Bak kadın da olsun erkek de olsun insan psikolojik olarak görüntü önemlidir koku falan. Kötüyse hani ciddi derecede insan refleks olarak uzaklaşır kaç insan hamam böceğini kedi sever gibi sever görüntü ama düzeltilebilir kötü görüntü kalıcı olarak kalmaz bakimsizsindir hepsi bu mühim olan buna rağmen cesaret etmek kırmak o an uzaklaşmak refleks. Bunu dewam ettirerek dusunmek önyargı kendinize meydan okuyun.
Ayrıca kadınlar su efendi erkek meselesi. Doğrudur su sırada sıkıntı insanlar kelimelirden anlamlarını değiştirdiği için istediklerini eksik anlatıyor kadın kendine karşı deli divane olan seven göze alan terk etmeyen hassas olan adamı sever bir dediğini iki etmek değil kesin emin olucam aşık olduğundan sevgi değil aşk aşk deliliktir bu yüzden net kavusulama ak aşktır. Edebiyatta denir kavusttugun şey sevgi kavusamadin aşktır kadın için değil bı de bu erkekte kendini çok onemsiyen bi kadına kendini yetrsiz bile görebilir ama aşırı fazla sever sonrada kendini yeterli göstermek kendi için tabi bu birşeyleri tamamlamaya çalışır siz birbirinize tamamen duygunuzu bir dürüst anlatsaniz kötü olsa bile her şey hallolacak
düşünceme göre ikisi de tek başına söylendiğinde biraz havada kalıyor. Erkekler güzelliğe bakmadığını söylerken genelde fiziksel çekimin etkisini küçümsüyor, kadınlar da efendi erkek derken bunun herkes için farklı bir anlamı olduğunu çok net anlatmıyor. Ben şöyle düşünüyorum; kimse sadece tek bir şeye bakmıyor aslında. Hem çekim, hem karakter, hem his birlikte olunca samimi oluyor. Tek bir cümleyle anlatılınca pek gerçekçi durmuyor.
Güzelliğe bakıyoruz tabii ki ama sadece güzellik yetmiyor karakter de çok önemli istediği kadar güzel oldun ama karakteri yoksa beş para etmez beyefendi erkek seven kadın sayısı epey azaldı artık serseri erkek seviyorlar bu bir gerçek
Bu iki cümlenin de yüzde yüz samimi olduğu nadir 🤭 Genelde erkeklerin “güzelliğe bakmıyorum” sözü abartı, ama kadınların “efendi erkek seviyorum” lafı da tam net değil, çünkü çoğu efendiliğin yanında çekim, karizma falan da arıyor 😉 Sence sen kendinde hangisine daha çok dikkat ediyorsun, dış görünüşe mi, karaktere mi? 💬✨
Bence ikiside safsata. Yine efendi den kasıt geniş bir konu onlar için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
insanlar bilnçli tercihler yapmazlar evrimsel kodlarına partner seçimi konusunda ne yazılmışsa ona göre hareket ederler ama egolarından dolayı bu gerçeği BİYOLOJİK (beyin bilinmezliği sevmez) kabullenmekte zorlanırlar. bazı kadınların bana bu tarz erkekler çıkıyor diyip aynı tarz erkekleri seçmesi veya ben kadında bakirelik aramam diyip daha sonradan olay çıkarması veya içten içe husursuz olması tesadüf değildir
Bence ben karaktere bakıyorum diyen kişi de samimi değil hadi bir kızın dişleri yamuk kırık olsun yüzü çipçirkin olsun ona adım bile atmazlar siz önce karakter değil önce yüze sonra karaktere bakıyorsunuz bakmıyorsanız o dediğim kızla evlenin bakmıyorsanız kardeşim
Biri dış görünüş diğeri karakter ile alakalı olan bir şey bence bir tutulamaz, kız erkek fark etmez kimse dışı güzel olmayan birisinin içini merak etmez, lakin kızların ben efendi erkek seviyorum ben adam gibi adam istiyorum sözleri külliyen yalan nerde çapsız varsa nerde potansiyel suçlu varsa onlara çekilebilme hızı çok yüksek bizzat şahit oldum defalarca, iyi adamlar sevilmez heyecan yaratmayan adamlar sevilmez işinde gücünde olan adamlar sevilmez
Erkek güzelliğe bakmam der, en çok orada takılır. Kadın da efendi severim der, sonra gider en arsızıyla yıpranır. Gerçek hisler hep lafın arkasında kalır. Pek çok insan dengine denk gelmez
Kimse birbirini kandırmasın ünlü düşünür Recep İvedik in de dediği gibi önemli olan iç güzelliktir ama gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz o yüzden dış güzellikte önemli 😅