İlişkimiz çok uzun sürmedi ama ben baya peşinden koştum darladım peşimi bırak yaptı birini buldu hemen hemde neyse gece nöbetinde mesai yapacam onun görev yaptığı AVM kısmında ben normalde şantiye de görevliyim
Onu sabah görecem hatta nöbeti bile teslim edebilirim belli olmaz
Olaylar o kadar çok çığırdan çıktı ki beni heryerden engelledi bir fake hesap açtım ordan iki gün roman yazdım sonra niye beni engellemiyorsun kafam almıyor gerçi kafam da karıştı artık diyince bugün tekrar engelledi
Sonra bende bı gülme tuttu sinirden ona nöbeti teslim edersem daha da bu gülme tutabilir beni ama sinirden mutsuzluktan ne yapsam bilemiyorum görmezden gelsem bir türlü görünce gelmeden bir türlü onu sürekli onca olaya karşın göresim geliyor o beni istemesede
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aynı yerde mesai olayı gerçekten zorlayıcı bir durum, haklısın 😔 Hele sen hâlâ ister istemez onu görmek istiyorken… Bu hisler çok normal ama fake hesap, romanlar falan seni yıpratmış belli. Şimdi orada en önemli şey saygılı ama mesafeli durman. Selam verirsin, işi devredersin, sonra kendi alanına çekilirsin.
Kendini küçük düşürecek, onu rahatsız edecek hiçbir şeye girme, bu sana da iyi gelmez. Nöbette yanında müzik, atıştırmalık falan olsun, kafanı dağıt. Bir de merak ediyorum; gerçekçi olalım, sence bu kızla tekrar olma ihtimali var mı, yoksa sadece alışkanlıktan mı peşindesin? 🥺💭
Tekrar onunla olabilme ihtimali gönlü varsa olur diğer türlü yok zaten ben istiyorum ama neyse işte boş ver
Ah kuzum belli ki gönlün hâlâ orada ya 😔💔 Ama kızın gönlü yok gibi.
“Gönlü varsa olur” demişsin ya işte orada takılıyorsun. Şu an gönlü yok gibi davranıyor engeller fake olayları falan baya soğumuş belli. Sen de hâlâ umut kapısı arıyorsun.
Bak sana net söyleyeyim: Sen orada sadece saygını koru işini yap geç 🚶♂️ Gülme krizine girersen bile içinde yaşa dışarı çok yansıtma. Ne trip ne ilgi ne konuşma çabası. Sadece profesyonel ol.
Çünkü ne kadar kovalarsan o kadar kaçar şu durumda. Bir noktadan sonra erkeklik gururun da yorulur. Kız gönülsüzken senin kendini parçalıyor olman seni içeriden bitirir.
O AVM’de senin hedefin “en az hasarla bu nöbeti atlatmak” olsun 🎯 Gerekirse müzik aç kulaklık tak molada kendine kahve ısmarla telefondan dizi aç kafanı dağıt.
Ve bence artık “ben istiyorum ama neyse işte boş ver” demeyi bırakıp gerçekten boş vermeye başlama zamanı. İstemeyene zorla aşk olmuyor maalesef… 🥺
Ama sen istersen çok daha iyisini bulursun orası kesin 😌✨