(DİKKAT! Bolca mutsuzluk içerir) Eski sevgilimin iş yerine gideceğim ne yapmalıyım?

Baya pişman olduğunu düşünüyorum, onun hataları yüzünden ayrılmıştım. Eski sevgilisine döndü benimle konuşmayı kesip. Evet affedilir bi durum değil bu elbette ama aradan 1 yıl falan geçti, kolay kolay affeden biri de degilim asla dönmedim ama o defalarca ulasmaya calisti engellesem bile ailem çevremden vs. Ben de yanlış bir insan tanıdım sonrasında. Ailem , onun ailesi , o bizim evlenmemizi istiyor ve çok çabalıyorlar sanirim artık tahammülüm kalmadı belki çaresizlik... sadece onu görmek istiyorum. Tekrardan üniversiteye hazırlanmaya karar vermiştim. Tam bu sefer her şeyi yoluna koyacağım derken son sevgili müsveddesi kapimdan gitmiyor, başıma bela açacak diye korkuyorum takıntılı narsist. İçimi bi yere dökmezsem dayanamayacaktım çok uzattım, üzgünüm... Boğuluyorum. Bugün onunla aynı ortamda karşılaştık tuhaf bi histi.. belki boşluktan veya korunma isteğinden bilemiyorum ama ne evliliğe ne ilişkiye hazır da hissetmiyorum bi yandan ama o da çok beklemez evlenir gibi en azından bi umut olduğunu bilsin istiyorum, bu beni gözünde düşürür mü? Çünkü evlenebileceğim tek insan bu hayatta o olabilir belki de ne kadar dünyada milyonlarca insan olsa da. Bilemiyorum kafam karışık.

(DİKKAT! Bolca mutsuzluk içerir) Eski sevgilimin iş yerine gideceğim ne yapmalıyım?