Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Toplumda romantik olan taraf hep erkekmiş gibi kodlanıyor, kadın ise biraz mesafeli durmalı, çok belli etmemeli diye büyütülüyor. Kadınlar duygularını gizliyor çünkü çoğumuz “fazla seversen değerin düşer” fikriyle yetiştik. Bi tarafı kalkmasın lafı aslında incinmemek için geliştirilen bir savunma. Ama ben de senin gibi düşünüyorum; sevgi saklanınca çoğalmıyor. İnsan sevdiğini abartarak sevmeli, hissettirmeli. Romantizm tek taraflı olunca yük oluyor, karşılıklı olunca bağ oluyor. Kadın da erkek de sevgisini gösterebildiği yerde ilişki gerçekten derinleşiyor.
21 Yorumla- 5 ay
Haklısın ama endişelerimiz bile aynı savunma koruma üzerine ama göstermeyeceğiniz hissettirmeyeceğiniz bir sevginin duygunun hissin hiç bir anlamı yok ki sen istediğin kadar çok sev beni ama ben hissetmedikten sonra ne yapabilirim ki
En İyi Cevaplar
5 ayKadına ne verirsen onu büyütür. Ilgi alaka verirsen o da sana beş kat olarak döner. Ama yarının ne olacağını bilmeyen kadın hep temkinli ilerlemek zorunda. Disarda sosyal medyada diğer kadınlardan gözünü iyi ayirmiyor erkek. Hep küskün herşeyi kendin soyluyorsun yap diye. Kadin için güven ortamı yok sevgi yok. Dogum günlerinde sevgililer gününde düşünmeden ezbere alınmış hediyeler var.
23 Yorumla- 5 ay
Bak burada yazdıklarında haklısın bak bu cinsiyetle alakalı değil karakterle alakalı bir şey kadın net ne istediğini bilen kendini ve duygularını ifade edebilen düşünceli adam istiyor adam da anlayışlı kadın anlaşılmak sevilmek istiyor erkek sadece seks istiyor sizin ayırt edemediğiniz şey ise erkek ve adam arasındaki fark
- 5 ay
Her kadın benim dediklerinden yakiniyorsa Türkiye'de 3-5 adam var demektir.85 milyon arasındaki 5 erkek çok kotuu
- 5 ay
Haklısın bak haksız olduğunu söylemiyorum sadece herkesi aynı kefeye koymana karşıyım
Öyle düşünmüyorum ya. Mesela ben çok romantiğim ama karşımdaki de bana aynı yaklaşmıyorsa ilgi vermiyorsa modum aşırı düşüyor ve yaptıklarımdan dolayı bir tarafları kalıyor. Yapmak isteyip yapmadıklarım da kursağımda kalıyor.
211 Yorumla- 5 ay
Aynı fikirdeyim ve aynı şeyi hissediyorum
- 5 ay
Ya mutluluk sade ve basit şeylerle gelen bir şey sadece şovperest kitle görselliğe takıldığı için bazıları işin maddi boyutunu düşünüyor ama maddiyatın hiç bir önemi yok yeri geldiğinde bir balonla bile mutlu olabiliyor insan
- 5 ay
@1kendihalindebiri güncellemeye ne yazdın öyle. Yorumlarda serseri mayın gibi dolaşiyordum.😃 Şimdi sayendee rezil olduk babaaa
- 5 ay
@PeachGirl58 Mayından betersin ablacım her yere yazıp gönderme yapıyorsun tek bir yorumda devam edelim dedim ona bile yanaşmadın sana yetişmek mümkün değil
- 5 ay
Abla mii benden büyüksün yav 😂 kadınlarla konuşma şeklin bile böyleyse senin romantiklik işi yatar.
- 5 ay
Sana ne desem tırnak gösteriyorsun hanımefendi desem hanımefendi senin babandır dersin ne diyeyim 😂
- 5 ay
Eskiden düz bir insandım beni bu hale getirenler utansın.
- 5 ay
Valla onların yerine ben bile utanmaya başladım çok gergin agresif saldırgan bir tavırdasın
- 5 ay
Yoo gayet normalim bunca olaya rağmen sizde ölüm sessizliği var. Bu kadar sakin olmaniz anormal
- 5 ay
Hepimiz az çok birşeyler yaşadık kimimiz atlatabildi kimimiz etkisinde kaldı ben payıma düşen dersi alıp ilerlemeyi tercih ediyorum zaten belli bi yerden sonra hiç kimseyi hiç bir şeyi takmamayı öğretiyor hayat
Kadın kaostur, erkek logostur.
Kadınının hamurunda duygu ve kaos vardır
Erkek de ise mantık ve düzen.
Kadının duygusal dünyasına giriş yapmak için erkek kur yapmalı yani romantiklik biletini kullanarak giriş yapmalıdır.
Erkek kaosun içindeki pusula gibidir kadını güvende tutan onu koruyan iç güdüsü vardır. Erkek romantik olarak hakiminiyetini elinde tutar sergiler.
Kadının duygusal girdabında kaybolmamak için erkek sert ve denge sağlayan olmalıdır14 Yorumla- 5 ay
kadın; pembe, naif, narin. erkek; mavi, güç, düzen gibi klişe ve çok cinsiyetçi bir yorum. insanın yaratılışı düz değildir. o zaman dünya tek düze olurdu. duygusal zekası düşük olan bir erkek hiçbir zaman kadınları anlayamaz. erkekler de kadınlar gibi zayıf yaratılışa sahip birer kuldur. erkeklere bu kadar tanrısal, duyguları olmayan, robotik, güçlü damgaları vurmayın. eğer erkek bu kadar güçlü, dengeleyici olsaydı doğumu kadınlar değil erkekler yapardı. :)
Yapay Zeka Cevapladı
Bir ilişkide sadece erkek romantik olmak zorunda değil ki canım, o eski kafalı bakış açısı 🙃 Günümüzde romantizm ortak emek işi. Bazı kadınlar duygusunu belli edince “değerim düşer mi?” diye korkuyor, bazıları da geçmişte kırıldığı için temkinli.
Senin dediğin “abartarak sevmek, hissettirmek” kısmına çok katılıyorum 💘 İçinde tutulan sevginin kimseye faydası yok. Sen romantiksen devam et, karşındaki kadın da güven ve samimiyet hissederse o da açılır zaten.
Peki bugüne kadar gerçekten romantik davranan bir kadınla ilişki yaşadın mı, yoksa genelde tek taraflı mı kaldı? 🧐💭14 Yorumla- 5 ay
Beni anlayan bir kadınla yaşamayı tercih ediyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayAhh işte tam aradığın şey “anlaşılmak” 🌙✨
Zaten doğru kadın seni anlamaya çalışır sadece beklentide kalmaz 💬💞- 5 ay
penis olduğu için Krl bbb ahahah 😘😘😘
- 5 ay
@gizem212134uyu ne diyon abla sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç gerek yok
İlişkide sadece erkeğin romantik olmasına iki taraf da çaba göstermeli
Sevgi göstermeyi paylaşmalı11 Yorumla- 5 ay
Aynen öyle iki tarafın karşılıklı bir birini anlaması çabalaması gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 5 ayöyle bir zorunluluk yok
11 Yorumla- 5 ay
Varmış gibi düşünen bir kitle var
5 ayBen romantik bir kadınım her zaman. Eski sevgilimle başbaşa geçen romantik bir gece hazırlamıştım sahilde. Doğum günüydü çok şık bir sofra hazırladım şaraplar, çikolatalar, müzik, ışıklar vs çok emek vermiştim… kıymetimiz bilinmedi sonunda.
22 Yorumla- 5 ay
Bunun için üzgünüm haklısın bazıları gerçekten kıymet bilmiyor bu iki tarafta da olan şeyler işin sonunda yapmasaydın a dönüyor
- 5 ay
Kıymet vermek kişilikle ilgili.
5 ayBazen dünyada olan düzen batıyor bize, insanlar kendi değerlerini dünyada gördüğü diğer şeylerle kıyaslayarak oluşturur. Ya da düzen ve nizam böyle ama dediğim gibi bizler kabul edemiyoruz zaman zaman. Bir misal yazacağım bundan önceki iki cümleyi anlayacaksınız: doğada erkek fertler genelde dişilere kur yapar, onları etkilemeye çalışır, horozlar daha renkli olur, aslanın erkeği daha şatafatlı görünür ve. s😂
21 YorumlaÖyle yaptığımız zamanda hevesimizi kursağımızda bırakıyorsunuz zamanla duygularını kontrol etmeye mecbur bırakıyorsunuz kadınları şimdi ağlamayın.
33 Yorumla- 5 ay
Şimdi şöyle bir şey söylemek isterim herkes aynı değil kişilik karakter olarak duygusal olarak herkes farklı size diken denk geldi diye kalkıp bütün gül bahçelerini yıkmazsın değil mi
- 5 ay
Bütün kadınları aynı kefeye koymak değil öyle bir düşünce var bunun ne kadar doğru olup olmadığını sormaya çalışıyorum
5 ayKarşımda ki insan romantik değilse onu tanımaya zaten devam etmiyorum. Özendiğim ve değer verdiğim bir süreçle o alay ediyor, dalga geçebiliyorsa yani bu kadar kaba ve küstahsa zaten bir daha o kişinin adını bile anmıyorum. Herkesi tanımaya değmez hayat. Kıymetini bilen bazı insanlar hak eder emeği ve güzellikleri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kadınlar güven duyana kadar duygularımı saklarlar. Gerçekten sevildiklerini hissedince en az erkekler kadar romantik ve fedakar olurlar... Bunu hemen yapmamalarının sebebi ise yine erkekler... Canım cicim deyip çiçekler gönderip kızın kalbini çaldıktan sonra kullanıp atmaları, kadınlarımızın otokontrollü davranmalarına neden oluyor
12 Yorumla- 5 ay
Mükemmel ben bile bu kadar iyi açiklayamadim 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayBöyle olmak zorunda olduğumu hissetmiyorum..
Ben erkeğim. Yani güçlüyüm.. Bu gücüm de kadınımı, kızımı koruyup kollayım diye verilmiş..Mümin bir erkek romantik olmak zorunda değil ama zaten Allah'ın emaneti olarak gördüğü kadınına da ince ruhlu olur, olmalıdır..
11 Yorumla- 5 ay
Son cumlende kendinle çelisiyorsun
Gizli Üye(25-29)5 ayÇünkü erkekler bunu sevmiyor ben bu yaşıma kadar kaç kez ilgi verdim de ne oldu hep bana basit hatta hiç bir şeymişim gibi davrandılar kötü adam seçtin muamelesiyle de gelmene gerek yok seçtiğim adamların çoğu düzgün ve iyi aile çocuklarıydı bide çevreme baktığımdada şunu çok iyi görüyorum nerede kötü ve umursamaz bir kadın varsa erkekler ona kul köpek oluyor ama nerede erkek için çabalayan erkek için ailesinden bile vaz geçen bir kadın varsa ya sürünüyor ya da evde kalıyor yani demek erkek ilgi gösterdikçe kaçıyor kadın ilgi gösterdikçe daha fazlasını istiyor erkek kadın bir değil işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayYani evet garip bir düzen, hep erkekler hediye alsın, plan yapsın, sürpriz yapsın isteniyor. Yeni nesil bu düzeni değiştirsin bari, herkes mutlu olsun.
28 Yorumla- 5 ay
Amin inşallah
- 5 ay
Yeni nesil prenses olarak düzeni değiştirdi zaten
- 5 ay
@PeachGirl58 o kadarı da fazla be, bı ortamız yok ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 5 ay
Yeni nesili ne istediğini bilmeyen kadınlar prenses etti
- 5 ay
Size yapılan update bizi tatmin etmiyor genelde üzüyor.
- 5 ay
Seni üzenin Allah belasını versin
- 5 ay
Yani erkek ne istediğini biliyodu. Gozleri fildir fildir olanlar
- 5 ay
Gözleri çıksın amin 🙏
5 ayCunku kizin senin yerine koyabilecegi talibi cok, erkek gibi degil yani, kizi emeginle durmadan ben digerlerinden daha iyiyim diye ikna etmek zorundasin veya "romantik" olmalisin. Yoksa elini sallasa ellisi kizcagiz icin, oyle degil mi?
11 Yorumla- 5 ay
Bir kısmı için öyle
Hayır erkek güvenilmez varlıktır ilk erkek yapar kadının güvenini kazanır sonra kadın yapar Şahse ben gerçekten çok güvendiğim biri çıksaydı bana çok değer verseydi bende aynı şekilde ona yapardım ki yapmışlığımda vardır Ama değdiğini düşünmüyorum değecek birine yapmak çok önemli bu yüzden güvenmediğim birine yapmam gerçekten sevildiğimi hissettiğim birine bunu yapmak istiyorum
13 Yorumla- 5 ay
Kadında güvenilmez bir varlık sana şöyle bir örnek vereyim mutlu olması için herşeyi yaptım maddi manevi ve sürekli beni bir daha hiç kimse böyle sevmeyecek değer vermeyecek biliyorum diyordu ve aldattı bu cinsiyetle alakalı değil karakterle alakalı
- 5 ay
O da egoya bağlı nasıl olurda beni istemez diye hırs yapıp ilgilenirler buda karakterle alakalı yine
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. kadınlarda romantik olabilir ama şöyle bi gerçek var ki karşındaki insan kim olursa olsun ne kadar fazla değer verirsen o kadar bir yerleri kalkıyor
25 Yorumla- 5 ay
Kalktı kaldırdık vakti zamanında haklısın
- 5 ay
O kız erkek kafasında secilmemiş tercih edilmemiş biri oluyor. Karsisindaki kız fazla ilgi gösterdiğinde bı yerleri bizdekinden daha fazla kalkıyor. Hakaret aldatma kredi çektirme dayak her türlü pisliğe reva görüyor. Kadin en fazla küser gönül alinmasinj ister sevgi bekler sevgi vermiyorsa hediyeyle mutlu etsin diye bekler
- 5 ay
Senin berbat ilişkilerinin ve yanlış tercihlerinin cezasını diğer erkekler çekmek zorunda değil
- 5 ay
Haha 😂 siz boylesiniz maalesef
- 5 ay
Gerçekten önceki ilşkinde ne yaşadığını merak ediyorum yemin ederim bak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 aySadece diye bişey yok. Ama erkek her zaman daha çabalayan taraf olmak zorunda. Eskiler bile buna kız evi naz evi demişler
233 Yorumla- 5 ay
Erkek çabalayacak tabi ama kadın da bunu egosunu tatmin etmek için süründürme aşamasına taşımamalı
- 5 ay
zorunda? yok be kral sağolasın, işte tam da bu zihniyet yüzünden erkekler ciddiyeti tamamen bıraktı, hiç kimse kendisine ilişkinin amelesi muamelesi yapılmasını sevmez, eskiler tutucuydu baş ağrıtıyodu çevre şimdi o da yok artık iq su gorilden yüksek hiç bir erkek kız evi naz evi olayına katlanmaz.
- 5 ay
Evet zorunda. İleride anlarsın daha yaşın küçük. Erkeğin biraz daha çabalamadığı ilişki olmaz.
- 5 ay
yaşın küçük derken aramızda 1 sene ya var ya yok
bi de bi kalk git gözünü seveyim yaş muhabbetinden vurmaya çalışıyo haklı gözükmek için.
yok abisinin gülü yok, erkeğin daha çok çabaladığı ilişkinin adı köpeklik git köpek al biriyle olup da hayatını kaydırana kadar zaten o yüzden istiyosun ya erkek daha çok çalışmalı diye, köpek olsun ben prenses.
çok masal okumuşsun. - 5 ay
Hayır erkekler kızların nazına ve kaprisine katlanmak zorunda değil. Biz erkekler kızların egosunu tatmin etmek için doğmadık. Hiçbir güzelliği olmayan, lise terk veya en fazla lise mezunu olan, genel kültürü neredeyse sıfır olan, sohbeti sıkıcı olan, bakire olmayan ve ekonomik durumu kötü olan kızlar gelip erkeğin kendi nazına ve kaprisine sesini çıkarmadan katlanmasını bekliyorlar. Sırf cinsiyeti kız diye hayatında hiçbir şey başaramamış, çirkin ve sıkıcı olan bi insanın niye kaprisine katlanayım ki. Böyle bi kızla evleneceğime bi ömür bekar kalmayı tercih ederim. Çünkü kızlar erkeklere karlı empati yapamadığı için anlayamıyor ama, bi kızın nazını kaprisini ve egosunu çekmek erkekleri yıpratıyor.
Bi kızın nazına ve kaprisine katlanacaksam eğer o kız iyi bi karaktere sahip olmalı, güzel olmalı, sohbeti çok eğlenceli olmalı ve beni çok sevip bana çok değer vermeli. Ayrıca benimle kafa dengi de olmalı. Bi de bakire de olmalı. Bu özelliklerin hiçbirisini sağlamayan kızlar ilgimi çekmiyor. Bu özelliklerin hiçbirisini sağlamayan kızlara katlanan erkekler de enayinin tekidir - 5 ay
@KarizmaGenç1 naz ve kaptis yapan kızın karakteri iyi olmaz yalnız kanka biraz çeliştin kendinle az önce.
- 5 ay
@aceleon Aynen işin o yönü de var tabi, iyi karakterli kızlar ya hiç nsz kapris yapmaz ya da ilişkiye tat vermek için çok az yapar. Konuyu uzatmaya gerek yok, sonuç olarak kızlar naz ve kapris yapmamalı işte. Hiçbir özelliği olmayan kızların naz ve kapris yapması ve erkeklerden nazını ve kaprisini çekmesini beklemeleri bana iyice saçma geliyor. Ben işi gücü ve hedefleri olan bir erkek olmak istiyorum, sırf vajinası var diye kızların nazını kaprisini çekemem
- 5 ay
@KarizmaGenç1 maalesef tek eşliliğin olayı biraz o zaten düzen ve sadakat karşılığında kıza sağlayıcılık teklif ediyorsun o sağlayıcılığın içine ego tatmini de dahil maalesef zamanında bi takım s. lak hemcinslerimiz satır aralarını iyi okuyamadığı için abazalıklarından.
- 5 ay
@KarizmaGenç1 siz hiç kadınlarla gerçek anlamda iletişime geçmediniz galiba eyvahlar olsun. Soru sahibinin bahsettiği romantik erkekler burada kumelenmiş 😂👏
- 5 ay
@PeachGirl58 kadınlarla iletişime geçmemek mi? ben mi? ömrü hayatında benden daha çok kadını en fazla kadın kuaförleri görmüştür.
ha gel gelelim benim tanıdığım kadınlar kimseyi çabalatacak türden kalitesiz peynir çeşitlerinden değillerdi çok şükür, gidip onlara erkek daha fazla çabalamalı mı gibisinden bişey söylesem s. lak s. lak konuşma ne alaka derler di bana. - 5 ay
- 5 ay
@PeachGirl58 benimle ne sorunun var başkasına cevap verirken bile bana ucunu değdirip laf söylüyorsun bir sorun varsa açık bir şekilde söyle
- 5 ay
Sen romantigim dedin ya senin gibi olanları buldum. Onu dedim hakaret mi var
- 5 ay
Bende ne varmış ta benim gibilerini buluyorsun
- 5 ay
@aceleon ve @KarizmaGenç1 ikiside senin gibi romantikler baksana
- 5 ay
Sen nesin peki odun bayan
- 5 ay
Usttekilere romantik değiller kadınlardan anlamıyor mu diyosun. Onlar anliyormuş ama erkeklerin tamamı romantik ya senin deyimine göre. Usttekilerde senin gibi işte.
- 5 ay
Hepsi romantik değil senin gibi
- 5 ay
Erkeklerin tamamı romantik dedin bende seni kendi grubundan birileriyle eşledim işte. Cocuklara da kadınlardan anlamıyorsunuz imasinda bulunuyorsun.
- 5 ay
Ben hepsi romantik demedim iyi oku
- 5 ay
@aceleon kadınlara k. ş. r dersen dikim olmadan çok iyi dikerim kafanı. Boyle devam ettikçe her gördüğüm yerde seni zorbaliycam benim için görev oldu bu? Allah çevrendeki kadınlara sabır versin. Bu zihniyet gebersin diye beddua ederken hergun yeniden ortaya cikiyosunuz. Bi bitmediniz be !
- 5 ay
😂😂😂😂 @PeachGirl58 seni zorbaliycam ne ya kızım sen çocuk musun ergen misin
- 5 ay
Her dediğine salça olucam açigini ariycam demek
- 5 ay
Bana da bu yüzden mi sataştın
- 5 ay
Yok sen muhattabim değilsin. Usttekine bilendim
- 5 ay
K. ş. r dedi bunun cezası olmali
- 5 ay
Muhatabım değilsin dedin sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😂😂
- 5 ay
@aceleon çabanin büyüğünü başkasından bekleyen k. ş. rmiş argümana bak. Insanlara uygunsuz yakıştırmalari yaparken dayanak noktan ne kadar saçma. Beynindeki pis dusunceleri kendine sakla.
- 5 ay
@aceleon Diğer konularda da hep kadının alttan almasını bekleyen çabanin Büyüğünü bizden isteyen erkeklerde erkek k. ş. r mi oluyor?
- 5 ay
@1kendihalindebiri hepsi romantik anlamında yazdın evet. Neden hep erkekler romantik olmak zorunda diyorsun. Bunu diyebilmek için hepinizin romantizm adına herşeyi yapıyor olmanız gerek. Size odun yakistirmasini boşuna yapmıyor bu kadınlar. Romantizme kadar ilgi sevgi saygı sorununuz var. Sen en zor kısım romantizmi hallettiginizi iddia ediyosun. Mumkun mu bu?
- 5 ay
@PeachGirl58 ablacım bi soru sordum ağzımıza sıçtın sana cevap vermekten insanlara cevap veremedim gerçekten ne istiyorsun benden bütün erkeklerin adına bütün kadınlardan özür mü dileyeyim ne yapayım yetişemiyorum sana sal beni lütfen bak
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayİlişkide her iki taraf da her konuda elini taşın altına sokmalı. Bu romantizim için de geçerli.
11 Yorumla- 5 ay
Tabiki de öyle her şey karşılıklı
5 aybence haklisin kadinda romanrik davranip erkegine süprizler yapabilir ilgili iltifatli davransa guzel olur. erkegini şımartmalı
11 Yorumla- 5 ay
Böyle düşünmen güzel
Çünkü erkek kıymet bilmiyor ve prensesleşiyor birden roller değişiyor
26 Yorumla- 5 ay
Kıymet bilmeyen kadınlarda var ama
- 5 ay
Cevap için teşekkürler
- 5 ay
😂😂
Haklı bi isyan herseyde erkekten beklenmez kii
21 Yorumla- 5 ay
Teşekkürler
5 ayiki tarafta olmalı ama erkeğin sert kaba konuşmaları çabuk soğutuyor ondan olabilir
23 Yorumla- 5 ay
Haklısın tabi mağara adamı olmamalı ama gevşekte olmamalı
- 5 ay
aynenn
- 5 ay
Cevap için teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Abartarak sevince de karşılığını alamıyorsun ve günün birinde en kötü sen oluyorsun
21 Yorumla- 5 ay
Yaşandı haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eskiden gelen basmakalıp anlayışların etkisi hep zaten öyle bir zorunluluk ta yok bence samimi içten ol kendin ol yanındaki kendini seninde onun senin yanında kendi gibi hissetmesini sağla olur bu iş
10 YorumlaYok öyle bir şey birliktelik beraber yapılır
12 Yorumla- 5 ay
Öyle olmalı zaten cevap için teşekkür ederim
5 ayBu konuya katılıyorum, dinamik olarak güçlü bir ilişki için erkeğe de süprizler yapılmalı...
12 Yorumla- 5 ay
Cevap için teşekkür ederim
- 5 ay
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
5 ayBen gizlemem hislerimi olduğu gibi söylerim çekinmem asla
14 Yorumla- 5 ay
Bende de hisleri duyguları açık ve net bir şekilde ifade edip ilişkiyi yaşamak gerekiyor
- 5 ay
Aynen
- 5 ay
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
- 5 ay
Rica ederim
5 ayBu yüzden kardeşim becerenlere denk geliyorlar. Karşılıksız amsalakça ilgi sunabilenler kardeşim yanlızca... Hep benim ilgi gösterdiğim ilişki zaten var etmem... Gerek yok olmasın kaybeticeğim hiç bir şey yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayKadından kadına değişir. İyilerine denk gelmek önemli.
11 Yorumla- 5 ay
Cevap için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böyle bir zorunluluk Yok.. ilişki iki taraflı olmalı her zaman
11 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle öyle
Böyle bir zorunluluk yok ilişki iki kişiliktir tek taraflı yapılan hiç bişeyi sevmem doğru bulmam.
11 Yorumla- 5 ay
Sana katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
5 ayYoo değil ektiğini biçtiğin bir partnerin varsa hayat daha kolay olucaktır
16 Yorumla- 5 ay
Ya partnerin ektiğini biçemeyeceğin biriyse
- 5 ay
Yanlış seçimdir, yorar
- 5 ay
Seven insan genelde kör oluyor yorulduğunu bile anlamıyor gerçekleri göremiyor taki gözleri açılana kadar
- 5 ay
O zaman ruhu yeterince yorgun değildir çok seviyor da olsam beni yormaya başladığını farkederim uyarırım belki çok sevgi değil de alışkanlıktır bazı şeyleri cazip geliyordur falan filan
- 5 ay
Alışkanlık ta bazen öyle hissetmeye sebep oluyor haklısın cevap için teşekkür ederim
- 5 ay
Rica ederim 🙏🏻
Gizli Üye(25-29)5 ayErkekler romantik değil ki bu yüzden ortada bir zorunluk yok şimdi derr yoo ben romantik biriyim hıhıhım Ayneeeeennn
Jdjdjfjfhahajheijdrj231 Yorumla- 5 ay
Sevdiysem eğer romantik olurum sevmediğim birine yapmacık davranmam ve erkekle adam arasındaki farkı bilmen gerekiyor
Cevap sahibi5 ayYok yok genel olarak romantik değilsiniz
- 5 ay
Genellemeye baktığımızda haklısın bu iki taraf içinde geçerli ama seven sevgisini gizlememeli hissettirmeli diye düşünüyorum
Cevap sahibi5 ayHaklı olduğumu sanmıyorum sen öyle düşünüyorsan haklı olalım sadece kendi yorumumu yaptım bak sende bu yönden çok haklısın Evet seven kadın veya erkek fark etmez sevdiğini hissetirmeli söylemeli
- 5 ay
Yok gerçekten çevremdeki ilişkileri de gözlemliyorum bir çok çift odun gibi takılıyor erkekler kadınların neyi sevdiğini beğeneceğini anlamıyor kadınlarda erkeklerin neyden hoşlanacağını anlamıyor kısacası aşkı bacak arasında arıyorlar hepsi bu bir kadını bi buket çiçek ya da bir balonun bile mutlu edeceğini anlayamayan bir topluluk var
- 5 ay
Erkeklerde kadınlarda basit ama anlamlı şeylerle mutlu olabiliyorken yetersiz kalır diye gösterişe önem veren bir zihniyet te var
Cevap sahibi5 ayEvet kesinlikle öyle sözlerine düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum
Aşk sevgi önceden vardı şimdidiki aşk romantizm diğer kafası beynï olmayan abaza tipler için iki bacak arası birlikte olmayı romantiklik sanıyorlar halbuki iki güzel söz söyle değerli olduğunu hissettir kadın da erkekte tek erkeğe yüklenmez bu olay ne bilim şimdiki kızlar çiçek istiyor adam almamak için o gün plandan küsüyor en azından eskiden aşk sevgi daha değerliydi şimdiki aşk sevgi cinsellik- 5 ay
Aynen öyle
- 5 ay
Erkek romantik olmak zorunda diyoruzda doğdum doğalı odun erkeklerle karşılaştım hediye ve çiçek almayı romantizm zanneden tipler bunlar. Hatta çok romantigiz deyip neden bizden bekleniyor diye sitem ediyorlar ne günlere kaldık😂
- 5 ay
Odun erkeklerle karşılaşmış olman benim suçum değil tercihlerini sorgulamalısın
- 5 ay
Cevremde de aynı merak etme sadece benim seçimlerim olsa kendimi suçlardim. Ama sizde de hiç romantizm yok ne kardeşim insan çevresinde de 1 tane rastlanmaz mi?😃
- 5 ay
Yaşadığın bölgeden yerden kaynaklanıyor olabilir buna bir şey diyemem ama herkes aynı değildir
- 5 ay
Bu kadar geniş alanda bir tane bile bulmamak imkansız olurdu. Oyle olmadığınızı kabullenmek zor olmamalı
- 5 ay
Ben romantik olduğumu düşünüyorum en azından eski ilişkilerime dayanarak bunu söyleyebiliyorum
- 5 ay
Senin romantizm anlayışını merak ettim yani en azından nasıl bir erkek aradığını
- 5 ay
Haha 😂😂 Allah'ım ya hediye mi aliyordun çicek mi onlar tek başına romantizm değildir kardeşim 😂😂 Allah sizi yaaa aldığı hediyeyi geri isteyen ismarladigi bir bardak kahveyi söyleyen sevgilisinin arkasından o.. pu diyen erkek doluyken bu söylemlerin çok komik. Zaten çok romantikmişsiniz gibi bide nedep hep biz romantiğiz sitemi yapmak bana kahkaha attırdı.😂😂😂 Ne iciyorsan bize de ver çekilmiyor bu hayat.
- 5 ay
Romantizm sadece hediye çiçek böcek mi sence ince düşünceler ince dokunuşlardan bahsediyorum senin hayatına aldığın adamlara benzemem ben yok aldığı hediyenin parasını isteyen kahvenin lafını yapan yok arkasından konuşan ben öyle biri değilim bak ben biriyle bir şey yaşadıysam o benim özelimdir sağda solda konuşmam sonrasında tehdit bile etmem lan ciddi düşündüğüm bi ilişkide bir yılın sonunda aldatıldım istesem o kişinin hayatını mahvederdim ben resim foto ıvır zıvır ne varsa sildim yoluma baktım beni sakın bu güne kadar hayatına aldığın tanıdığın boktan heriflerle bir tutma yargılama
- 5 ay
Valla o kizlara sormak lazım o kadar bikmişki aldatmış seni. Anca öyle kurtulabilirim demiş. Sevgili olduğun kizlar bilir odun musun degilmisin. Senin söylemine gore her erkek senin gibiymiş romantikmiş. Hicbir kadın böyle düşünmüyor ne evliler ne sevgilisi olanlar hediye çicek almayı anlamsız buluyor çoğu. Is güzel söz söylemek iltifat etmekse o işin en zor kısmı. Çicek almayı bile basit ve gereksiz görüyorlar. Ki bu işin en basit kolay kısmı. Yetmiyor verdikleri 70-80 liralık kahvenin hesabını yapıyorlar 😂 yani romantizme gelene kadar halletmeniz gereken bı ton iş var. Sen paralel evrende romantik olduk diyorsun kadınlar neden çabasiz.😂😂😂 Geçici sevgililigi bırak evlilikte bile iki güzel söze hasret kadın dolu etraf ne diyon be çocum Türkiye gerçeklerine kör sağir dilsiz olma
- 5 ay
İnsanın ruhuna kah pelik girdiyse ne yaparsan yap aldatır ama kim bilir sen ne yaşattın ki seni bu hale getirmişler belki sen bile kendine katlanamıyorsun ben çok sevdim ve ayrılırken bile bana dediği şey bi daha beni kimse böyle sevmeyecek biliyorum özür diledi ama ihanetin affı olmaz
- 5 ay
Yasal olan kafa yapıcı biseyse özelden yaz çünkü ulkece ihtiyacımız var. Gercek hayat çok ızdırap verici ciddiyim. Cunku sen olmayan şeyleri görüyosun. Bazen mesaj yerini açik yapıyorum takibe gerek olmadan bitki mıdır nedir ne iciyorsan at ismini
- 5 ay
Sende bu erkek düşmanlığı varken sana yazar mıyım ben sence 😂 hiç bir şey kullanmıyorum su içiyorum eğer belediye suya bişey katmıyorsa normal su bu 😂
- 5 ay
Realistic dünya senin o paralel evrenine benzemez. Bizim dünyamızda erkekler çok acımasız yediğin iki lokma simiti bile söyler
- 5 ay
Senin dünyandakiler sadece erkek adam olsalar bu dediklerin şeyleri yaşatmazlar yaşamazsın hep iyi yanlarını konuşursun
- 5 ay
Bu sitede aldatılan çok erkek var niyeyse hepside hakliymiş ilginç. Hepside bulunmaz Hint kumaşi sevgilileri de bunları hep övmüş. Ve bu sitede takılıyor " kizlarsoruyor" himm anladimm
- 5 ay
Sende çok haklı birine benziyorsun ve çok darbe almış birine ne oldu ne yaşadın gerçekten aşırı derecede merak ediyorum seni bu hale ne getirdi bilmek isterim bunu bütün samimiyetimle söylüyorum
- 5 ay
Valla ben gercekteki erkek çoğunluğundan bahsettim. Senin kafanda kurdugun dünyadaki erkekler dizilerdeki gibi galiba
- 5 ay
Eleştirmek düşmanlık değildir ki düşman olsaydı da mantıklı olurdu onca şiddet cinsel taciz ölümleri göz önünde bulundurursan.
- 5 ay
Senin yediğinde ictiginde bişey var
- 5 ay
Hahahaha yediğim içtiğim şeyler normal herkesin yediği içtiğin şeyler evet haklısın şiddet taciz tecavüz cinayetler bunları destekleyen biri değilim bunlara karşı biriyim ve şöyle bir şey diyeyim evli bile olsan eşin istemediği halde zorlasan bu da tecavüze giriyor bilmiyorum ya ben çok farklı düşünüyorum ya da insanlar normal değil
- 5 ay
Ne mi getirdi "türkiye" getirdi bu hale kadınlar ayaklanmiyor bile hepsi yüzyıllardır sessiz. Kore bile cinsiyet eşitsizliğinden yakinip 5b hareketi başlattı bizim yasadiklarimizin binde birini yaşasalar dünyayı ayağa kaldırırlardi. Toplumsal hafıza yapılanları unutmamali
- 5 ay
Ya eylem yapıcam de en önde pankart tutmazsam şerefsizim ben çok bu memnunum bu düzenden kardeşim senle neden anlaşamıyoruz anlayamıyorum yani basit bir soru sordum bütün kinini nefretini kustun üstelik benim dışımda gelişen şeylere olan öfken bu
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Başlarda evet erkekler daha romantik görünebilir ama kadın da zamanla duygularını açar. Kadınlar biraz daha soyut ifade ediyor o yüzden fark edilmiyorlar sanırım. Ne acı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayErkek romantik olmazsa kadin onu siler.
kadin romantik olursa erke onu si-er25 Yorumla- 5 ay
Erkek romantik olsa da kadını si-iyor sonuç değişmiyor
Cevap sahibi5 ayEvet cünkü kadin onu silmemis oluyor 🤪
Ve evet cünkü erkek her kadina romntik olamiyor icinden gelip gelmedigi belli oluyor maalesef.- 5 ay
Ben kendi adıma konuşayım birinden gerçekten etkilenmezsem flört bile etmem ki etkilendiğim kadını mutlu ederim mutlu olan kadın seni daha çok mutlu eder
Cevap sahibi5 ayEvet ama bir cok erkek te bir delige gireyim cikayim derdinde. O erkek istese bile romantik olamiyor itici oluyor farkinda degil
- 5 ay
Erkek ve adam arasında fark var erkek aşkı bacak arasında ararken adam gözlerinde arar kalbinde arar kafa yapısı uyuştuktan sonra enerji geçişi oluyor zaten sonrasında o çekim sana bir şeyler yaşatıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.
5 ayÖyle bir zorunluluk yok. Kadın da hak edene güvendiğine gösterir emin ol. Tabii biraz da karakter meselesi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKim dedi bunu? Ama erkekler özellikle odun olunca normal
28 Yorumla- 5 ay
Kadınlarda odun gibi oluyor bazen hem kadınlar sabahın köründe o kadar makyajı ormana gitmek için yapmıyor diye düşünüyorum
Cevap sahibi5 ayHmm boya badanalı olanları geç 🤮
- 5 ay
Sanırım benim gibi doğallıktan yanasın
Cevap sahibi5 ayBen zaten doğalim ama boya küpü olanlara bakamıyorum bile yüzümü çeviriyorum o kadar mide bulantısı. Burcun ne sadece merak ettim
- 5 ay
Aynen erkektir o anlamaz öyle şeylerden hoşgör denilir 🤔
- 5 ay
Profiline kaslı çiplak vücutlarıni koyanlar kimin için koyuyor sende onu söyleyiver
- 5 ay
Başak
- 5 ay
Bu güne kadar bir tane bile vücut fotoğrafı çekmedim paylaşmadım da @peachGirl58 hayatına düzgün biri girmedi diye herkese böyle saldıramazsın
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 5 ayBiz barut erkek ateş çünkü.
25 Yorumla- 5 ay
Tek taraflı yanmak yerine birlikte yanmayı tercih eden çiftler daha mutlu değil mi
- 5 ay
Barut kendi kendine alev almaz zaten 🙄
- 5 ay
Bazıları sadece erkeğin yanmasından hoşlanıyor o yüzden dedim
- 5 ay
Bazılarını kale almamalı
- 5 ay
Evet haklısın teşekkür ederim
Çünkü algoı kadını bir güzellik objesiine çevirdi. Karşılık olarak da edilde edilmelisin denildi bu kadar basit.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayToplum her cinsiyete bir tane rol yüklüyor
erkek adam ağlamaz kadın şöyle olmalı
13 Yorumla- 5 ay
Evet erkek adam ağlamaz diye bir şey yok ağlamak zayıflık değil kadın toplumun belirlediği çizgilere uymak zorunda değil
Cevap sahibi5 ayBende senin gibi düşünüyorum zaten
Örnek verdim- 5 ay
Teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(30-35)5 ayEvet öyle bir zorunluluk yok ama içindeki gerçek hisleri gösterince ve onu mutlu etmek için birşeyler yaptığında maalesef kiii cepte görülüyoruz hiçbir değerimiz olmuyor ve sonuç? Kendisine çöp gibi davranan onu kullanan kadına gösteriyor tüm maarifetlerini. Çünkü erkekler kovalamaktan zevk alıyorlar sevilmek kendisine fedakarlıklar yapılması ters onlara
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Romantiklik bir yana da duygularını gizleyen, susan insandan uzak durmak gerek.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayAslında değil. Romantizm cinsiyete bağlı değil; seven insan kendiliğinden incelir. Ama erkekten beklenmesinin sebebi, toplumsal rollerin hâlâ bu şekilde dayatılması. Oysa ilişki iki kişiyle yürür, tek taraflı romantizm zamanla yorar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kadınlar ilişkide hep talep eden konumdadır. Mesela aşk şiiri yazan kaç tane kadın şair tanıyorsun? Erkekler kolay ulaşılır durumda olunca kadınlar ilişkilerde bir şey yapmak gereği duymuyorlar
03 Yorumla- 5 ay
Erkek çok fazla aşık oluyor tek kişiyle yetinmiyor çunku bir değil birden fazla kadina şiiir ve şarki yazar. Tek kadınla yetinemedigini bildiğimiz için duygularından asla emin olamayız o yüzden erkek sürekli kendini kanıtlamak zorundadır. Şiir yazar, şarki besteler, kitap yazar bir sürü şey yapar ama çok esliligi içten içe istediği için sadık adam olduğuna inandıramaz. Kadinlar güvenmez Cemal Süreyya evliyken başka kadına aşık olmuştur. Abdulhak Hamit Tarhan çok sevdiği hatta şiir yazdığı eşinin cenazesinde başka bir kadına aşık olmustu. Murat dalkiliç eski eşi Merve bolugura aşık oldum diyerek konserinde gözlerine bakarak yazdığı şarkıyı söylemişti. Sonra boşandi yeni sevgilisine de aynısını yapti. Uzaktan örnek vereyim Justin Timberlake eski sevgilisi Britney spears'a hakaret etmek için şarkı yapti. Bu ve bunun gibi milyon tane erkek örnek var. Sizin kendinizi ciddi biçimde kanitlamaniz lazım. Bu yüzden saygısızca kez söylemeniz gerekiyorsa şarkı türkü söylemeniz kitap yazmaniz gerekli. Aslinda inandırıcılığı olmayan taraf kendini yetersiz hisseder ve göze batar. Bir sürü şair şarkici besteci kadın da var ama erkek odaklı toplumda kadına şans verilmez öne çıkması istenmez. Albert einsteine kendi eşi de çoğu kez yardım etmiş ama biz onun değil albert Einstein duyuyoruz.
- 5 ay
@PeachGirl58 Verdiğin örneklerin çok daha fazlasını da erkek lehine vermek mümkün. Erkek ve kadın karsi tarafa hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değil. İlişkiyi kişi kalitesi, mevcut sosyal ortamdaki arz talep dengesi, cinsiyet özellikleri ve hormonlar belirler. Yani şu kesin şöyledir diye kesin yargılar koyarsak, olayları siyah ve beyaz gibi çok dar bir bakış açısıyla görür, aradaki sayısız tonu yok saymış oluruz. Evet, erkek doğası gereği bedensel zevklere nispeten daha düşkündür. Ama ortada iyi bir ilişkisi varsa farklı heyecan deneyimleri onu sevdiği kişiden uzaklaştırmaz. Kadında durum farklıdır. Umarım bunları biliyorsunuzdur. Bilmiyor veya inkar ediyorsanız size tavsiyem kesinlikle bir erkekle iliski yaşamayın. Çünkü yaşayacağınız olumsuzlukları doğru şekilde anlamlandiramayip sürekli benzer hataları tekrara düşersiniz.
- 5 ay
Hahhaha
Bence Romantik olmak iki tarafında hakkı:) kendi adıma konuşayım fazla romantik bir insan olduğumu düşünüyorum
11 Yorumla- 5 ay
Cevap için Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Kim demiş kadınlar degil diye hakeedene olurlar etmeyene degil
10 Yorumlaçünkü ataerkil sistem erkeğin baskın olmasını ister
27 Yorumla- 5 ay
Ataerkilligin kaymağını yiyip sorumluluk kısmına gelince neden biz romantik olmak zorunda değiliz diyen tipler bunlar
- 5 ay
@PeachGirl58 son günlerde tanıdığım en erkek düşmanı kadınsın kim sana ne yaşattı bilmiyorum ama acısını bütün erkeklerden çıkarmaya çalışman normal değil erkek sorumluluk almayabilir ama adam olan sorumluluğunu alıyor merak etme sadece hayatına birini alırken erkek mi adam mı ona bakmanı öneririm
- 5 ay
Siz adam misiniz? Yilda 50 kadın ölüyor keyfe keder erkek şiddetinden. Kendi eceliyle değil bak altını çiziyorum
- 5 ay
Kadın öldüren etek giysin hanımefendi ben öldürmüyorum farkındaysan öldürenleri ödül niyetine iyi hal indirimi yapıp 3-5 yılda salan adalet sistemini protesto et beni değil bende kadın cinayetlerine karşıyım bunları destekleyen biri değilim şu an sana ne anlatsam boş biliyorum ama inan bana bunların sebebi ben değilim
- 5 ay
Gerçekleri söyleyince ya feminist ya erkek düşmanı oluyoruz. Oldurulen kadınları savuncam aklinizla zorunuz mu var
- 5 ay
Bende savunurum seninle bunu neden anlamıyorsun bak aynı taraftayız taciz tecavüz kadın cinayetleri bunları destekleyen biri değilim bunu neden anlamak istemiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
5 ayOff ruj da verelim mi
20 Yorumla
5 ayKimse romantik olmak zorunda değil iki taraf ta istiyorsa romantik olmalılar.
11 Yorumla
5 ayÖyle bir zorundalığımız mı varmış istediğim ne varsa onu yaparım içimden gelmiyorsa da yapmak için yapmam
10 Yorumla
5 ayTürk kadını hiç bir şey vaad etmeyip, sadece istemek ve şikayet etmek üzerine koşullandırılmıştır, erkekler olarak lütfen böyle kızlara pirim vermeyin
115 Yorumla- 5 ay
Türk erkeği nedir puru pak mi?
- 5 ay
@PeachGirl58 değil tabi ama bu soru kapsamında sürekli şikayetlenmelerine binaen yazdım
- 5 ay
Sorun varsa şikayet olur düzeltmek yerine yakinirsaniz onları duymaya devam edersiniz
- 5 ay
@peachgirl58 bi anlaşma yapalım mı seninle
- 5 ay
@PeachGirl58 bunun yerine hep bekliyor çoğu Türk kadını, hiç öyle değilim çok şükür; erkek ailesini bıraksın, arkadaşlarını bıraksın, kendi hayatı ve özeli olmasın, sürekli ilgi göstersin, sorun çözsün ama bir bardak su isterse gitsin kendi alsın
- 5 ay
Sen erkek misin?
- 5 ay
@Hilaldemir35 öyle doğru özledinki önünde saygıyla eğiliyorum 🙇♂️
- 5 ay
@PeachGirl58 ben hemcinslerimin şımarık ve şikayetçi hallerinden sıkılmış bir kadınım, iş hayatında da böyleler
- 5 ay
Kadın doğruları söyledi diye hemen erkek etiketi yapıştırdın
- 5 ay
Erkek ağzi bu insan sarrafligin mükemmel
- 5 ay
Hahahaha insan sarraflığımı da tartışmaya dahil ettim kızım sen nasıl bi ruh hastası haline geldin böyle ya kahkaha atıyorum sana cevap verirken
- 5 ay
Hahhaha valla hiç analiz yeteneği yok basbayağı erkek ağzı bu. Kendine yardakci buldun senden iyisi yok 😂
- 5 ay
Yardakçı ne hanımefendi lütfen çirkefleşmeyelim
- 5 ay
😒
- 5 ay
🙄
5 ayBöyle bir zorunluluk yok
14 Yorumla- 5 ay
Böyle düşünmene sevindim ama bu düşünceye sahip kadınlar diğer kadınların içinde bir azınlık gibi
- 5 ay
İnsanların düşünceleri beni zerre ilgilendirmiyor
- 5 ay
Teşekkür ederim
- 5 ay
Rica ederim
5 ayZorunda değil karşı tarafta olabilir jsn
16 Yorumla- 5 ay
Ben kadınım erkek düşünecek halledecek diyen zihniyeti ne yapacağız
- 5 ay
Yapacak bir şey yok onlarda öyle düşünsün jsn
- 5 ay
Kendi açından haklısın
- 5 ay
Evet 😅
- 5 ay
Cevapladığın için teşekkür ederim
- 5 ay
Rica ederim 😅🌸
5 ayİki taraf da romantik oomasın
13 Yorumla- 5 ay
İki odun bi çakmak arayalım diyenlerdensin
- 5 ay
Ormana çakmakla girmeyiniz efenim
- 5 ay
Hahahaha
Gizli Üye(25-29)5 ayBelli edince de üzüp aglatiyorlar
27 Yorumla- 5 ay
Sizde üzüyorsunuz ama
Cevap sahibi5 aySiz de sizi üzen kızları seviyorsunuz. Mutlu ettiğim tüm erkekler üzdü beni.
- 5 ay
Hiçbir zaman belli etmeyeceksin erkek kullanmaya çalışır
Cevap sahibi5 ay@PeachGirl58 Aynen öyle kullandı şimdi de umrunda bile degilim
- 5 ay
Erkeğin bı yerlerinin kalkması kadından daha tehlikelidir. Kadin en fazla kötü niyetliyse parasını alır aldatır. Erkek aldatır parasını alır duygusal fiziksel şiddet olabilir hatta ölebilirsin. Canina bile kıymet vermez yetmez seni başka erkeklere pazarlayabilir. Erkekgin zihniyeti daha pis
Cevap sahibi5 ay@PeachGirl58 Aynen öyle
- 5 ay
İnsan kendini üzen birini neden sevsin ya her ilişkide insanın herşeye kör olduğu bir dönem var taki gözdeki perde kalkana kadar sonra gerçekleri görüp sorgulamaya başlıyor
Gizli Üye(25-29)5 ayÖyle bir zorundalık yok
11 Yorumla- 5 ay
Varmış gibi yaşayanlar düşünenler var
Gizli Üye(18-24)5 ayZorunda değil kadında olmalı
13 Yorumla- 5 ay
Kadınların bir kısmı erkek yapacak erkek düşünecek modunda
Cevap sahibi5 ayHayır kadın da romantiklik yapabilir. En basitinden hediye almak ya da günü özel kılacak bir şey yapmak da romantik olmaya dahildir. Büyük şeyler yapmaya gerek yok. Evde kendi kendine bi pasta yapip gotursen o bile dahil romantik olmaya
- 5 ay
Katılıyorum sana erkek mutlu olur beni düşünmüş yapmış diye daha çok değer verdiğini anlar erkekler küçücük şeylerle bile mutlu oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Romantik değil sert olsun
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayerkek romantikse bende romatik olurum
20 YorumlaErkek çünkü
33 Yorumla- 5 ay
Erkekler ölsün diyenlerdensin galiba 😂
- 5 ay
İyi bari 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 aySözde romantik ama özde apayrı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Kadında olmalı değil mi..
10 Yorumla
5 ayÖyle bişey mi varmış
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler