Eski erkek arkadaşım, "Benim için zor olmalısın ki seni daha çok seveyim" demisti. Gerçekten bütün erkekler böyle mi düşünüyor? Ulaşılması zor kadınlar daha mi ilgi çekicidir?
Ben kişiye göre şekil alan biri değilim.. Karakter olarak yerine göre zor yerine göre kolay yapıdayım ama bu birileri peşimde gezsin bende egomu tatmin edeyim diye böyle değil.. İnsanın karekteristik özellikleri önemlidir bu sonradan edinilemez, saçma ve eğreti durur zaten.. Ayrıca genelleme yapmayalım, bazı erkekler kolay seviyor.. Keyifli geceler..
Zor kadın sadede ulaşılması zor demek değildir ki Zeki, pratik, güçlü kadın demektir Kendi ayakları üzerinde duran dominant kadınlardır Zor diyince naza çekmeye kalkma kendini öyle bir şey değil o çünkü
Daha zor ya da kolay olması ilgi çekici yapmaz bir kadını.. İlgi çekici olmasında duruma koşula göre binlerce alt metin yatabilir... Erkek arkadaşnın CÜmlesi köprüden önceki son çıkış gibi.. Yarın öbür gün bir şey olursa bahane alternatiflerdirmek için :)
Hayırİlgisini tamamen çekene kadar zor olmamalı çünkü zor olursa bununla mi ilgileneceğim, uğraşacağım deriz.. Ama belli bir aşamadan sonra zorlaşırsa kadın, o zaman daha çok istenen, arzu edilen hale gelir.
Aslında bu cümle de zamanla anlamını ytirmiş olanlardan birisi, zor demek naz yapan anlamında değil burada, zor kadın demek, erkek egosunu ezecek seviyede başarılı anlamında kullanılır, gereksiz tripler atan veya naz yapan veya her şeyi 100 sefer söyleyerek yapan kadın demek değildir.
Benimle 3 gün konuşan sonraki sevgilisiyle evleniyor. - En kötüyü gördüm zaten. Nasılsa bu daha kötü Olamaz deyip direkt nikah kıyıyır. Yani o tezi ben çürüttüm 😂
Kendisini evlendiği kişiye her şekilde saklayan kişi yi severler hem yürekten severler hemde sözlerle Ama ilki değilse. O kadını hergün yureginde öldürür fırsatı geldiğinde ayrilirlar
İlki olmadığını bile bile neden iliski içerisine giriyor da sonra yüreğinde her gün bitiriyor? Bu sözünüz herhalde ilki olmadığını bile bile gelendir di mi
@anlasamsoylerımya evert. Herzaman ilk iyidir. Sonra gelenler hiç bir zaman ilkin yerini tutamaz. Mesela siz sıfır arabamı alırsınız ik8nci elmi. Sıfır telefonmu ıkinci elmi Sıfır ev mi ikinci elmi Evlenecek kidi demesi lazım ilk olup olmadığını ki sonrasinda herşey bertaraf olmadin
Başka bir görüşünüzde helal süt emmiş tesettürlü birini bulamadım yazmışsınız. Münafıklık alameti değil miydi ya yalan söylemek? Çok günah kınıyorum sizi
@biegrace sen şaşırmışsın ne yapacağını bilmiyorsun. Sorulara verilen cevap onlar... sen neyin peşindesin.. kuruntulardan uzaklaş gittikçe batacaksın bu defa çıkar yolda bulamazsin
Bakın terbiyenizi de bozdunuz. Lütfen olmayan ahlakınızla insanlara din dersi vermeyin. Yalancısınız ve bu bir münafıklık alameti bir müslüman olarak sizi uyarıyorum. Dikkat ediniz.
Kendiniz olun mesela öylesi daha iyi ama basit olmayın. Gerçekten erkekler basit kızı elde edince kolay bırakır ve sizi kendine kpek eder ne olduğunu anlayamazsınız ağır başlı olun
Ben sevgilim bana iltifat ettiğinde “ne sandın” der gülerdim. Aramızda iletisim şekli bu olmasından kaynaklı. :D hatta “pek mütevazıyımdır biliyorsun” diye kinayeyle söylerdim :))))))))