Bence güven varsa kıskançlık tamamen bitmez ama dozu değişir Sevdiğin kişiye güvenirsin ama onu kaybetme korkusu yine de insanın içinde bir yerde durur Bu da küçük bir kıskançlık olarak ortaya çıkar Önemli olan bunu abartmamak ve ilişkiyi zehirleyecek hale getirmemek
113 Yorumla- 7 ay
Doğru
- 7 ay
olmasin efendim aynen devam ediniz 😀😀
- 7 ay
Rica ederimm 😀
- 7 ay
Hangi etiket senin ki
- 7 ay
Gün içinde pek aktif olamıyorum ama sorularını gördükçe geliyorum mutlaka hakkımı yeme 😀
- 7 ay
Beddua işi yok bendee rahat olabilirsin😅 bu aralar biraz yoğunum sadece
En İyi Cevaplar
7 ayDüşunuyorum da: ben iliskilerimde eşim /sevgilim olsun, hic bir zaman beni aldatacagini aklimdan gecirmedim. Acaba baska erkelere ilgisi var mi vs. ? Asla bu konu aklima gelmedi. Konuyla ilgili asla ben tartisma cikarmadim. Varsayimla, tahminle, şupheyle kimse itham edilemez. Eger suphelenseydim, dikkat ederdim, caktirmadan izlerdim. Ama bildirmeden Benim ona guvenmemem de onun icin gurur kirici. Degil mi? . Turk kadinlarini anlamiyorum? Adam kadina gidiyor, nerdeydin? ne yaptin? kim o? vs hirsla soruyor, sanki yakalamis.. Sorgulayip itiraf ettirecek 😃
Turk kadini da (hepsi degil tabi, entel kulturlu bir kadin bundan hoslanmaz) ayy beni seviyooo.. Kiskaniyooo der. Halbu ki, bu durum adamin SEVGISINI DEĞIL, aldatilma terkedilme korkusunu, ozguvensizligini gosterir. Yanlis mi? Surekli bir korkuyla, endiseyle yasanir mi? Korkunun ecele faydasi da yok. Hem niyeti varsa yapar ve bilmezsin. Kiskanclik tripleriyle ayrica "eşegin aklina karpuz kabugu" getirme ihtimali var. Kiskanclik cahil kesimin konusudur. Bu demek degil ki, ben sevgilimi birisiyle konysurken, bir yerde otururken gorunce bana ne diyecegim. Yanina bile gitmem. iz, lerim, Zamani gelince caktirmadan konuya yaklasip kendisin8n anlatmasini saglarim. Onyargili olmamak lazim, is arkadsidir, okul arkadsidir, amcasinin ogludur, akrabasidir. Ama didiklerim. Ya da direk " kız kimdi o yaninda oturdugun yakisikli? şakayla sorardim.
Ama beni cok zaman bunalttilar. Fransiz ve Alman sevgilim/ eşim ile hic boyle bir konu olmadi. Yapmadim da.. Ama Turkler... circir circir.. biktim artik ve evet aldatoyorum, baska bir kadin var dedim ama bu sefer de buna inanmadi. Yani dostlar: Turkish women is very problematic.. Partnerinizi yersiz uzmeyin, iyi niyetli olun ya.. Mutlaka anlasilir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. e tabiki güveniyoz diyede komple sal gitsin olur mu yumuşahh gibi
12 Yorumla- 7 ay
He yaa bu kadari da olmaz ki sjgf
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
7 ayKıskançlık bazen sevdiğimiz kişiyi paylaşamamaktan da doğar, güvensizlikten ötürü kıskançlık ayrı, benimsediğin için kıskanmak ayrıdır güzel kraliçem 🖤
13 Yorumla- 7 ay
Ne güzel söyledin güzel Prensesim canimm 👑🖤
- 7 ay
Bebeğim 🖤💋
- 7 ay
Melegimm🖤💋💋
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraftaki iki kişinin bakışlarında hafif bir gerilim var gibi duruyor, böyle anlar ilişkilere çok tanıdık geliyor. Güven olsa bile minik kıskançlık bence aşkın sonbahar esintisi gibi doğal bir parçası 😌🍂 Sevdiğini sahiplenmek kötü hissettirmez, yeter ki tadında olsun. Sen böyle durumlarda kalbini nasıl dengeliyorsun?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 7 ayKıskançlık içgüdüsel, sevgi ne kadar şiddetliyse kıskançlığın dozu da o derece artıyor. Güven meselesi değil bu.
42 Yorumla- 7 ay
Katılıyorum kıskançlık biraz içgüdüsel bir şey zaten Seven insan sevdiğini ister istemez kıskanır🌺
- 7 ay
☺️🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s 7 ayKıskanırım tabii ki çünkü seviyorum 😂
12 Yorumla- 7 ay
Haklısın bacım kıskanmayan seviyorum demesin 😀🌸
- 7 ay
Aynen öyle 😂❤️
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Sevdiğimi kıskanırım 😏
116 Yorumla- 7 ay
Profildeki sen misin😅😅
- 7 ay
😅😅 masallahhh
- 7 ay
Yüzünde nur akıyor Saliha abdesti nerde hangi suyla aldın 😂
- 7 ay
O yüzden parlıyor demek zemzem premium etki yapmış 😂 maşallah 🤲
- 7 ay
🤲🤲 maşallah Allah doğru yoldan şaşırmasın 😅🤭🤭
- 7 ay
Nereye 😀
- 7 ay
😅😅 inşallah gelirim
- 7 ay
😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
7 ayKıskançlığın güvenle alakası yok ki o sevgiden dolayı oluyor gadası
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güveniyorsam yine kıskanırım ama sorun çıkarmam
22 Yorumla- 7 ay
Aynen öyle güven varken sorun çıkarmaya gerek kalmıyor 🌸
m 7 ayDoğamızda var kıskanmak, o yüzden kıskanırım hem kıskanmayan kızdan hayır gelmezmiş canım benim sjxvzdz
13 Yorumla- 7 ay
Ben çok kıskancım 😀🌸
- 7 ay
Dişi sinekten bile kıskanırım ben mesela 😅💕
- 7 ay
Bende disi böcekten kıskanırım o derece 😃❤
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
7 ayKıskançlık güvensizlikten oluşmaz ki.
Eğer ki iki sevgilinin birbirini kıskanmasından bahsediyorsak.
Güvensizlik kısıtlamaktan beslenir.
Bu iki anlamı benzemeyen kelime hala daha yanı düşünülüyor olması ne garip.
Kıskançlık?
Kısıtlama?
Acaba biz insanoğlu her şeyde olduğu gibi bu kelimeleride anlamak istediğimiz şekilde mi yorumlamak istiyoruz.00 Yorumla
7 ayGüven en önemli şeydir bu hayatta ben hayatımdaki insana güvenmeyi seçerim. İnsandır kandırır aldatır ama bu benim meselem asla olmaz aldatan insan zaten kaybetmeyi göze almıştır. Hiçbir yalan sonsuza dek saklanamaz illaki bir noktada çımar. Ne kıskanırım ne de kıskanılmaktan hoşlanırım, bir ilişkide sevdiğim kişinin nelerden hangi davranışlardan hoşlanmadığını bilir ona göre bir tavır sergilerim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güvenmek ayrı kıskanmak ayrı 😂 kıskanırım 😂
113 Yorumla- 7 ay
Kıskanmayan seviyorum demesin zaten sjjfx
- 7 ay
Ne gicirdiyordur🙄
- 7 ay
O ne ya sjjdx
- 7 ay
Pekiyyyy bosverdimm 😀
- 7 ay
Ricaasss sjjfx
- 7 ay
Tamam sinyorrrrrr skjfs
- 7 ay
🤦♀️🤦♀️
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sanırım ister istemez kıskanırım ama belli etmem 🙂🌸
12 Yorumla- 7 ay
İlla ki insan kıskanır her ne kadar guvense bile 😀🥰🌺 güzellik
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayGüvendiğim kimseyi kıskanma çünkü bana kendini ispatlamıştır.
12 Yorumla- 7 ay
Seven insan yinede kıskanır sevdiğini
- 7 ay
Yani ben kıskanmamayı öğrendim diyelim
7 ayKıskançlık güvenden ayrı bir durum bence. Bana göre o kişiyi çok sevdiğin için paylaşmak ya da biriyle yakın görmek istemezsin. Yani evet, güvensem de kıskanabilirim.
10 Yorumla
7 aykendine veya karşı tarafa güvensizlik ile bir ilgisi yok seven kıskanır kıskanmayan g*avattır kadın erkek fark etmez
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayKıskançlık ona güven meselesi değil, soruyu soran kız olduğu için bir erkek gözüyle cevaplayalım.
Biz erkekler sevdiğimizi / eşimizi bir başkasının görmesi sıkıntı verir. Kıskançlık nerede başlar, sevdiğinde bir yer görünürse... O kişi daha usturuplu giydiğinde o kıskançlık kalkar bu sefer de başka başlar, biriyle konuşması. Çünkü ne yapsan aklı kalabilir,,,, bizim beyin de başka çalışıyor işte.00 Yorumlakıskançlıkla güven birbirinden etkilenmez bence. Güvenmiyorsa insan birine, olmamalı onla ki kıskanabilsin.
10 Yorumla
7 ayGüvensem de aşktan kaynaklanan sahiplenme duygusundan dolayı yine de kıskanırım
10 YorumlaTabikide kıskanırım kıskanmanın güvenle bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum
10 Yorumla
7 ayKendimden çok ona güvenmem şart.
Güvensem de sakınır paylaşamam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
7 ayKıskanmanın güvenmekle alakası yoktur ki... Paylaşamamakla alakası vardır. O sebeple düşüncesi bile insanı delirtebilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 7 ayKıskançlık güvenle ilgili değil. Seven kıskanır , paylaşamaz sevmeyenin umrunda olmazsınız. Bu her zaman böyledir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayKiskanclik la guvenin uzaktan yakindan bir ilgisi alakasi yok. Var diyenlerin kiskancliktan anladigi yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 ayEvet Sercan ın geçmiş ilişkilerini çok kıskanıyorum ve yazıştığı görüştüğü kızları
02 Yorumla- 7 ay
Kendine yazık ediyon ha biliyorsun dimi boş ver şu Sercani kızım ya
- 7 ay
Benim kaderim böyle kaderim full acı keder elem ve hani kat kat artıyor bi de yaşadığım zorluklar yetmezmiş gibi
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. kıskançlığın güvenle alakası yoktur.
ayrıca ne güveni? babama bile güvenmediğim dünyada elin kızına niye güveniyorum ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen kimseye güvenmem yapılana bakar gözümün gördüğüne inanırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
7 ayTabi ki kıskanırım...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayGüvenini en ufak kırdığı anda her şeyi farklı algılamaya başlayacaksın en ufak haraketini çok farklı yorumlayacaksın kıskanacaksın ve soğuduğun zaman ne hali varsa görsün diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySeviyorsam güveniyorum kıskanmak beraberinde kısıtlamayı getirir kıskanmam hayır. Benle var olmadı benden sonra da yok olmayacak. Ne yaparsa yapsın özgürdür hayatıma giren insana böyle bakarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Her sekilde kıskanırım benim olan benimdir güvensem bile kıskanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
7 ayHerkes sevdiğini kıskanmıs normal olarak bn sevmedğimide kıskanırım sıkıntı bnde
00 Yorumla
7 ayKıskanmak sevmeye dahil güvenmeye değil ki.
Tabiki kıskanırım.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. kendimden başkasına güvenmem. O yüzden kimseyi de hayatıma almıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
7 ayKıskanırım. Kıskanmak neden güvenle iliştirilir anlamam. Alakası olmayan iki duygu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Güvenmek ile kıskanmak aynı şey değildir. Ve tabi ki de kıskanırım
00 YorumlaYinede kıskanırım insanda nefis diye brieşy var hatasız kul olmaz sonuçta nekadar güvenilir olsa da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Biraz kıskançlık olur yine de
11 Yorumla- 7 ay
Olması gereken sjjf
Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sevdiğimi kıskanmak standart bir özellik bende
17 Yorumla- 7 ay
Semo kaşlarını neden catmissin az gülümse sjjfx
- 7 ay
🤭😂 Hee pardon tamam
- 7 ay
Semo ya çiçekleri unutmasssin çok thankss😀😅🌸
- 7 ay
😀🌸
Seven insan sevdiğini kıskanır her koşulda
12 Yorumla- 7 ay
Kiskanmali elbette
Her türlü kıskanmak Aldatmaktan ibaret bir şey değil neden olaya bu kadar küçük bir kalıptan bakıyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kıskandıracak birisiyle sevgili olmam ya
14 Yorumla- 7 ay
Hiç mi kiskandirmasin
- 7 ay
Öyle abartı bir kıskançlık değil ya Mesela ne kadar güvenen biri olsan da sevdiğin insanı yine de az da olsa kıskanmaz mısın
Ne kadar seversen o kadar kıskanırsın. Bu güvensizlik değildir
10 Yorumla
7 ayEvet çünkü istediğin kadar güven çevrede karı kız düşürmek için türlü taklalar atan gevsekler var ve bu gevsekler ayrılıklar oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayKıskanmakla güvenmek ayrı kavramdır 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayKıskanmak güvensizlik olarak algilanmamali
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayBenim kıskanç bir yapım yok
10 Yorumla
7 ayTabiki kıskanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Sevdiğim için kıskanırım ben
10 YorumlaEvet güvenmek ayrı kıskanmak ayrı deyyus degılız hee
00 Yorumla
7 ayElbette kıskanırım. Güven olsun olmasın kıskanır insan ister istemez.
00 Yorumla
7 ayKıskanmak bu işin vecaibindendir. Dozunu kaçırmayın ipin ucu kaçar
00 Yorumla
7 aySeni kimse kıskanmaz
12 Yorumla- 7 ay
Beni demek istedin galiba
- 7 ay
Yooo
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlla ki kıskanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ayEvet ama ona yaklaşan kişiye sinirlenirim
10 Yorumla
7 ayKıskançlık hissetmiyorsam sevmiyorumdur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 aySeven, sevdiğini her daim kıskanır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 aykimseye guvenmem ama her türlü kıskanırım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğim erkeği kıskanırım arkadaşım evet 🌸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayKıskanırım zaten bir tek sevdiğimi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
7 ayKıskanmak güvenle alakalı değil
00 Yorumla
7 ayKıskanırım ama bellı etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayEvet kıskanırım
00 Yorumla - Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler