Eşimin Erkek Arkadaşı Benden Hoşlanıyor Olabilir Mi?

24 yasindayim esimle nikah yaptik daha ayni eve girmedik benim kiz arkadasimla onun erkek arkadasinin arasini yapmak icin ve ortam olsun oyun oynayalim diye bulusuyoruz. Flort etmek istedigini dusunuyorum. Bakislarini yakaliyorum cokca ve gorunce de goz kirpiyor arada, arada da gozlerini kaciriyor. Oyun oynarken taslari toplarken surekli eli elime degiyor bazen ustunde kaliyor sahiden tutuyor gibi hissediyorum. Muhabbeti cogu zaman ikimiz yonetiyoruz. Esimin cocukluk fotografini gosterdi baska gulustuk yaninda da bu arkadasi vardi hic benzemiyosun dedim. Sonra baska fotograf yok mu dedim hemen benim mi diye atildi halbuki esimin sormustum sonra aynen senin dedim kendini gosterdi sadece bana gosterdi. Yuzumde sivilcelerin ve lekelerin cok oldugundan bahsettigimde abartiyorsun hic oyle degil falan dedi esime katilip. Ama dunku bulusmada arkadasimle guzel sohbet etmisler. Bana yonelmesi var mi olacak mi kestiremiyorum ve acikcasi biraz korkuyorum da hepimizin arasi bozulursa diye. Kiz arkadasima da esime de bir sey soylemedim ortada bir sey yokken cunku arkadasca yaklasiyorum onlarin da oyle dusundugunu dusunuyorum. Yardimci olabilecek, yorumlayabilecek varsa gercekten ihtiyacim var.

Güncellemeler
5 ay
Eve girmedik dedigim daha ayni evde yasamiyoruz.
Eşimin Erkek Arkadaşı Benden Hoşlanıyor Olabilir Mi?