AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Ciddi misin
Evet maalesef ve artık bu durumdan dolayı benimle olmak isteyen genç erkekleri reddediyorum beğenmiyorum istemiyorum can sıkıcı bir hal almaya başladı
burada misin ve anlatmak ister misin
Seni etki altına alan şeyleri cok iyi biliyorum
Olgun seviyorsun
Daddy issues?
bende tatlım olgun severim
E normal
48 olur mu
35 olur mu 😃
Bende citir severim
Olgun seviyorsun demekki
Bu hep böyle olmuştur emin ol
Nedennb
Git konuş
Yaş farkı önemli bence olmaz
Yoo ne çekinmesi…
Olgun iyidir hayat kurtarır
Çok normal
Konuyu değiştir bence sdfsdf
Tercih
O sizin tercihiniz
30 yaşındayım olur mu
Olgun seviyosundur
Zevklisin
şehir nere
Ben de
Olgun mu seviyorsun
Çok abartı be
Yavrucuğum üzülürsün
:(((
Bizim yaştakiler kullanır
Ben de bu yüzden korkup birlikte olmak istemiyorum birine çoktan bağlandım bile aklımdan çıkartamıyorum
Anlat bana dinleyim bu ilişkiyi
Ya bir şey de yok aslında anlatacak önüme çıktı karşıma çıktı sürekli dikkatimi çekmek için uğraştı başardı da şimdi yalnızca beni izlemekle yetiniyor ben ise ona artık vurulmuş haldeyim adam oynuyor resmen görüyor onu beğendiğimi ne istiyor ben anlamıyorum ya yoluna bak ilgilenme ya da adım at
Hımm hiç hoşuma gitmeyen bir tarzı var bu adamın seni üzmeye hakkı yok. Bir şeyi yapacaksa Adam gibi yapmalı
Nasıl oldu bilmiyorum resmen taktım ona kafayı evlidir diye de cesaret edemiyorum ama yoruldum :( kendi aklıma girdi beğendi hoşuna gittim şimdi adım atmıyor
Evlidir o
Ama neden böyle davranıyor anlamıyorum artık adamı düşünmekten yoruldum beni bekliyor gözü üstümde yapmasın evliyse evine gitsin farklı yerlerde çalışıyoruz beni görmediği zamanlar arabamın yanında arabasında beni bekliyor kimse kalmıyor bazen birlikte çıkıyoruz sonra ben gelince rezil bi durumun içine düştüm duygusal olarak hem bu kadar heyecanlanıyorum hem de üzülüyorum yüzük de takmıyor
Bir erkek olarak söylüyorum bu arkadaşın karakteri oturmamış. Erkek dediğin net olur
Ben ondan daha cesurum ama sert mizacı olduğu için adım atamıyorum çekiniyorum da bilmiyorum bir daha yüzüne dahi bakmak istemiyorum öyle yoruldum ki
Seni hak etmeyen biri için üzülme
Sürekli onu görmek istiyorum aşık oldum resmen onu görünce vücudum buz kesiyor resmen bilmiyorum belki sadece beni beğeniyor görmek izlemek hoşuna gidiyor ama evli olduğu için adım atamıyor onun yüzünden bu duruma geldim ben önceden onu görmüyordum dikkatimi de çekmemişti hep fark edeceğim hareketler yaptı o yüzden bu duruma geldim göz göze gelince bile ateş basıyor öyle yoğun hisler aylardır hiçbir gelişme yok ama
Oy oy oy uzun zamandır böyle duygular içinde olan biri tanımadım🙏
Hahahaha 😂 çok kötü çokkk o da bunun farkında işte hayatına renk katıyorum sanırım hoşuna gidiyorum ama bi şeyler hissediyor mu acaba
Hak edecek kadar yakışıklımı
Çooook bayılıyorum ya o takım elbise nasıl yakışıyor nadiren takım giymediğinde de çok şık tavırları hareketleri bi kere bi cümleme gülmüştü ilk karşılaşmamızdı sadece ne kadar karizmatik adammış dedim ondan sonra ben date e bile çıktım çok umursamadım ama o bırakmadı dikkatimi çekti bi şekilde zaten o günden beri onu hiç gülerken görmedim 😂 ama giymeyi çok iyi biliyor çok temiz ve şık her zaman güneş gözlükleri bile özenle seçilmiş belli oluyor zevkli biri ben de çok şık giyiyorum zaten işim gereği genelde elbise ya da klasik tarzda ve topuklu yakışıyoruz aslında ama bilemedim 😂 adamı öyle bir betimledim ki kendi görse şaşırır
Vayyyy bu hikaye çok hoşuma gitti bana çok şey hatırlattı
Napacağım bilmiyorum acaba evli mi evliyse karısı nasıl biri güzel mi çok merak ediyorum şanslı biri diye düşünüyorum
Bence sende bakımlı ve güzelsin
Zaten öyleyim bakımlı ve güzelim sırf onun için alışveriş yapmaktan iflahım söküldü yeni kıyafetlerle görsün diye yazın vücut losyonumu bile ışıltılı seçiyordum belki dikkatini daha çok çeker diye adam adım atmıyor deli etti 😂
Takıntı yapma bunu😆😆😆
Yaptım bile çok geç artık 😂 görmeden duramıyorum özlüyorum
Ben seni merak ettim. Böyle bakımlı ve güzel bir kadın kendini nasıl bu kadar parçalar
Sorma arkadaşlarım da aynısını diyor kendine güzelliğine gençliğine yazık teklif eden genç erkeklere şans ver diye ama ne yapayım bi kere tutuldum bu adama çok eril geliyor çok erkeksi bi adam
Ulan kim bu adam merak ettim
Ben de bu adam beni nasıl bu hale getirdi onu düşünüyorum şu zamana kadar erkeklere doğru düzgün değer vermedim dalga geçtim zorbaladım başıma gelene bak Allah’ın sopası yok 🥲çok zorluyorum onu ama adım atmıyor
İstanbul'da mı bu arkadaş bir göreyim😆
Yok değil 😂 bi an böyle aniden bi öpsem mi diyorum direkt yani öyle dibimdeki bi gün o kadar yakın mesafedeydik ki neredeyse bayılacaktım yüzündeki ifadeyi hiç unutmuyorum her şeyin çok farkında 😂 bi anlık cesaretle pişman da olmak istemiyorum
Sen sen ol bunu deneme
Ya zaten bıktım ne yapsam olmuyor ki adama işlemiyor ne değişik biri anlamadım ne istediği belli değil peki sen neden deneme diyorsun
Tepki alırsan sen bu yükü kaldıramazsın
Evet zaten öyle o korkudan merhaba bile diyemiyorum ya kızarsa zaten yüz ifadesi çok sert bana bi sesini yükseltirse psikolojim bozulur kaldıramam
Birazdan gelicem kaybolma😆
😁 tamam
Geldim
Öyle işte kızarsa psikolojim bozulur onu diyorduk en son 😂
Deneme
Bırak içinde kalsın
Onun adım atmasını nasıl sağlayacağım
Kör olmalı bu güzellik i. çin
Her şeyin de farkında halbuki görüyor beğendiğimi beni beğenmiyor desem o da değil boynu kırılacak bakmaktan o zaman bakma ya bekleme beni 😔 yani yanında konuşmadan bile durmak istiyorum bazen
Sende abartma kaldım böyle aşklar
Artık ona öyle takıldım ki benimle olmak isteyen herkesi reddediyorum inanılmaz etkiledi beni
Reddettiğim erkekler bilse 40 42 yaşındaki adam için reddediliyorlar bana bi tur kızarlar 😂
Hastalık seviyesinden
Değil neden böyle düşünüyorsun
Öylesin yazık etme kendine
Bana hiç gelmez mi adım atmaz mı sence
Seni hak etmiyor
😔😔 ben akıllanmaz bi kızım sanırım belamı arıyorum arkadaşlarım da başına gelecek var arıyorsun diyorlar sürekli bu adam için
Vallahi çok sempatik bir kızsın netsin doğalsın
Çevremdeki herkes istisnasız bunu söylüyor 😂 konuşmam sohbetim çok güzelmiş enerjim yüksekmiş bilmiyorum artık tek bi kişiye işlemedi ama o hiç gülmüyor diye ben de gülmüyorum napayım
Bir papatya I. In gül bahçesini görmüyorsyn
Tamam ben daha yazmayacak bütün millet sohbetinizi okudu
O da belki istiyor ama evli belki de 🥺
Sen hala bunu görmediysen lmedşysen sende canım o zaman
Anlayamadımmm cümleyi
Hala çözemediysen sende de sorun var
Ama çok garip değil mi tavırları bi öyle bi böyle anlayamıyorum bence hoşuna gidiyor egosunu tatmin ediyor genç bi kızın dikkatini çekmeyi başardı onun dibine dibine giriyorum 🥲 bence artık karşısına çıkmayayım
Hadi kendi yaşında birini bul
ya da çirkinsin
Hahahaha aşkolsun ama kırılmadım çirkin olsaydım cidden üzülürdüm başka kadınlara söyleme bunu travma olur sonra 😂
Yooo ciddi ciddi böyle olduğunu düşünüyorum başka alternatif yok
Canın sağ olsun ne diyim 😁
Başka çare kalmadı
Çirkin de olduk 😂
Evet öylesin 😆
Üzdün beni mutlu musun 🤪
😂😂😂😂
Sen takılmazsın bunlara geç
Hahahaha adam belki minyon istiyordur dicem de o zaman bakmasın 😂
Vallahi pes tamam sen kazandın miss turkey
Hahahahahah sesli güldüm ya 😂😂😂 e hani çok çirkindim çirkinler sevilemez mi
En güzel çirkin sensin pes etrim
Benimkiyle bi konuş ikna et yaşıtın nasıl olsa belki bi işe yarar 😁🤪
Tamam sana bu iyiliği yaparım
Sonra deme ama bu kız takıntılı kaç kurtar kendini yicek seni diye
Yok seni ezdirmem
Süpersin sen 😂😂😂
Öyleyim 😜
Hahahahaha 😂😂😂
Neyse seninle sohbet çok keyifli. Yarın devam edelim
Hahahaha olur edelim
Tabi müsait olursan
Malum yarın pazar kendini bakıma alırsın
Yok müsait olurum buradan kişi eklemek nasıl bilmiyorum yeni açtım anonimden çık istersen ekleyeyim
Ekle
Saadettin Saran gibi mi? 😁
Yok ya benim gerçekte beğendiğim biri var zaten
37 nasıl :)
Bende 40 yaş üstü kadınlardan hoşlanıyorum
Göbekli şişmanlardan mı ama
Ölünce adalet arama
geçer zamanla
Tecrübe
normale
Bu cok iyi
Olgun seviyorsundur