Sevgilim uzak mesafede zorlandığını söyledi?

evet arkadaşlar sevgilimle uzak mesafe ilişki yürütüyoruz iki ay olcak bir hafta sonra. Ben Amerika da yaşıyorum o İstanbul'da. İlk defa uzak mesafe yapıyor ama ben öncede yapmıştım. İstanbuldayken ben tanıştık sonra konuştuk baya ve kabullendik çünkü birbirimizi çok sevdik ve iyi anlaştığımızı düşünüyorum tabi arada kavgalar oluyor. Her neyse bugün bana seni çok özledim keşke yanımda olsaydın mesajı attı. Bende seni özledim dedim. Oda şey dedi işte zorlanmam sanıyordum dedi. Sordum öyle mı zorlanıyor musun diye. Biraz başladı dedi. Çok uzak ve saat farkı çok var dedi. Bu senin için bir şey değiştiriyor mu zorlanıyorsun diye dedim. Ne biliyim şu an değiştirmiyor dedi. Ama ilerde değişe bilir mı sordum. Bilmiyorum aşk dedi daha yeniyiz ve ilk uzak mesafe ilişkim dedi. Çok üzüldüğümü söyledim moralim bozulduğunu söyledim. Takma kafana boş ver dedi. şu an öyle bir düşünce yok sadece aklıma geldi dedi. Sonra ben bunu daha geç aradım açmaya çalıştım konuyu. Konuyu kapa hiç açma dedi yüzü düştü bu konuyu konuşmak istemiyorum dedi pişman oldu söylediğini gibi oldu. Ama arkadaşlar yani evet zor ama bunu boylr ikimiz kabul ettik şimdi bunu bana demesi çok haksızca geldi bana sizce ne düşünüyorsunuz? Yani ne yapmam gerekiyor. Sonra telefonda normal muhabbet ettik güldük eğlendik yani anlamadım.

Sevgilim uzak mesafede zorlandığını söyledi?