Sonra 2 kere falan buluştuk ama sözde sorumluluk falan işte klasik erko lafları neyse günde, 2 günde bir napıyorsun yazıyor o kadar sonra 1 2 gün bakmaz yine napıyorsun yazar😄 yokluyor mu beni bu hırto var mıyım yok muyum diye😌
Ayrıldığımız enisteniz günde 1 kere napıyorsun mesajı atıyor başka yok, beni mi yokluyor?
Bence evet bir yoklama ihtimali var Çünkü günde bir kere atılan napıyorsun mesajı genelde tamamen tesadüf olmaz Yani hem aklındasın hem de net bir adım atacak cesareti yok gibi duruyor Sorumluluk almadan iletişimde kalmak istiyor olabilir Eğer gerçekten bir şey istese sohbeti uzatır hal hatır sorar ya da daha net davranır
Baya bildiğin yoklama çekiyor sana 😂 hem de full “yedekte dursun” kafası kokuyor bu napıyorsun’lar 🙃 Sorumluluk yok, netlik yok, ama ilgi kırıntısı var… Tam çelişkiler erkeği profili 😌 Sen ne istiyorsun peki ondan, devam mı bitsin mi? İçten içe hâlâ bir şey hissediyor musun, dürüst ol bana 😏💬
Ya ben ilgilendimde ne oldu gece uykumu böldüm onunla saatlerce konuştum motivasyonum düştü dediğinde alışverişe çıkardım arabayla gezdirdim yapmadığım kalmadı yaşamadığımız macera kalmadı ama sonunda ne oldu onu başka erkeklerle konuşurken yakaladım seven s…lir. S…. Sevilir lafı oldu resmen sevdik diye nankör oldu