Kocamın arkadaşı benden hoşlanıyor?

Yedi aylık bebeğim rahatsızlanmıştı bu yüzden hastaneye gitmemiz gerekiyordu ama eşim işinden dolayı şehirdışına çıktığı için en yakın arkadaşını arayıp rica etti bizi hastaneye götürmesi için. Arkadaşı geldi ve bizi hastaneye götürdü bir iki saat beklememiz gerekiyordu ben teşekkür edip taksiyle döneceğimi söyledim ama hayır olmaz ben kocana söz verdim siz emanetsiniz sizinle beklerim ben bırakırım dedi. Daha sonra dönerken bana arabada bazı imalarda bulundu hatırladıkça çok kötü oluyorum kocamın çok şanslı olduğunu benim fiziğimin yüzümün çok güzel olduğunu onunla evli olsam şimdiye kadar bir değil beş kere hamile bırakacağını falan söyledi daha sonra ben biraz sert yaptım indirir misin bizi diyince yanlış anladın kocan benim arkadaşım kötü niyetle söylemedim dedi ve indirmedi eve bıraktı inerken özür diledi bir şey demeden indim evime çıktım. Kocama bu durumu açamadım söyleyemedim şehir dışından geldiği gün kocamı arayıp eve çay içmeye gelmek istediğini söyledi bir şey konuşacağım diyip ve bir saat sonra geldi kocama bir şey demedi ama sürekli bana baktı galiba ben söyledim mi söylemedim mi anlamak istedi. Ben pek odamdan çıkmadım bebeğimle ilgilenme bahanesiyle ama üç dört defa kocam bir şey sormak için çağırdığında gittim sürekli bana imalı imalı baktı arkadaşı. Ne konuştunuz dedim kocam bana öylesine beni özlediğinden gelmiş dedi çok iyi adam ben de ona sizi hastaneye götürdüğü için teşekkür ettim bir daha olursa haber et ben hallederim gözün arkada kalmasın dedi dedi. Yani hala pişkinlik yapıyor pislik adam. Kocama nasıl söyleyebilirim bunu?
Kocamın arkadaşı benden hoşlanıyor?