastedilen şey de budur.
kadından saymıyorum dediğin arkadaşı, zoru sevmem, zor olan her şey genelde sıkıcı ve gereksiz olur buna kadın da dahil bugüne kadar zor kadını oynayıp da sonrasında keyifli bi tarafı olan bir hatunla tanışmadım genelde o zor kızım pozunun altında sıradan ve sıkıcı biri vardır o totoya süs vermelerde altta ki yavanlığı örtmek içindir.
Erkekler kadınlardan hoşlanır. İki tür hoşlanma şekli vardır: görsel hoşlanma ve kişilik özelliklerinden hoşlanma. Her iki kategoride, ulaşılması zor ve ulaşılması kolay kadınlar vardır. Hoşlanılan kadın zor mu, kolay mı sonraki aşamadır bence 🌸
Cevap
53Cevap
Zor kadınlar ilgimi çekmez onlar için çaba veremem onun egosunu da tatmin edemem ben neşeli güleryüzlü eğlenceli kadınları seviyorum
Merhaba,
Zor kadınlardan hoşlanmıyorum ama basit kolay kadınları da sevmiyorum! 😅
Yokuş rampa yapmamalı sevilen ya da seven! 😅
Ancak basit kolay anlık heveste olmamalı!
Kolay kadından veya erkekten kim hoşlanır. Önemli olan bir kadını kazandıysan ona sadık olman ve sadakat görmendir. Şimdikiler bir oyun gibi görüyor. Sanki sevgili olunca oyunu kazanmış gibi. Aslında asıl olay sevgili olduğunda değerini kıymetini bilmektir. O yüzden zor olsun ama olduğunda da bir ömür olsun.
Zor kadınlar insanı usandırır maalesef
Değer bilen insanı sever herkes..
Zoru oynayan kişi kaybetmeye mahkumdur.. fazla naz insanı sıkar boğar usandırır.. sonuçta dünyada başka kadın mı yok..
Kendisine challenge arayan gitsin layığını bulsun, saçma oyunlara meraklı toksik ilişki potansiyellerini de yanlarında götürsünler. Aklı başında olan olgunlarsa cicidir, siz gitmeyin.
Her erkek bunu sevmez. Kimisi daha net, daha ulaşılabilir, iletişimi kolay kadınlarla daha mutlu olur. Zor”luk dozunda olduğunda çekici olabilir, ama sürekli mesafe, oyun ya da belirsizlik çoğu erkeği de yorar.
Hayır kolay lokma olanlardan prenses oldukları için kxnd
Zor kadını oynamakla zor kadın olmak aynı şey değil. Zoru oynayanla uğraşmam çünkü o kadın bir kere zor görünmek için olmadığı birisi gibi davranıp rol yapıyor demektir ve bu da sahte bir yönü olduğunu gösterir o nedenle hiç vakit kaybetmem ve sen sağ ben selamet der geçer giderim.
Sevdiğim, hoşuma giden kadın prensipleri olan ve zamanla tanıdıkça tavırlarını daha net belirleyen bir kadınsa o kişiye ayırdığım zamana asla üzülmem ve bir yanlışını görmediğim sürece de yanında olurum.
Var öyle bir şehir efsanesi şahsen ne o benim peşimde koşsun ne o benim insan gibi yanyana yürüyelim isterim
Genelde öyle gibi görünse de değil aslında o sadece egosu zarar gördüğünden tavlayana kadar çabalar sonra sıkılır ve bırakır
Ergenler işi gücü olmadıkları için takıntı haline getirebileceği zor kadınlardan hoşlanırlar, olgun erkekler zor kadın sevmez.
Zordan ziyade mesafesini koruyabilen sınırları olan biri benim için daha tercih edilesi olurdu
Basit kadınlardan hoşlanırlar çünkü onları elde etmek kolaydır zorun peşinde koşacağına basiti peşinde koşturtmayı tercih ederler
Zor kadını değil, değerli olduğunu hissettiren kadını severler. Ama bazıları “erişemediğini arzulamak”la karıştırır bu durumu.
Erkekler kolay kadın isterler, adam gibi adam olanlar zoru severler.
Alakası yok. Aşk'ın gri noktası yoktur. Birşeyler zorlaşıyorsa orada bağ yoktur.
Erkekler belki bizim gibi adamlar ilgili seven ve sadık kadınlardan hoşlanır.
Evet.
Çünkü evlerinde valideleri hep nazladı onları ve dışarıda naz istemezler
Niye manyakmıyız biz neden zorla uğraşalım. O tamamen kadınların kendini kandırması
Kadinlar oyle erkekleri sever ama erkekler tam tersi her zaman kolay olanı daha cok sever.
Ne istediğini bilen zeki kadınlardan hoşlanıyoruz
Gram uğraşmam ki. Karşılığım değilse hiç vaktimi boşa asla harcayamam. Her şey eşit, dengeli ve karşılıklı ise anlamlı değerli ve güzel. Biz kalıcı bağlar kurmaya çalışıyoruz. Oyun oynamaya gelmedim.
Bence kolay başlayıp ilerleyen süreçte karar verilmeli daha en baştan peşinden koşturayim dersen belki çok iyi bir adami kaçırabilirsin bence çok saçma daha en başta birini tanımadan reddetmek
Şahsen, kolay teslim olmayan aynı zamanda kendini eşsiz ve benzersiz olarak gören bir egoya da sahip olmayan. Yani ne kolay ne de fazla ego. her şey dozunda olmalı bu denli normal insan bulmak zor aslında🤷🏻♂️😅
Fazla naz aşık usandırır efenim
Valla akıllı uslu olanlardan hoşlanıyorum
Şöyle bir şey var gönlü olduğu halde naz niyaz yapıyorsa aşık usandırır. Ama atıyorum diyelim ki gönlü yok ve red ediyor orada dururum. Zorla güzellik olmaz
E tabi ki doğal olan o Unutma ki Her dişi Aslan kendi güçlü Aslanını seçer sjdjdd
O zaman sana bol şanslar Allah hayırlısını nasip etsin. d
Zor kadınlar diğer hemcinslerine kıyasla daha çok değer görürler. Ciddi düşünülen kızların çoğunluğu zor kadınlar oluyor genelde
Yorucu olur. Teslim olmaktan kasıt süründürmekse tercihim değil ama karakterli kişi her şeyi hemen yaşamak istemez zaten.
Bende bilmiyorum erkek dilini anlamıyorum bazıları dışa bazıları içe aşık olur herkesin kriterleri farklı
Zor sever zoru görünce kaçar
erkekler sevmek istediği kadını severler zor kolay onlar için o kadar önemli değil
Zor olan ilgilerini çeker, ama isterler ki onlara kolay olsun.
Kimse için kendimi zorlayacak heyecan da hevesimde kalmadı
Zor ama imkansız olmayan çözülmeyi seven değer vererek sevenlerden hoşlanır
Yooo yalan tamamen yalan ama zor kadınlara güveniriz
zor dan ziyade silik olmaması gerekiyor ara sıra baskın ama dengeli olmalı
Zor evet ama bazıları zor olmayı egoist olmakla karıştırıyor
Aferin sana, böyle devam. Nasıl bir mantıksa artık..
Ben istersem her şekilde alırım yeterki kafama göre olsun
Evet. Hiçbir vasfı olmayıp evde oturup zengin koca arayan basit kadınlar ilgimi çekmiyor.
Sıkar biryerden sonra
Hayır. Fazla naz, aşık usandırır.
Hayır. Ama onlar daha çok ilgisini çeker.
Mahremiyet eşiği yüksek kadınlardan.
Zor kadınlara bayılırım
Bilmiyorum bunu erkeklere sormak lazım
Yok be 😅 çözebileceğim kadın olsun zoru sevmem
Nesiniz matematik problemi mi
kolay kolay teslim olan gibisi yok
Zor kadın sevmez uğraşmazlar
Şu anki erkekler için sanmıyorum :)
Bende Zor Biri Olduğum İçin Sevgilim
Olursa Zor Biri Olsun İsterim Tabi Bu İşler Napip Varsa Olur
Farkeder mi onlar için
Evet