Sevgilim her yerden engelledi sevmediğini söyledi?

Merhaba dün uzak mesafe yaşadığımız 7 aylık sevgilimle büyük bir kavga ettik ve ayrıldık. Uzak mesafenin kendini yordugunu söyledi bende sabredemiyorsan ayrılalım bitsin dedim ve aşırı derece de sinirlendim çünkü bana görüştüğümüz de de verdiği sözler vardı biraz kırıcı konuştum adamligina kadar laf ettim ve beni her yerden engellemesini söyledim gece sen biraz yat uyu hayatım düşün dedi sabahına bir baktım her yerden engellemiş kendisi oyun oynuyor sürekli insanlarla muhattap oluyor rahatsızlığımı defalarca dile getirdim neyse yine oyun oynuyor yayın açtı her yerden engellediği için yayından yazdım özür diledim sinirle söylediğimi söyledim hayatım sen ne diyorsun falan dedi DC gelirmisin dedim geldi tekrar özrümü diledim bu sefer de artık tamamen bitti ben sabah tamamen bitirdim attığın mesajları tek tek okudum sana aşırı kırgın ve sinirliyim bu ilişkinin hiç bir sonu yok falan demeye başladı tabi ben zorladım özür diledim kırdığım üzdüğüm için seviyormusun diye bir kaç defa sordum sessiz kaldı bu arada Instagram hesabı açmış kendine ordan da engellemiş bide bana diyor sen dedin engelle diye sen ayrıldın istediğin oldu neyse seviyormusun diye bir kav defa sordum cevapsız kaldı sevgiyle alakası yok bu ilişki beni yumusatiyor dedi tekrar sordum seviyormusun diye bu sefer de ani bir tepkiyle seviyordum artık sevmiyorum dedi peki öyleyse dedim ve DC den çıktım sonra dc den de silmiş beni bir günde bir insanın sevgisi nasıl bite bilir tartışmadan önce aşkım seni çok seviyorum diyen adam şimdi nasıl böyle bir kişiliğe dönüşür.
Sevgilim her yerden engelledi sevmediğini söyledi?