İlk date öpmek istedim beni kaybetme dedi neden olabilir?

iş yerinden bir kızla tanıştım kapıda günaydınn dedim o da dedi sonra wp grubundan buldum numarasını yazdım tanıştık 3 4 gün konuştuk sonra iş çıkışı denk geldik daha doğrusu denk getirdim sohbet ettik sonra da bir sonraki günde kız kendi dedi oturalım diye iş yerinde bende dedim daha fazla görebilmek için antalyada buluşalım mı tamam dedi ertesi gün gittik çay içtik kaleiçine gittik antalyada 2. günde piramitlere gittik orada otururken bankda sarıldım yavaştan bir mahsuru var mı dedim gülerek elimin tersindesin ama bişey yapmadım dedi bu utandığından mı veya işte neyse göldeki balıklara bakıyordu bende saçlarını okşadım uykum gelir dedi sonra banada bak inat etme dedim kız baktı ne inadı dedi gözlerime bakarak tebessüm etti sonra taşlarda ne güzelmiş dedi başka yere bakarak güldü bende allahın taşı işte dedim sinir oldum az sonra dedim bir kere öpebilir miyim beni kaybetme dedi tamam dedim sonra bunun uykusu geldi uyudu bana sırtını yaslayarak başını omzuma dayadı bende iki elime onu karnından sardım böyle işte

İlk date öpmek istedim beni kaybetme dedi neden olabilir?