Mesela serenat yapan ya da şiirler yazan bir kadın hiç görmedim. Nerde bu devleeet? Nerde bu millet? Skzne😂😂😂 Romantiklik neden hep erkeklerden beklenir?
Erkekler bu misyonu yüklendiği için hep avcı konumunda oldukları için kadını elde etmek adına çabalayan taraf erkekler olunca romantik davranışları daha çok sergilemek onlara kalıyor. Fakat kadınlarda romantik ve bu taraflarını başka şekillerde gösteriyorlar. Ayrıca kadınlar da şiir yazıyor, aşklarını ilan ediyor. 200 küsür şiirim var. 😏
İnsanoğlu kolayına geldiği gibi davranmayı seviyor. Bu soruyu bir bayana sorsan "Bilmem herkes öyle yapıyor böyle gelmiş böyle gider gibi kolaya kaçarak tek tip bir düşünce şekli ile verilebilecek bir cevapla karşılaşacaksınız. Bundan şüpheniz olmasın. Çünkü sorgulama bitmiş ancak işine gelecek ona bir yarar sağlayacak bir şey olması lazım ki neden sorusunu sorabilsin ya da sorsun. Neden hep erkekler evlenme teklifi ediyor ya da o şekilde olsun isteniyor. Bunun da cevabı yok mesela
Erkekler odun olduğu için acaba ormantik ve romantik bir tarafı var mı duygusal hissedebiliyor mu ve karşılğında etkili bir romantiklik sunabiliyor muyum testini yapıyor kadınlar ve romantikse o erkek bir adım öne geçiyor.
Hep erkekten beklenmiyor aslında, bazı insanları dışarıda tutarak söylüyorum bunu tabi. Karşılıklı olarak birbirlerine o şekilde gelirlerse, oturup lahmacun yemek bile romantik olabilir mesela. Bu kadar basit mesele djfjd
Yaratılış sanırım. Hayvanlarda bile böyle. Bazen belgesellerde görüyorum da erkek kuşu dişiyi etkilemek için özenerek, dikkat çekici, beğenmesini sağlamak amacıyla yuva kuruyorlar..
toplum böyle şekillenmiş, kadının baskılanmadığı bir toplum sistemi neredeyse yok bu yüzden erkek çabalayan kadın ulaşılması gereken değerli varlık gibi görülmüş hep evrimsel yatkınlık da var tabi ama %70 kültür
Yo ben şiir yazıyorum görüp görebileceğin en hayal dünyasi geniş insanlardan biriyim. Sadece hakedilmeden göstermiyorum. Madem erkek adam herşeyi yapıyor bu dünyada bir zahmet kadına romantiklik de yapsın. Bende karşılık vereyim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin çoğunluğu abaza kızlarda şımarıp romatizm bekliyor