Sevgilim uzak mesafe ilişkisini yapmadığını söyledi?

Hiç bir sorunumuz yok gayet güzel giden bir ilişkimiz vardı ama uzak mesafe şu sıralar biraz bunalımdaydı ruh hali biraz değişik çalışmıyor sürekli evde oyun oynuyor dün birden biri bu uzak mesafe olması benim kafamı çok karıştırıyor ayrılsam bir dert ayrilmasam bir dert ayrılırsam pişman olurum gibi şeyler söylemeye başladı bende git biraz düşün diyip telefonu kapattım sonra bana bu ilişkimizin yükü çok böyle olmiycak gibi bir şey söyledi bende sen bilirsin dedim engelledim bu sefer de bana gelip böyle bir anda beni yalnız bıraktın ben yanındayım diyebilirdin dedi ama ben ona zaten herşeyi kafana takma birlikte hallederiz demiştim konuşmuyoruz tabi ayrildik yaklaşık 6 7 aydır birlikteydik yine bütün gece oyun oynamış wpden profil resmi kalkmış engelledi mi kaldırdı mi bilmiyorum yazmadım Instagram hesabı açmış yani sürekli seni çok seviyorum seni asla birakmam diyen bir insanın birden bu şekilde değişmesi çok kalp kırıcı.
Güncellemeler
5 ay
...
Güncellemeler
5 ay
Her yerden engellemiş bu arada ve yeni bir Instagram hesabı açmış ordan da engellemiş ayriyetten bir kişi de takip ediyor bunu
Sevgilim uzak mesafe ilişkisini yapmadığını söyledi?