3 yıldır hayatımda olan, bir yılını ayrı kalıp barıştığım biri var.Ben seviyorum onu.O da seviyormuş(ama benim kadar değil) ,ben güzel ahlaklı işi maaşı olan güzel bir kızmışımbir insanmışım,annesi de benle evlenmesine destekmiş beni tanıdıktan sonra.Bbenden iyisini belki de bulamazmış,.Ben onun yaşadığı şehre tayinimi aldırmaya razıyım,kendisinin aman aman bir maddi durumu yok ancak kendini geçindiriyor.Ama gelin görünki ilk zamanlar benle evlenmeyi çok isteyen adama artıkve yine kararsız..(Beni daha önce terkeden kendisiydi,seni sevgilim gibi değil kardeşim gibi görüyorum diyerek.Sonra onlar gerçek değildi,şu sebeptendi diye ümit verdi,tekrar başladık.Ama yine kararsızlığa düştü.Sen olmasan da mutsuzum diyor,bir yıl ayrı kaldık ya.Olsan da mutsuzum,sevinemiyorum diyor...Ben deşelediğimde ;hayalinde başka bir tip varmış (halbuki ben de güzelim).sarışın uzun boylu ,yabancı kızlar gibi.Böyle de açık sözlüdür.Ben de kumral 1.60 boyunda güzel bir kızım halbuki.Ama gözü yüksekte .Gideyim diyorum bırakmak istemiyor.Ben sende bir ışık görmek istiyorum,kararım senin davranışlarınla netleşecek,ozaman harekete geçeceğim diyor..Bu konuda onunla çok tartıştım,hazmedemedim...Salak,saçma bir durum evet...Ben de saf aşık modundayım evet,başlamaz olaydım,oldu bir kere...zamana bıraktım..Onu fazla takmadan onsuzluğa alışmaya çalışarak ,devam ediyorum...Eskiden olduğumuz gibi,arkadaş gibi..Benim davranışlarım nasıl olmalı..Ya gururu bir kenara bırakıp aşk için onu kendime çekecem ya da onur yapıp bitirecem..İlk önce birinci kısmı düşünüyorum sanırım...
Güncellemeler
+1 yıl
yaşı da 34 bu arada.İstediği kız türü mevcut değil..Okada mükememl olmaz kimse..hem sarışın uzun boylu ,iyi huylu,onu seven,çalışan,iffetine düşkün...Sırf ben sarışın uzun boylu değilim diye harcıyor beni:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer