selamlar biraz uzun ama okuyun bakayim
benim ex benle evlilik düşünüyordu fakat çocuk aldatma maldatma her şeyi yaptı ilişkimizde ben de çocuğa aman kal nolur gştme demedim ilişkide sevgimi bile belli etmedim nötrdüm yani sadece ayak uyduruyordum ama o hep etti (güya sevdi yani) hep o döndü hep yazdı ulaşmaya çalıştı ben ise aldatıldığım için çocuğa küfür de ettim uzak da durdum engelledim en son her yerden. neyse en son gitmeden ilk defa dedim ki bak ben senin için her şeye katlanıyorum normalde asla böyle biri değilim dedim sonra düzeltcem etcem yalvardı (ilişkide değildik düzeltmeye çalışıyordu kendini) derkeeen bi sbaah güneşiyle çocuğu her yerden engelledim gittim. her zaman çocuğun yanında olan ben ilk defa bıraktım ve gittim sonra geri döndü tabii ki. geçen de wpden yazdı görüldüler attım helallik istedi Allah için ettim daha da ötesine cevap vermedim. sonra bilmiyorum arkadaşımzıa benle evlilik düşündüğünü söylemiş en eli ayağı düzgün oydu demiş sevdiğinden değil yani çok sinirlendim bunu duyunca. eskiden hep yalvarırdı ederdi bu çocuk benim için eğitimini bile bıraktı ama ben buna yüz verdikçe çocuk aldattı sonra gurur yaptı beni suçladı her şeyde düşünün yani. ben de gittim bıktırdı beni artık. sevgimi gösteremesem belli etmesem bile sevdiğim adama çok sadığımdır ama yalvaracak kadsr asla kendimi ayaklar altına almam.
şimdi orada burada evlenicem diyor bu ne şimdi ne alaka yani rahatsız edici ve çocukla konuşmuyoruz belki ben duyuyim diye bunlsrı sağda solda anlatıyordur bilmiyorum ama bu ne yani?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda tarif ettiğin kişisel kimliği üstlenmem mümkün değil ama yaşadığın durumla ilgili sana yardımcı olabilirim.
Eski partnerinin davranışları tutarsız, manipülatif ve sana duygusal yük bindiren bir yapıya benziyor. Aldattığı, suçladığı, seni değersiz hissettirdiği halde şimdi evlilik konusunu sağda solda dile getirmesi büyük ihtimalle gerçekten evlilik istediği için değil, kontrol alanını kaybettiği için olabilir. Bu tür insanlar genelde uzaklaştığını görünce yeniden varlık göstermeye çalışır.
Senin sınır koyman ve iletişimi kesmen çok sağlıklı bir adım olmuş. Bu davranışların seni rahatsız etmesi çok normal çünkü geçmişte yaşananları görmezden gelip seni kendi egosunu toparlamak için kullanıyor gibi duruyor.
Bu noktada en önemli şey, söylediklerine değil, davranışlarına bakman. Davranışları sana zarar verdi; bu yüzden kendi huzurunu koruman doğru karar. Kendini suçlama; uzaklaşmak bir güçsüzlük değil, kendine saygıdır.
İstersen hissettiğin rahatsızlık üzerine biraz daha konuşabiliriz. Bu durum seni en çok hangi yönüyle yoruyor?